reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.

Tule Cię mocno!!! [emoji24]

f2w3rjjgpsehityp.png

Mysle ze tak postepuja dziewczyny ktorym sie wydaje ze zajscie w ciaze,utrzymanie jej i urodzenie zdrowego dziecka to zaden problem...kobieta ktora miala jakies przejscia na pewno nie postapilaby w ten sposob...
Pamietam jak bylam 18 latka to zawsze slyszalam teksty "zrobic dziecko to 5 minut roboty" teraz hdybym uslyszala taki tekst zabilabym smiechem.Tylko sie cieszyc jezeli ta osoba tak miala ze chce dziecko to za 9 miesiecy mam.Niestety nie wszyscy maja tak latwo.Niektorzy musza walczyc latami a potem lezec plackiem zeby moc miec dziecko...juz nie wspomne o schorzeniach przez ktore w gre wchodzi tylko in vitro

Parasoleczko kochana hihi a jak myslisz? Co u Ciebie pisz mi szybciutko

No i pojechałam po te owu testy...bladzioch że szok. 11 dc. W ubiegłych cyklach wydawało mi się że w 11 dc już mocniejsza była kreska...więc albo jeszcze trochę do tej owu albo faktycznie była 8 dc...nim na dobre skończyła się @...tylko skąd ten śluz dopiero teraz i zaczęły kłuć jajniki...Aj już kurcze za dużo tego analizowania. Seksy tak czy siak dziś będą. Najwyżej na darmo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Bulbasek a dzisiaj też sprawdzałaś testem czy ciemnieje krecha?
Ja jutro zrobię test, mam nadzieję, że nie stanie mi nic na drodze, tak jak dzisiaj.
Znowu się dziwnie czuję, zimno mi, mam 37,3 tak jak tydzień temu.. może grypa chce mnie dorwać tym razem..
Udało mi się zrzucić test, same zobaczcie jakie badziewie!

Załączniki

• Zdjęcie-0030.jpg
    Zdjęcie-0030.jpg
    531,3 KB · Wyświetleń: 100
Mysle ze tak postepuja dziewczyny ktorym sie wydaje ze zajscie w ciaze,utrzymanie jej i urodzenie zdrowego dziecka to zaden problem...kobieta ktora miala jakies przejscia na pewno nie postapilaby w ten sposob...
Pamietam jak bylam 18 latka to zawsze slyszalam teksty "zrobic dziecko to 5 minut roboty" teraz hdybym uslyszala taki tekst zabilabym smiechem.Tylko sie cieszyc jezeli ta osoba tak miala ze chce dziecko to za 9 miesiecy mam.Niestety nie wszyscy maja tak latwo.Niektorzy musza walczyc latami a potem lezec plackiem zeby moc miec dziecko...juz nie wspomne o schorzeniach przez ktore w gre wchodzi tylko in vitro

Parasoleczko kochana hihi a jak myslisz? Co u Ciebie pisz mi szybciutko

Hihi widzie, ze Ci sie spodobalo bycie mama [emoji13] chlopiec teraz? [emoji3]

U mnie nic ciekawego. W czwartek ide do gina bo mi sie kuciamba popsula po lyzeczkowaniu. Mam stresa, ze mi sie zrosty porobily.

Ehhh...taaa zrobienie dziecka to 5min. Tak to ma chyba tylko patologia.
U mnie to 5min trwa od kwietnia i konca nie widac.

@sylwkaq90 leee nawet kontorlnej nie ma! No tak felernego testu to jeszcze me oczy nie widzialy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i pojechałam po te owu testy...bladzioch że szok. 11 dc. W ubiegłych cyklach wydawało mi się że w 11 dc już mocniejsza była kreska...więc albo jeszcze trochę do tej owu albo faktycznie była 8 dc...nim na dobre skończyła się @...tylko skąd ten śluz dopiero teraz i zaczęły kłuć jajniki...Aj już kurcze za dużo tego analizowania. Seksy tak czy siak dziś będą. Najwyżej na darmo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie na darmo, tylko dla przyjemności ;)

Paraplu szczeze powiem ze plec mi obojetna.Byle bez problemow i zdrowe.Pewnie ze tak.Bycie mama to najcudowniejsza rzecz jaka moze spotkac kobiete.Kazdy postep dziecka kzorego faceci nawet nie dostrzegaja kobiety traktuja jak wygrana w totka.

W czwartek mowisz to bede czekac na info.Czemu myslisz o zrostach?Hmm powiedz swoje obawy ginowi niech sprawdza wszystko dokladnie.....ooo nowe slowo poznalam kuciamba [emoji44][emoji23] jeszcze nie wiem co to zaraz poszperam po necie [emoji1]

No wlasnie to jest wlasnie sprawiedliwosc patole co rok to prorok....a jaki swiat bylby piekny gdyby kobiety ktore chca te dzieci mialy a patole nie...nie byloby takich oblezen w domach dziecka juz nie wspomne o tych ktore rodza i zabijaja :/

reklama
Hihi widzie, ze Ci sie spodobalo bycie mama [emoji13] chlopiec teraz? [emoji3]

U mnie nic ciekawego. W czwartek ide do gina bo mi sie kuciamba popsula po lyzeczkowaniu. Mam stresa, ze mi sie zrosty porobily.

Ehhh...taaa zrobienie dziecka to 5min. Tak to ma chyba tylko patologia.
U mnie to 5min trwa od kwietnia i konca nie widac.

@sylwkaq90 leee nawet kontorlnej nie ma! No tak felernego testu to jeszcze me oczy nie widzialy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie! Może to znak żeby nie robić tylko czekać na małpiszona..
A wiecie.. wczoraj poczułam podskórnego pryszczola na brodzie, sobie myśle "O! Już pewnie po ptokach, urośnie wielgachny pryszcz" a on dzisiaj się po prostu schował, nie ma..

Dziecko w 5 min.. no ciekawe bardzo!

Do góry