Nimi ty też wierzymy w ciebie,do piątku czekamy całuje i tule z całego sercaObiecaj mi że ty dasz radę! Musisz dać radę i wy wszystkie moje kochane staraczki !
reklama
judytka777
Fanka BB :)
nimitii musisz wierzyć że będzie dobrze!!!!trzymam kciuki.
ja dziś jakoś weny nie miałam na pisaniesoryyyy dziewczyny ale to nie dlatego że nie chciałam tylko po prostu jakoś tak.
ja miałam jutro spróbować testować ale nie wiem właśnie bo brzuch boli jak na okres i jakoś nie czuję żeby miało się udaćpoczekam chyba na okres a jak nie przyjdzie to wtedy test.
ale trzymam kciuki za dziewczyny co jutro testują!!!rano czekam na relacje!!!
ja dziś jakoś weny nie miałam na pisaniesoryyyy dziewczyny ale to nie dlatego że nie chciałam tylko po prostu jakoś tak.
ja miałam jutro spróbować testować ale nie wiem właśnie bo brzuch boli jak na okres i jakoś nie czuję żeby miało się udaćpoczekam chyba na okres a jak nie przyjdzie to wtedy test.
ale trzymam kciuki za dziewczyny co jutro testują!!!rano czekam na relacje!!!
Bulbasek
Zrób jeszcze jutro Kochana, bo może wyjdzie mocniejszy. Jeśli słabszy to na bank pozytyw. Dzialajcie :* u mnie było tak, że dzień przed pozytywem zbladl a potem krecha aż purpurowa.Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.
Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?Zrób jeszcze jutro Kochana, bo może wyjdzie mocniejszy. Jeśli słabszy to na bank pozytyw. Dzialajcie :* u mnie było tak, że dzień przed pozytywem zbladl a potem krecha aż purpurowa.
W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.
Muszę męża zgwalcic dzisiaj bo i chcica się pojawiła [emoji23]
Cudownie [emoji7]Kochane... Moja "Żabka"- robione 10 min temu. chcialam zobaczyc jak z wieczornego moczu wyjdzie.
Bulbasek
Kochana ja bym działała. Tu jest już kilka brzuszków z cykli niby "bezowulacyjnych"Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?
W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.
reklama
Emsi*
Siwa bierz się do roboty [emoji7] nie takie cuda się zdarzały [emoji12] trzymam kciuki [emoji110]Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...