reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny trafiliście z tematem dzisiaj w 10 ! [emoji12] Moj młody już 5 dzień kupki nie zrobił!! Teraz dałam mu cały słoiczek suszonych śliwek.. jak to go nie ruszy to ja już nie wiem.. dziś mamy kontrole to zapytam pediatry co z tym robić..
Lanvin, fajny kocurek [emoji3] moja siostra to straszna kociara [emoji6]
Mififi04, gratulacje [emoji3]
Agatusia, moj tez ma 3,5 roku i dokładnie ten sam problem !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A Twój syn ma jakieś objawy zaparcia typu ból brzucha skarży się na coś? U mojej to jest tak dziwnie bo ani brzuch nie jest twardy ani żadnych dolegliwości bólowych brzucha (pomijając płacz jak tylko siada na toaletę). I bawi się normalnie jak zawsze. Nic w środę zarejestrowałam ją do pediatry zobaczymy co powie :)
No trzymam kciuki za kupę :)
Normalnie kiedyś z mężem pisaliśmy / dzwoniliśmy do siebie i mówiliśmy sobie Kocham Cię a teraz czy była kupa :p

reklama
@marc o co żal do teściowej??

@nimitii zaraz screena zrobię :)
A na wizycie będzie wszystko ok, zobaczysz!

Mój dziś pojechał rano po owoce haha i na śniadanie zamiast golonki zjadł jabłko i banana ; zobaczymy co będzie potem :p

Spark Kochana bo w rodzinie mamy bliźniaki i cały czas pokazuje jaka jest babcia, jacy sa wspaniali (bo sa :-)) ale to chodzi o to, ze to wszystko robi na pokaz... nie zastanowi sie jak ja sie czuje, ze mi ciezko, nie zapyta jak jest naprawde, kiedyś chciałam jej sie wyżalić to udawała, ze nie słyszy... :-(
Moja mama jak do niej zadzwoni to tez jest jeden temat: albo Kościół, ksiaz, albo bliźniaki nic więcej!!

Nie byłaś, tylko jesteś :-)

Ja mam dzisiaj 6dc i nadal nie mierzylam temperatury :-( chciałam od dziś, ale jak na złość budziłam się w nocy i koło 5 wstawałam uspokoić kota, a przed 7 już byłam na nogach, więc nie było sensu. Mam nadzieję, że dzisiejszą noc będzie lepsza.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja zaczęłam tak od czapy z tą temp. -mierzę chyba od 3 dc i o b.różnych godzinach bo ferie i różnie wstaje. Czasem zapominam i już po wstaniu mierzę...to nie dla mnie. A ovufriend wyznaczył owu na 8 dc gdzie mi się dopiero miesiączka skończyła ledwo...a śluz dopiero 9/10 zaczyna być rozciągliwy...no ale i termometr dupny i godziny to 7 to 11...więc absolutnie nie biorę tego do głowy. Cykle 26/27 dni. I od 2 cykli robiłam testy owu to pozytywny dopiero 12/13 dc więc by się zgadzało z innymi objawami-śluz,kłucie i miesiączka 14 dni po...no oprócz ostatniej w 23 dc...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry