reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin dwa pokoje, kuchnia, łazienka ogromna z wanną :D W mniejszym pokoju będzie sypialnia, z dużego zrobimy salon z jadalnią :) Ajjj i BALKON!!!!! W końcu będę mogła pranie suszyć na dworze, bo bardzo lubię takie świeże, no i kwiaty jakaś maciejka itd. Teraz też nie mamy złego mieszkania, ale wymaga gruntownego remontu. A tamto już jest elegancko wyremontowane :) Matko jak się cieszę :) :) :) Ale u Ciebie widzę też zmiany mieszkaniowe?

@marc no zrób ten test i daj się nam nacieszyć tymi kreseczkami Twoimi :)

@auslanderka hejoo :) A gdzie mieszkasz w Niemcach?

@Martaldz wiesz ile znam dziewczyn, które spisały cykl na straty, a później miały niespodzainkę kreseczkową? A może akurat...?

@mfifi04 a zdjęcie groszka gdzie? :)

Wy macie koty... A ja mam świnkę morską (kilogramową!), jest cholernie zazdrosna, bo samiec. Jak leży obok mnie i mój mąż chce mnie dotknąć to gryzie i drapie :D Taka naturalna antykoncepcja! :D
Jak swinka może mieć 1kg???

reklama
@Lanvin dwa pokoje, kuchnia, łazienka ogromna z wanną :D W mniejszym pokoju będzie sypialnia, z dużego zrobimy salon z jadalnią :) Ajjj i BALKON!!!!! W końcu będę mogła pranie suszyć na dworze, bo bardzo lubię takie świeże, no i kwiaty jakaś maciejka itd. Teraz też nie mamy złego mieszkania, ale wymaga gruntownego remontu. A tamto już jest elegancko wyremontowane :) Matko jak się cieszę :) :) :) Ale u Ciebie widzę też zmiany mieszkaniowe?

@marc no zrób ten test i daj się nam nacieszyć tymi kreseczkami Twoimi :)

@auslanderka hejoo :) A gdzie mieszkasz w Niemcach?

@Martaldz wiesz ile znam dziewczyn, które spisały cykl na straty, a później miały niespodzainkę kreseczkową? A może akurat...?

@mfifi04 a zdjęcie groszka gdzie? :)

Wy macie koty... A ja mam świnkę morską (kilogramową!), jest cholernie zazdrosna, bo samiec. Jak leży obok mnie i mój mąż chce mnie dotknąć to gryzie i drapie :D Taka naturalna antykoncepcja! :D
To super Wam się udało :-) no my akurat kupiliśmy mieszkanie, od dewelopera, więc jeszcze koło dwóch miesięcy na klucze musimy poczekać, ale już się nie mogę doczekać, bo kredyty i opłaty wyjdą nam podobnie jak na wynajmie, a w końcu będzie swoje :-)

Ta świnka morska to niezła :-D ja chciałam chomika, ale M się nie zgodził i skończyło się na kocie...

Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
Matko, bardzo mi przykro nimi :-(

A tak w ogóle to witam nowe staraczki [emoji4] taki gamoń ze mnie, że po weekendzie się nie przywitałam... [emoji15]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

mfifi no wiec mieszkam w Niemczech jestem mama dwoch ksiezniczek.Pierwsza ciaza bezproblemowa mozna powiedziec oprocz boli brzucha ale duphaston i byl spokoj.O druga Ksiezniczke walczylam 3 lata...juz tracilam nadzieje ale po wielu stratach i nie latwej od poczatku do konca ciazy jest i dokladnie w walentynki bedzie miala roczek.Tak wiec jestem Mamusia dwoch ziemskich Ksiezniczek i 6 Anioleczkow tak w skrocie
Musisz mieć siłę do walki [emoji2] powodzenia [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Świnki mogą mieć masę nawet i półtora kg. Ja kiedyś miałam hodowlę i jedną świnke adoptowałam. Samiczki są dużo fsjniejsze dla dzieci bo nie są agresywne. Samce lubią pokąsać. Niestety w sklepach zoo często są trzymane razem a już miesięczny samiec może zapładniac wiec można kupic świnke z niespodzianką.

Do góry