reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Martaldz lubie takie drobne ale rzeczy ze strony chlopa. To takie kochane jest [emoji7]

@Spark moj to sie strasznie interesuje forum ale jestem nieugieta i mu nie pokazuje [emoji12] chociaz tutaj chce miec miejsce na prywatnosc. Kiedys straszyl, ze wygugla ale bym go chyba zabila to nie osmielil sie do tej pory [emoji23]

@Aschlee25 podejrzewam zrosty ale rownie dobrze moze to byv cos innego.
Od zabiegu moje cykle wygladaj coraz dziwniej. Miesiaczka to nie krwawienie a wylatywanie raz dziennie skrzepu, plamie dosc mocno po przytulankach, nie boli mnie tylko jedna pozycja, i ogolnie czesto boli i kluje mnie podbrzusze w ciagu calego cyklu.
Nigdy wczesniej nie mialam takich problemow. Cykle jak w zegarku, zadnych plamien czy boli, krwawienie normalne.
A teraz takie cyrki [emoji30]

A i robie sobie testy owu, dzisiaj 2 kreski ale nadal negatyw.
Wedlug WonamLog dzisiaj owulka, wedlug Ovia w czwartek.
Ciekawe kiedy bedzie pozytyw. Zaznaczam sobie wszystko aby u gina wsjo pokazac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii moze to jeszcze nie koniec, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. To niesprawiedliwe, ze tym które najbardziej pragną dziecka, wszystko idzie pod górkę.
Bertha trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] kiedy testujesz?

Nimitii moze to jeszcze nie koniec, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. To niesprawiedliwe, ze tym które najbardziej pragną dziecka, wszystko idzie pod górkę.
Bertha trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] kiedy testujesz?

Najchętniej to zaraz :D ale 8dpo to chyba jeszcze sie taka nie urodziła zeby wyszedł pozytyw ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Bertha powodzenia :*

Chciałabym wierzyć w to wszystko co piszecie ale nie umiem. Poprzednia ciąża była identyczna był tylko pęcherzyk nic więcej. Nienawidzę siebie nienawidzę !!! Za to ze jestem bublem ze nie umiem wspomóc zarodka. Nienawidzę !!!!
W tym wszystkim pocieszające jest to i to ogromnie mnie pociesza że mam synka do którego mogę się przytulic.

Najchętniej to zaraz :D ale 8dpo to chyba jeszcze sie taka nie urodziła zeby wyszedł pozytyw ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mnie wczoraj 9dpo poniosło [emoji23] ale póki co czekam do czwartku, bo dzis tez była biel [emoji12]

@Martaldz lubie takie drobne ale rzeczy ze strony chlopa. To takie kochane jest [emoji7]

@Spark moj to sie strasznie interesuje forum ale jestem nieugieta i mu nie pokazuje [emoji12] chociaz tutaj chce miec miejsce na prywatnosc. Kiedys straszyl, ze wygugla ale bym go chyba zabila to nie osmielil sie do tej pory [emoji23]

@Aschlee25 podejrzewam zrosty ale rownie dobrze moze to byv cos innego.
Od zabiegu moje cykle wygladaj coraz dziwniej. Miesiaczka to nie krwawienie a wylatywanie raz dziennie skrzepu, plamie dosc mocno po przytulankach, nie boli mnie tylko jedna pozycja, i ogolnie czesto boli i kluje mnie podbrzusze w ciagu calego cyklu.
Nigdy wczesniej nie mialam takich problemow. Cykle jak w zegarku, zadnych plamien czy boli, krwawienie normalne.
A teraz takie cyrki [emoji30]

A i robie sobie testy owu, dzisiaj 2 kreski ale nadal negatyw.
Wedlug WonamLog dzisiaj owulka, wedlug Ovia w czwartek.
Ciekawe kiedy bedzie pozytyw. Zaznaczam sobie wszystko aby u gina wsjo pokazac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mu nie pokazałam, sam wyczaił jakoś... ale powiedział, że nie chce już tego czytać bo babskie problemy mamy :D

Chciałabym wierzyć w to wszystko co piszecie ale nie umiem. Poprzednia ciąża była identyczna był tylko pęcherzyk nic więcej. Nienawidzę siebie nienawidzę !!! Za to ze jestem bublem ze nie umiem wspomóc zarodka. Nienawidzę !!!!
W tym wszystkim pocieszające jest to i to ogromnie mnie pociesza że mam synka do którego mogę się przytulic.
Nimi Ty mi nawet tak nie myśl!!! Choroba nie wybiera kochana... :/ a poza tym jeszcze wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Jak nie teraz, to zza chwilę ;* bądź silna!

Ja dzisiaj 28 dc i 11 dpo zrobiłam test i nic, biel. Czuje się coraz bardziej okresowo, więc się na nic nie nastawiam. Jak do jutra nie dostanę to będę testować jeszcze raz w czwartek.

Aniu pewne, byłam 2 tyg temu był tylko pęcherzyk w ciągu tych 2 tyg powinien pojawić się już zarodek ale go nie ma. No cóż to koniec.

Kochana nawet tak nie mow!! Jestes wspaniala kobieta, ktora ma kochajaca rodzine... Ja naprawde wierze, ze jest jeszcze szansa... Ze jeszcze w piatek zobaczysz to, na co tak czekalysmy wszystkie... Przeciez na ostatnim usg byl cien zarodka...
A nawet jesli nie daj Boze cos nie poszlo teraz, wierze ze i do Ciebie usmiechnie sie los i bedzie Ci dane miec kolejnego malego szkraba.. Masz wizyte u endo umowiona, unormuje wszystko, da odpowiednie leki i wszystko bedzie dobrze... Ja w to naprawde wierze.... Sciskam mocno...

Ostatnia edycja:
reklama

Nimitii przestań ... Ty kochanie nie masz na to wpływu ... czasem tak się dzieje i juz. Jest to cholernie niesprawiedliwe ale takie życie. I absolutnie absolutnie to nie Twoja wina ... kochanie nie myśl tak bo zaczynam się jeszcze bardziej martwić ... ściskam Cię mocno i pamiętaj jesteś najważniejsze dla swojego synka i bądź silna a na pewno się wszystko ułoży

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry