reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

już wkleiłam, zobaczcie czy działa
Piękne zwierzaki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Cześć dziewczyny w piątek powinnam dostać @, ale nie wiem czy będę robić test, ogólnie ostatnio wszystko mnie w....ia i juz chyba mam wszystko w dupie :-( serio. Dobija mnie wszystko nawet teściowa, która nawet nie zapyta sie o nic... mam żal do niej

Szkoda ze zdjęcie mi się nie ładuje :/
A generalnie nie ze agresywnie tylko jakoś tak nie wiem inaczej niż tu dziewczyny są fajne ale nie wiem tu jest tak fajnie swojsko nikt nikogo nie poucza nie wywyrzsza jesteście zawsze dla każdej. Może dlatego że z wami się zżyłam bardzo :)

Nimitii ja tu byłam bardzo króciutko a czuje sie świetnie, aż czasem żal ze już nie jestem staraczką [emoji6]
Także wiem o czym piszesz [emoji173]️

f2w3rjjgpsehityp.png

Dziękuję za słowa wsparcia od Was, jesteście kochane.. :*
Tak sobie tłumaczę właśnie, że już się nie męczy.. Trzeba się z tym pogodzić, babcia miała 85 lat, już długo leżała w łóżku.. Tak miało być..

Nimitii to jakaś telepatia! Właśnie miałam wejść na forum i zapytać, jak tam Twoja ciocia daje sobie radę.
Dobrze, że już coraz lepiej. Nowe pieski dodadzą Wam siły :) zwierzaki są cudowne..
My z mężem się czasami śmiejemy, jak np. słyszymy, że siostrzenica chora, to nasza odpowiedz na to brzmi: "Widzisz! Lepiej wziąć sobie drugiego psieska" hehe oczywiście mój m już się tak z tego nie śmieje i mówi "Nie.. lepiej dzidzie mieć" :rolleyes:

Ja dzisiaj chyba zatestuje, ale jeszcze leże w łóżku, a muszę jechać po test.
Śniło mi się, że dostałam tą @!
Edit
A to nasze zwierzaki:
Trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry