reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, jesli mialoby mi sie udac w tym cyklu, to zdecydowanie dzisiaj stawiam, że jest implantacja! Temperatura lekko spadla, a nigdy mi nie spada w fazie lutealnej, i mam takie lekkie bole niby miesiaczkowe, dziwne.... :)
Jedynie co, to szyjka nadziei nie daje, bo jakas taka srednio twarda, srednio wysoko i srednio zamknieta.... a powinna byc chyba twarda, wysoko i zamknieta...
ech... dzisiaj dopiero 7dpo.

Ale myślisz że jednak owu będzie? Lekarka nie widziała pęcherzyka żadnego w piątek. Możliwe że się schował lub ekspresowo urósł?

W ogóle to zaczęłam donga w tym cyklu i Srokę. No ale jak ginka powiedziała że dupa w tym cyklu to donga odstawilam ale ziolka piję. Chyba to ich sprawka że mnie śluz zalewa. Pierwszy raz w życiu. Jak się obudziłam dzisiaj rano to dosłownie po nogach mi leciało. Sorki ze tak obrazowo.
Muszę męża zgwalcic dzisiaj bo i chcica się pojawiła [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytałam ostatnio opinie o dongu i kilka dziewczyn pisało, że brały 3 dni i przestały i po kolejnych 3 dniach pojawiła się owulka. Może u Ciebie tak właśnie jest? :-)

Kochana ja bym działała. Tu jest już kilka brzuszków z cykli niby "bezowulacyjnych" :)
Popieram!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.

Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
1485803665-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaa kolejna, która nie miała pęcherzyka a owu jest! ;D widzicie jak los płata figle :) mi to samo w tym cyklu :) @Martaldz a Ty się martwisz, że Twój ma 8mm, jak i "bez pecherzykay" można mieć owu :) jesteśmy z siwa żywym przykładem :D

reklama
Nimitii tak strasznie mi przykro. Serce mnie ściska. Trzymaj się kochana. Bardzo mi przykro, że musiało Cię to spotkać. Wierzyłam, że tym razem będzie dobrze. Modlę się za Ciebie.

Do góry