Dziękuję. Naprawdę jestem dumna że tak daje se radę. Jeszcze rok temu nie chciał bawić się z Niemcami ani z nimi rozmawiać. A teraz tak wystrzelił że ma mnóstwo kolegów, dobrze sobie radzi z językiem,został przewodniczącym klasy. Same pochwały. No poprostu cudnie.gratki dla synka
reklama
caltha
Fanka BB :)
dużo sił dla Was. Skończyło się cierpienie, to najważniejsze. I choć już nie porozmawiacie, to zyskałaś pełną miłości opiekę tam na górze. To dużo daje w przeżywaniu straty. Ja w zeszłym roku zegnałam tatę, ale jest stale obecny i najważniejsze, że wiem że nie cierpi.A u mnie zaczął się ciężki okres.. Babcia zmarła ;( w środę pogrzeb.. dobrze, że mam ferie to trochę pomogę mamie.
U nas w domu kot i rybki. Kot jest diabłem wcielonym, ale nie mam serca szukać mu innego domu- jeszcze.
Z moim też przechodzimy na dietę, na razie regulujemy posiłki i eliminujemy słodkie. Kurde- policzyłam mu BMI i wyszła otyłość 1 stopnia. 1.5kg do otyłości chorobliwej.
Wstałam jeszcze bardziej chora niż ostatnio, do tego córka też podłapała i płakała pół nocy. Dp ferii 2tygodnie a ja już mam dość szkoły.
W środę powinnam testować. Objawów ani na ciążę ani na @, pewnie przez chorobę się poprzestawiało.
1985nelia2
Nimitti łykaj nospe i magnez, u nas w szpitalu preferują asmag i nie zamartwiaj się. Olej lniany ma też działanie zapobiegające przedwczesnym porodowi.
caltha
nadzieję mieć trzeba, z czarnych myśli nic dobrego nie wychodzi. Na początku ciąży jest mnóstwo niepokojących NORMALNYCH objawów. Intuicja jest ważna, tylko nie może być skażona strachem bo zawiedzie.Mam nadzieję naprawdę mam taką nadzieję.
Widzisz, u mnie każdy test ciążowy kończy się poronieniem- na 4 ciąże, 3 testowałam i pocieszyłam się miesiąc. Urodziłam z jedynej bez testu ciążowego. Ale przecież nie mogę zakładać, że 2kreski u mnie zawsze równają się koniec ciąży.
oby tak dalej dzieci tyle radosci dajaDziękuję. Naprawdę jestem dumna że tak daje se radę. Jeszcze rok temu nie chciał bawić się z Niemcami ani z nimi rozmawiać. A teraz tak wystrzelił że ma mnóstwo kolegów, dobrze sobie radzi z językiem,został przewodniczącym klasy. Same pochwały. No poprostu cudnie.
caltha
A teraz jaką robi kupę? W sensie czy ma prawo boleć bo twarda czy to kwestia po prostu psychiki?Dziękuję Ci Kochana oczywiście spróbujemy
U nas było to pierwsze. Krzyk przy bąkach a przy kupie wrzask i płacz. Można dać lactulozę to syrop na wypróżnienia lub czopek glicerynowy. Plus dieta- dużo picia, zero zatwardzaczy typu kakao, gotowana marchew, ryż, banany. Można dać sok zrobiony z suszonych śliwek.
Jeśli to kwestia psychiki to w przedszkolu radzili i wiem że wielu pomagają bajki- opowiada się no. o misiu co się bał bo kiedyś bolało, ale już nie boli.
1985nelia2
To już nawet bajki w tym temacie są hihi śmiesznie
reklama
Lanvin
Bardzo mi przykro [emoji20]A u mnie zaczął się ciężki okres.. Babcia zmarła ;( w środę pogrzeb.. dobrze, że mam ferie to trochę pomogę mamie.
@arrow92, @StorAnia, spóźnione wszystkiego najlepszego!
Hahaha, rozbawiłaś mnie tą kiełbasa, chyba też tak będę robić. Mój ma oczywiście to samo, ja mogę łykać jakieś badziewia smierdzące, niesmaczne, a on też, że to cytrynowe, a oj nie lubi, albo kupił sobie witaminy sam z siebie, to wziął 3 razy i już o nich nie pamięta...Mnie polowa reklam wzrusza [emoji23] i to nawet takie co nikt normalny nie powie, ze maja COKOLWIEK wzruszajacego [emoji23]
Pamietam, ryczalam jak bobr jak o tym pisalas.
