reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bardzo mi przykro [emoji20]

@arrow92, @StorAnia, spóźnione wszystkiego najlepszego!

Hahaha, rozbawiłaś mnie tą kiełbasa, chyba też tak będę robić. Mój ma oczywiście to samo, ja mogę łykać jakieś badziewia smierdzące, niesmaczne, a on też, że to cytrynowe, a oj nie lubi, albo kupił sobie witaminy sam z siebie, to wziął 3 razy i już o nich nie pamięta...

Ja bym poczekała :-)

Super, że się odezwałaś, myślałam o Tobie dziś :-) miło, że pytasz :-) wróżka Krwawka przyszła 25, także dziś 6dc, biorę donga i zobaczymy jak to będzie :-) fajnie, że macie nowe mieszkanie :-) jak to jest w Niemcowni, wy tam wynajmujecie, czy przyznają Wam mieszkania? :-)

Oni wierzą w to, w co im wygodnie wierzyć...

Mój idzie w czwartek do urologa, rok go męczyłam i ciągle "nie mial czasu zadzwonić". Ta jasne...w końcu się wkurzyłam i sama go zarejestrowałam. Kazałam mu wypytac o wszystko, ale cholera wie, czy zapyta...

Tak sobie myślę, że te krwawkowe fluidy lepiej działają, niż te dzieciowe [emoji14] trzeba coś z tym zrobić.

A ile córa ma lat? My mieliśmy to samo, młody raz miał bolesne zatwierdzenie i przez rok się meczylismy... Brał dwa rodzaje syropow, ale niewiele to dało. Sam się musiał odblokować. A tak po kilka razy dziennie pralam majtki, bo ciągle robił kleksy zamiast kupy do toalety...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Malutka ma 3,5 lat. No właśnie chyba trzeba to przeczekać i nic na siłę. Słyszałam że to w tym wieku najpopularniejsze schorzenie :(
Tak to jest z tymi Naszymi pociechami - najpierw nie chciała myć włosów - to wszystkiego próbowałam, aż w końcu podziałały okulary i rurka do pływania :p potem nie chciała pić syropów ani owocowych ani żadnych - też się namęczyliśmy przy jakiś przeziębieniach- ale na szczęście nie chęć minęła.

Nimitii ja tu byłam bardzo króciutko a czuje sie świetnie, aż czasem żal ze już nie jestem staraczką [emoji6]
Także wiem o czym piszesz [emoji173]️

f2w3rjjgpsehityp.png
Nie byłaś, tylko jesteś :-)

Ja mam dzisiaj 6dc i nadal nie mierzylam temperatury :-( chciałam od dziś, ale jak na złość budziłam się w nocy i koło 5 wstawałam uspokoić kota, a przed 7 już byłam na nogach, więc nie było sensu. Mam nadzieję, że dzisiejszą noc będzie lepsza.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczyny trafiliście z tematem dzisiaj w 10 ! [emoji12] Moj młody już 5 dzień kupki nie zrobił!! Teraz dałam mu cały słoiczek suszonych śliwek.. jak to go nie ruszy to ja już nie wiem.. dziś mamy kontrole to zapytam pediatry co z tym robić..
Lanvin, fajny kocurek [emoji3] moja siostra to straszna kociara [emoji6]
Mififi04, gratulacje [emoji3]
Agatusia, moj tez ma 3,5 roku i dokładnie ten sam problem !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane ja tak na szybko ... wróciłam po feriach do pracy wiec będę nadrabiać wieczorem :/
U mnie dziś biel niestety [emoji17] wiec czekam na @

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Wiecie...kurde mój M nigdy nie palił. Alko sporadycznie. Słodycze prawie wcale. Nie słodzi. Kawa rzadko. Sporo owoców,warzyw... Ćwiczy. I co? Już 7 lat temu wyniki średnie...a patologia zapijaczona on i ona i problemów z poczęciem nie ma...gdzie sens gdzie logika??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W tych czasach chyba lepiej być penerem, palić, ćpac. Tacy to mają po 5 dzieci. A człowiek dmucha i chucha żeby tylko było dobrze i co? Ile człowiek musi się nacierpiec..!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?
Kochana trzymam kciuki będzie wszystko dobrze :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry