reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1485763657-aaaaaa.jpeg

1485763729-aaaaaa.jpeg

A to mój kociamber. Wygląda jak anioł, jest wredna jak...[emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Przez weekend nie miałam czasu, by się odezwać. W sobotę byliśmy w Ikei kupić parę rzeczy i rozejrzeć się co chcemy kupić do mieszkania, bo za miesiąc będziemy kredyt i trzeba już myśleć :-) a wczoraj byliśmy u teściów, wróciliśmy wieczorem.

Filip bawił się z psem teściów, glaskał ją i nagle coś jej odwalilo, do tej pory nie wiemy co i ugryzła go w buzię. Ma 3 małe dziurki i jest podrapany od zębów. Pytałam go sto razy co się stało, ale nie chce powiedzieć, mówi że ją glaskał... Tłumaczyłam, że przecież jeśli przez przypadek ją mocniej przycisnal, to może powiedzieć, nie będę krzyczeć, ale ze musi uważać następnym razem, ale on nie powie i już...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziękuję za słowa wsparcia od Was, jesteście kochane.. :*
Tak sobie tłumaczę właśnie, że już się nie męczy.. Trzeba się z tym pogodzić, babcia miała 85 lat, już długo leżała w łóżku.. Tak miało być..

Mietowajagodka są cudowne
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
zakochałam się

A pamiętacie nasze kochane owczarki co spłonęły w domu i ciocie ? Domek juz stoi powoli został odbudowany i będziemy mieć nowe pociechy dwa owczarki urodziły się w grudniu cuda kochane. Chociaż ja tęsknię za tamtym bardzo :(((

sylwkaq90 bardzo mi przykro :(

Siwa ale fajna była.
Nimitii to jakaś telepatia! Właśnie miałam wejść na forum i zapytać, jak tam Twoja ciocia daje sobie radę.
Dobrze, że już coraz lepiej. Nowe pieski dodadzą Wam siły :) zwierzaki są cudowne..
My z mężem się czasami śmiejemy, jak np. słyszymy, że siostrzenica chora, to nasza odpowiedz na to brzmi: "Widzisz! Lepiej wziąć sobie drugiego psieska" hehe oczywiście mój m już się tak z tego nie śmieje i mówi "Nie.. lepiej dzidzie mieć" :rolleyes:

Ja dzisiaj chyba zatestuje, ale jeszcze leże w łóżku, a muszę jechać po test.
Śniło mi się, że dostałam tą @!
Edit
A to nasze zwierzaki:

Załączniki

• 20151002_091723.jpg
    20151002_091723.jpg
    757,6 KB · Wyświetleń: 54
  • IMAG0037_BURST003.jpg
    IMAG0037_BURST003.jpg
    665,5 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Dziękuję za słowa wsparcia od Was, jesteście kochane.. :*
Tak sobie tłumaczę właśnie, że już się nie męczy.. Trzeba się z tym pogodzić, babcia miała 85 lat, już długo leżała w łóżku.. Tak miało być..

Nimitii to jakaś telepatia! Właśnie miałam wejść na forum i zapytać, jak tam Twoja ciocia daje sobie radę.
Dobrze, że już coraz lepiej. Nowe pieski dodadzą Wam siły :) zwierzaki są cudowne..
My z mężem się czasami śmiejemy, jak np. słyszymy, że siostrzenica chora, to nasza odpowiedz na to brzmi: "Widzisz! Lepiej wziąć sobie drugiego psieska" hehe oczywiście mój m już się tak z tego nie śmieje i mówi "Nie.. lepiej dzidzie mieć" :rolleyes:

Ja dzisiaj chyba zatestuje, ale jeszcze leże w łóżku, a muszę jechać po test.
Śniło mi się, że dostałam tą @!

A to nasze zwierzaki:Zobacz media 718209Zobacz media 718208
Coś się chyba źle wkleiło i zdjęć nie ma :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

nimiti trzymam kciuki za wizyte :) zobaczysz będzie wszystko dobrze :)

sylwaq przykro mi :( przyjmij szczere kondolencje.
umnie 17 dc wczoraj nie było przytulanek bo nam się nie chciało zwyczajnie :)

ovufriend wyznaczyło mi owulacje na 14 dc, Przytulanki były 8,9,10,12,13,15

U mnie też 11/12,13,14,15dc trzymamyy

A teraz jaką robi kupę? W sensie czy ma prawo boleć bo twarda czy to kwestia po prostu psychiki?
U nas było to pierwsze. Krzyk przy bąkach a przy kupie wrzask i płacz. Można dać lactulozę to syrop na wypróżnienia lub czopek glicerynowy. Plus dieta- dużo picia, zero zatwardzaczy typu kakao, gotowana marchew, ryż, banany. Można dać sok zrobiony z suszonych śliwek.
Jeśli to kwestia psychiki to w przedszkolu radzili i wiem że wielu pomagają bajki- opowiada się no. o misiu co się bał bo kiedyś bolało, ale już nie boli.
U nas jest właśnie ze strony psychiki :( kiedyś ja własnie za bolało i teraz się boli i ściska pośladki :( Jak się już uda to kupa normalna - nie twarda, ale duża bo trzymana długo około 1 tygodnia :( czopki nie pomagają a lactulozę daję i na razie bez efektów :( nic spróbujemy jeszcze z tym olejem i będę próbować dawać więcej pić choć to nie będzie łatwe, bo malutka ma charakterek :p poszukam jeszcze z tymi bajkami może się uda .
Pamiętam że ja jak byłam dzieckiem to też miałam takie psychiczne wstrzymywanie się. Rodzinne :p

reklama
Do góry