Bardzo sie ciesze, ze domek sie "robi" a pieski juz sie "zrobily" i rosna oczywiscie masz sie pochwalic nimi jak juz trafia do Was! [emoji173]
Haha sporo sie na terapii nauczylam [emoji12] i tylko powtarzam slowa
I dobrze, ze sie wygadalas [emoji846] a faceci tacy som i nic z tym nie zrobisz. Delikutasne bzdziagwy jak ja to mowie [emoji23] im to leki to chyba trzeba dawac jak psu czy kotu. Schowane w kawalek kielbasy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym poczekała :-)Dziewczyn powiedzcie proszę czy jest sens robić jutro test 23dc będzie przy cyklach 26 dniowych?
Super, że się odezwałaś, myślałam o Tobie dziś :-) miło, że pytasz :-) wróżka Krwawka przyszła 25, także dziś 6dc, biorę donga i zobaczymy jak to będzie :-) fajnie, że macie nowe mieszkanie :-) jak to jest w Niemcowni, wy tam wynajmujecie, czy przyznają Wam mieszkania? :-)Cześć dziewczęta! Przepraszam, ale ostatnio miałam gorszy czas i nie odzywałam się. Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy. Jesteście kochane :*
Gratulacje wszystkim zakreskowanym
@Lanvin jak się czujesz? Przyszła wróżka?
Nie sposób Was nadrobić, bo tyle piszecie
Wchodzę w nowy cykl z nowymi postanowieniami i z NOWYM MIESZKANIEM W NIEMCOWNI!!
Tak bardzo się cieszę, że je w końcu dostaliśmy, wyremontowane,odnowione, odświeżone w fajnej dzielnicy, gdzie mam wielu znajomych i w końcu nie będę sama jak palec
A u Was jak tam sytuacja?
Oni wierzą w to, w co im wygodnie wierzyć...Dokładnie, i nie wiem czy oni nie wierzą w to, że odżywianie wpływa na nasienie czy nie chcą wierzyć... porażka!
Mój idzie w czwartek do urologa, rok go męczyłam i ciągle "nie mial czasu zadzwonić". Ta jasne...w końcu się wkurzyłam i sama go zarejestrowałam. Kazałam mu wypytac o wszystko, ale cholera wie, czy zapyta...
Tak sobie myślę, że te krwawkowe fluidy lepiej działają, niż te dzieciowe [emoji14] trzeba coś z tym zrobić.Tak, przyszła @ do Lanvin Po czarach @basia89 jak się nie mylę ;p
A ile córa ma lat? My mieliśmy to samo, młody raz miał bolesne zatwierdzenie i przez rok się meczylismy... Brał dwa rodzaje syropow, ale niewiele to dało. Sam się musiał odblokować. A tak po kilka razy dziennie pralam majtki, bo ciągle robił kleksy zamiast kupy do toalety...Hej Dziewczynki Trochę Was nadrobiłam.
@Bulbasek Pięknie kreseczka ciemnieje Tym razem na pewno będzie dobrze
@sylwkaq90 Przykro mi
@StorAnia Głowa do góry Na pewno wszystko się ułoży zobaczysz A i spóźnione życzonka przyjmij ode mnie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
@Spark Ach Ci mężczyźni wrrr...... My robimy wszystko, aby w końcu zobaczyć te II kreseczki a oni co wyrabiają ! Nie martw się w końcu może zrozumie
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia.
A u mnie właśnie się @ skończyła i możemy powolutku zacząć staranka Wczoraj miałam chcicę na przytulanki a mój T oczywiście na nocce w pracy według obliczeń owulacje mam mieć właśnie wtedy kiedy T. ma nockę Zobaczymy może uda nam się w dzień albo owulacja się przesunie [emoji14] Planuje w okolicy owulacji ( 14.02) iść do ginekologa i zobaczyć czy są i jak duże jajeczka - nigdy tego nie monitorowałam.
Od 3 tygodni mamy problem z wypróżnianiem naszej córki. Normalnie córka się męczy a my razem z nią. Wszystko w domu kręci się wokół kupy Zablokowała nam się psychicznie. Kiedyś przy wypróżnianiu ją zabolało i od tamtej pory jak siada na toaletę to jest płacz już nie mamy z T pomysłów. Idę w środę do lekarza może on coś poradzi.