Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba juz tych obrazkow nie ma
Nimitii kochana... mocno tule i mam nadzieje, ze w piatek bedzie jednak zarodek..... Tak mocno trzymam kciuki.... :*Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
Ja czytałam ostatnio opinie o dongu i kilka dziewczyn pisało, że brały 3 dni i przestały i po kolejnych 3 dniach pojawiła się owulka. Może u Ciebie tak właśnie jest? :-)Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?
W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.
Muszę męża zgwalcic dzisiaj bo i chcica się pojawiła [emoji23]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram!Kochana ja bym działała. Tu jest już kilka brzuszków z cykli niby "bezowulacyjnych"
Hahaa kolejna, która nie miała pęcherzyka a owu jest! ;D widzicie jak los płata figle mi to samo w tym cyklu @Martaldz a Ty się martwisz, że Twój ma 8mm, jak i "bez pecherzykay" można mieć owu jesteśmy z siwa żywym przykłademNieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.
Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. A 100 % pewności że owu była daje tylko ciąża. Ani testy ani usg ani progesteron na 100 % nie potwierdzą owu...Te nasze kobiece organizmy, nieodgadnione!
@Bulbasek piękne krechy!