Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
Nie bardzo na tych testach się znam, ale dla mnie pozytyw jak nic. Może jednak coś się ginowi schowało?Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.
Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
O, a co to za obrazki? U mnie na apce nic się nie wyświetla.@Aschlee25 nie wiem czy to tylko u mnie się tak wyświetla, ale Twoje słodkie obrazki w sygnaturce zajmują pół strony na forum, za każdym razem jak dodajesz post. Jest szansa, żeby były choć odrobine mniejsze?
O, a co to za obrazki? U mnie na apce nic się nie wyświetla.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom