reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin pięknyyyyy kot! Kocham je!

@gabrika a Ty gdzie się zapodziałaś? ;)
Rusek :-) no piękny, ale wyjątkowo wredny egzemplarz nam się trafił. Ja to ciągle mówię, że hierarchia naszego kota wygląda następująco:
1. M
2. Filip
Długo długo długo nic... I na końcu ja :-D także tego...:-D

@nimitii mi znów nie chce dodać pliku :/ jest napisane, że żadna aplikacja nie może wykonać tej czynności, no fuck!
@Lanvin może Ty wrzucisz tabelkę?:*
Jak będę miała chwilkę, to wrzucę, chwilowo muszę ogarnąć w pracy parę spraw [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może nieaktualna ale zawsze [emoji5]
10bb7f60097b3f84eaad665ef466a50a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin pięknyyyyy kot! Kocham je!

@gabrika a Ty gdzie się zapodziałaś? ;)

Jestem, jestem :) Strasznie cieszę się, że @Bulbasek zobaczyła dwie kreseczki :) To wspaniałe wieści!

Mam ostatnio istne szaleństwo i nadrabiam zaległości z każdego dnia dopiero wieczorami. Chcę się wypowiedzieć, ale temat zwykle z rana jest już przeterminowany i tak w kółko :p

Widziałam zdjęcia Waszych pupili, prze cudne :):) Ja osobiście jestem kociara - kocham koty ponad wszystko. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to miałam kotkę, złośliwe to było jak nie wiem :p gdyby nie to, że dużo nas nie ma w domu, to na pewno miałabym teraz jakiegoś kociaka :) Mam taki plan, że jak już będą podstarzała, to założę sobie jakąś hodowlę kotów i to będzie takie moje hobby emerytalne :) Nie mogę się doczekać :D

Widziałam, że przewinął się też temat facetów i tego że duża ich część nie dba o siebie tak jak powinna. No niestety oni tak mają. Są nieco uprzywilejowani w tym zakresie, bo ile nie zjedzą tyle ich organizm przemieli! Większość nie tyje tak szybko jak my, dopiero gdzieś przed 40stką okazuje się, że te tony fast foodów, które kiedyś nie tuczyły zaczynają iść w brzuch :p I wtedy zaczyna się jazda z siłkami itd ;)

Mój M. szczęśliwie uprawia dość regularnie sport (piłka nożna) dzięki czemu jego figura jest ok. Nie ma zbudowanej klateczki itd, ale ma za to typową figurę piłkarza: krzywe, umieśnione nogi przez które przeleci pies z budą :D Ale to akurat mnie w nim mega kręci :) Co do jego diety, to jest MASAKRA! Gdybyście widziały, ile on wieczorami potrafi w siebie wrzucić, to ja czasem otwieram szeroko oczy ze zdumienia! TONY, dosłownie TONY jedzenia :) Od całej paki chipsów, bo owoce, kiełbaski i takie tam inne. Jak ja bym tyle zjadła to bym raz: pękła, dwa: nie mieściłabym się w drzwiach :D :D Ale to też jest tak, że te nawyki wynosi z domu. Akurat u niego je się dość tradycyjnie i tłusto. Jak ja jade na obiad do teściowej to zawsze pół kotleta odkrawam, bo jest dla mnie za tłusty i do tego w głębokim tłuszczu smażony... Bleeee... Dlatego ja w domu gotuję głównie zdrowo i uczę mojego M, że tak jest też smacznie :) Na początku nic mu nie mówiłam, że np mięsko przygotowałam na oleju kokosowym, a o dziwo mu smakuje :) czasem nawet bardziej niż u jego mamy :D

Dziewczyny doradzcie jak wrzucic wykres do ovufriend w sygnaturke? Wrzucialam ale dodaje mi jako zdjecie i nie aktualizuje sie :/

Jestem, jestem :) Strasznie cieszę się, że @Bulbasek zobaczyła dwie kreseczki :) To wspaniałe wieści!

Mam ostatnio istne szaleństwo i nadrabiam zaległości z każdego dnia dopiero wieczorami. Chcę się wypowiedzieć, ale temat zwykle z rana jest już przeterminowany i tak w kółko [emoji14]

Widziałam zdjęcia Waszych pupili, prze cudne :):) Ja osobiście jestem kociara - kocham koty ponad wszystko. Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to miałam kotkę, złośliwe to było jak nie wiem [emoji14] gdyby nie to, że dużo nas nie ma w domu, to na pewno miałabym teraz jakiegoś kociaka :) Mam taki plan, że jak już będą podstarzała, to założę sobie jakąś hodowlę kotów i to będzie takie moje hobby emerytalne :) Nie mogę się doczekać :D

Widziałam, że przewinął się też temat facetów i tego że duża ich część nie dba o siebie tak jak powinna. No niestety oni tak mają. Są nieco uprzywilejowani w tym zakresie, bo ile nie zjedzą tyle ich organizm przemieli! Większość nie tyje tak szybko jak my, dopiero gdzieś przed 40stką okazuje się, że te tony fast foodów, które kiedyś nie tuczyły zaczynają iść w brzuch [emoji14] I wtedy zaczyna się jazda z siłkami itd ;)

Mój M. szczęśliwie uprawia dość regularnie sport (piłka nożna) dzięki czemu jego figura jest ok. Nie ma zbudowanej klateczki itd, ale ma za to typową figurę piłkarza: krzywe, umieśnione nogi przez które przeleci pies z budą :D Ale to akurat mnie w nim mega kręci :) Co do jego diety, to jest MASAKRA! Gdybyście widziały, ile on wieczorami potrafi w siebie wrzucić, to ja czasem otwieram szeroko oczy ze zdumienia! TONY, dosłownie TONY jedzenia :) Od całej paki chipsów, bo owoce, kiełbaski i takie tam inne. Jak ja bym tyle zjadła to bym raz: pękła, dwa: nie mieściłabym się w drzwiach :D :D Ale to też jest tak, że te nawyki wynosi z domu. Akurat u niego je się dość tradycyjnie i tłusto. Jak ja jade na obiad do teściowej to zawsze pół kotleta odkrawam, bo jest dla mnie za tłusty i do tego w głębokim tłuszczu smażony... Bleeee... Dlatego ja w domu gotuję głównie zdrowo i uczę mojego M, że tak jest też smacznie :) Na początku nic mu nie mówiłam, że np mięsko przygotowałam na oleju kokosowym, a o dziwo mu smakuje :) czasem nawet bardziej niż u jego mamy :D
Akurat jeśli chodzi o kotlety, to powinno się wrzucać na głęboki, mocno rozgrzany olej, bo wtedy nie przyjmują tyle tłuszczu[emoji14] ale wypadałoby je też potem odsączyc na papierze [emoji14] ja u mojej teściowej lubię niewiele, właśnie jedynie kotlety, ale też w papierze zawsze obtaczam [emoji13]

Akurat jeśli chodzi o kotlety, to powinno się wrzucać na głęboki, mocno rozgrzany olej, bo wtedy nie przyjmują tyle tłuszczu[emoji14] ale wypadałoby je też potem odsączyc na papierze [emoji14] ja u mojej teściowej lubię niewiele, właśnie jedynie kotlety, ale też w papierze zawsze obtaczam [emoji13]

No to widzisz, ja kompletnie sie nie znam :p Generalnie w domu nic nie robię na głębokim tłuszczu i nie panieruję... Więc w sumie jestem usprawiedliwiona :D

@Lanvin zdaje się że idziemy w łeb w łeb z naszym cyklem? Zgadza się? U mnie po @, 6 dc.

@Spark, @Martaldz, czy dong działa na Was lekko przeczyszczająco? Ja biorę dziś 3 dzień i często mi bulgocze w brzuchu i częściej do toalety latam, to normalne? Do tego wczoraj wieczorem tak mnie jajnicor nasuwał...

reklama
Do góry