reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W tych czasach chyba lepiej być penerem, palić, ćpac. Tacy to mają po 5 dzieci. A człowiek dmucha i chucha żeby tylko było dobrze i co? Ile człowiek musi się nacierpiec..!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dzisiaj na przystanku spotkałam penere gdzieś w 6mcu i z papierochem... A w busie dzwoniła jeszcze do faceta i pytała czy fajek nakręcił... Biedne dziecko.

reklama
Lanvin powiem Ci ze balam.sie takiego mixu ale bardzo sie lubia.Wstawie Wam fotki
photo+1511+12-55-0.jpg
photo+1511+12-53-37.jpg
photo+2710+17-45-59.jpg
photo+2810+8-57-0.jpg

Załączniki

• photo+1511+12-55-0.jpg
    photo+1511+12-55-0.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 403
  • photo+1511+12-53-37.jpg
    photo+1511+12-53-37.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 407
  • photo+2710+17-45-59.jpg
    photo+2710+17-45-59.jpg
    114,4 KB · Wyświetleń: 399
  • photo+2810+8-57-0.jpg
    photo+2810+8-57-0.jpg
    96,9 KB · Wyświetleń: 398
Nimitii ja tez mam nadzieje ze u Ciebie jednak bedzie dobrze.Bede mega trzymac kciuki i od dzis do kolejnej wizyty ich nie puszcze.
Powiem Ci cos na pocieszenie.U mnie tez nie dawali szans bo a to pecherzyk nie byl idealny jak chcieli a to dzidzia pojawila sie teoche pozniej i byla mala potem co chwile krwawienia raz krwotok wtedy bylam juz pewna ze to koniec cala droge plakalam i bylam swciekla na tego na gorze ze poraz kolejny dal mi nadzieje i ja zabral.A okazalo sie ze wszystko mimo tych nerwow,niby opoznien itp bylo dobrze.Tego i Tobie zycze kochana z calego serca

Anka masakra brak mi slow.Nie wiem czy dalabym rade utrzymac dziob na klodke.Niejedna kobieta ma problemy z zajsciem i donoszeniem ciazy a taka franca nie pomysli nawet jak bardzo swoja glupota krzywdzi to dziecko.
Mam kumpele tez palila dziecko koniec koncow urodzilo sie z waga 2650 mimo ze o czasie

Nimitii ja tez mam nadzieje ze u Ciebie jednak bedzie dobrze.Bede mega trzymac kciuki i od dzis do kolejnej wizyty ich nie puszcze.
Powiem Ci cos na pocieszenie.U mnie tez nie dawali szans bo a to pecherzyk nie byl idealny jak chcieli a to dzidzia pojawila sie teoche pozniej i byla mala potem co chwile krwawienia raz krwotok wtedy bylam juz pewna ze to koniec cala droge plakalam i bylam swciekla na tego na gorze ze poraz kolejny dal mi nadzieje i ja zabral.A okazalo sie ze wszystko mimo tych nerwow,niby opoznien itp bylo dobrze.Tego i Tobie zycze kochana z calego serca

Anka masakra brak mi slow.Nie wiem czy dalabym rade utrzymac dziob na klodke.Niejedna kobieta ma problemy z zajsciem i donoszeniem ciazy a taka franca nie pomysli nawet jak bardzo swoja glupota krzywdzi to dziecko.
Mam kumpele tez palila dziecko koniec koncow urodzilo sie z waga 2650 mimo ze o czasie
Dziękuję.

reklama
Nieźle! Fajne masz te zwierzaki :-)

Mojej koleżanki kuzynka urodziła jakieś pół roku temu i też paliła całą ciążę, do samego końca... Nie wiem jak tak można...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry