reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
nimitii musisz wierzyć że będzie dobrze!!!!trzymam kciuki.
ja dziś jakoś weny nie miałam na pisanie:oops:soryyyy dziewczyny ale to nie dlatego że nie chciałam tylko po prostu jakoś tak.
ja miałam jutro spróbować testować ale nie wiem właśnie bo brzuch boli jak na okres i jakoś nie czuję żeby miało się udać:(poczekam chyba na okres a jak nie przyjdzie to wtedy test.
ale trzymam kciuki za dziewczyny co jutro testują!!!rano czekam na relacje!!!

Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.

Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
1485803665-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób jeszcze jutro Kochana, bo może wyjdzie mocniejszy. Jeśli słabszy to na bank pozytyw. Dzialajcie :* u mnie było tak, że dzień przed pozytywem zbladl a potem krecha aż purpurowa.

Zrób jeszcze jutro Kochana, bo może wyjdzie mocniejszy. Jeśli słabszy to na bank pozytyw. Dzialajcie :* u mnie było tak, że dzień przed pozytywem zbladl a potem krecha aż purpurowa.
Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?

W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.
Muszę męża zgwalcic dzisiaj bo i chcica się pojawiła [emoji23]

Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?

W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.

Kochana ja bym działała. Tu jest już kilka brzuszków z cykli niby "bezowulacyjnych" :)

reklama

Siwa bierz się do roboty [emoji7] nie takie cuda się zdarzały [emoji12] trzymam kciuki [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry