reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też mam mój kalendarzyk taki różowy z kwiatkiem i mam tam wykres temperatury. Na sklep play ściągnęłam na telefon.
U mnie też jest wykres w tym kalendarzu.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Czesc kobietki.Podczytuje Was w miare systematycznie ale jakos bylo weny brak na pisanie czy moge dolaczyc do Was?

Widze ze dzis dzien smutnych wiesci :( Wiem ze teraz ciezko w to uwierzyc ale dla kazdej staraczki w koncu zaswieci slonko i kazda utuli swojego Maluszka.

Nimitii tule Cie mocno kochana :(
Witaj napisz coś więcej o sobie [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kobietki.Podczytuje Was w miare systematycznie ale jakos bylo weny brak na pisanie czy moge dolaczyc do Was?

Widze ze dzis dzien smutnych wiesci :( Wiem ze teraz ciezko w to uwierzyc ale dla kazdej staraczki w koncu zaswieci slonko i kazda utuli swojego Maluszka.

Nimitii tule Cie mocno kochana :(

Jasne :-)

reklama
mfifi no wiec mieszkam w Niemczech jestem mama dwoch ksiezniczek.Pierwsza ciaza bezproblemowa mozna powiedziec oprocz boli brzucha ale duphaston i byl spokoj.O druga Ksiezniczke walczylam 3 lata...juz tracilam nadzieje ale po wielu stratach i nie latwej od poczatku do konca ciazy jest i dokladnie w walentynki bedzie miala roczek.Tak wiec jestem Mamusia dwoch ziemskich Ksiezniczek i 6 Anioleczkow tak w skrocie

Do góry