reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.

Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
1485803665-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee... Kochana tak mi przykro [emoji21] mimo wszystko wierzę że będzie dobrze, że z opóźnieniem ale maleństwo się pojawi.

Dziewczyny kochane moje mam takie pytanko. W piątek byłam u ginki jak pamiętacie i powiedziała że owu nie będzie bo nie ma pęcherzyka. Czy test owu wyszedlby pozytywny gdyby miało nie być owu? To moje testy od góry: przedwczoraj, wczoraj, dzisiaj
1485803665-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bardzo na tych testach się znam, ale dla mnie pozytyw jak nic. Może jednak coś się ginowi schowało?

Nimitii ... slow mi brak [emoji26] [emoji26] [emoji26] nie wiem co mam Ci napisać tak strasznie mi przykro...to jest takie niesprawiedliwe, że aż mega wkurw mnie ogarnia.
Mam nadzieję, że fasolka da radę ... mimo wszystko !!!

Bardzo dziś smutny dzień ... chciałabym Was wszystkie pocieszyć ale sama dziś znów biel w 12dpo wiec juz się nie łudzę ... jedyne co chcę powiedzieć, że jesteśmy tu razem, walczymy razem, cieszymy się razem i płaczem razem ... wspieramy się i to jest nieocenione !!! Dziewczyny damy radę !!! [emoji123] Bo jak nie my to kto ...

Sylwka trzymam kciuki mocno ... wiesz o tym [emoji6] [emoji6] [emoji6] daj nam się nacieszyć kreseczkami [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

@nimitii jestem mocno z Tobą myślami! Bardzo Cię prosze nie poddawaj się. Idź do lekarza sprawdź co Ci powie, a jak nie da nadzieji to idź do kolejnego... Sprawdź wszystkie możliwości! Tu nie chodzi o rozbudanie nadzieji, ale o to by sprawdzić i zrobić wszystko co się da! Musi być dobrze i ja mocno trzymam za Ciebie kciuki!

reklama
Do góry