reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sylwaq90 bardzo mi przykro z powodu straty. Życzę dużo siły.

Spark mam nadzieję, że niedługo Twój mąż się ogarnie. Ja tez tak czasem mam, że wszystko co robi M działa mi na nerwy.

Paraplu trzymam kciuki, żeby gin znalazł problem i przede wszystkim go naprawił. Mam nadzieję, że terapia pomoże i problemy skórne nie będą Cię długo męczyć.

Arrow spóźnione ale szczere: wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. A szczególnie tego o malym cudzie ❤

Piękne psiaki macie dziewczyny :)

A to moje cudaki :)

Załączniki

• 20160423_153907-979x1305.jpg
    20160423_153907-979x1305.jpg
    491 KB · Wyświetleń: 77
  • 20160423_153238-979x1305.jpg
    20160423_153238-979x1305.jpg
    537,2 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Spark wrzucisz tabelkę żeby zobaczyć która następna do dwóch kresek ?:)

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?

Kochana nie martw się na zapas. Zobaczysz będzie dobrze :*

Cześć dziewczęta! Przepraszam, ale ostatnio miałam gorszy czas i nie odzywałam się. Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy. Jesteście kochane :*
Gratulacje wszystkim zakreskowanym :)
@Lanvin jak się czujesz? Przyszła wróżka?
Nie sposób Was nadrobić, bo tyle piszecie :)
Wchodzę w nowy cykl z nowymi postanowieniami i z NOWYM MIESZKANIEM W NIEMCOWNI!! :-) :)
:-) :):-) :) Tak bardzo się cieszę, że je w końcu dostaliśmy, wyremontowane,odnowione, odświeżone w fajnej dzielnicy, gdzie mam wielu znajomych i w końcu nie będę sama jak palec :D:D:D
A u Was jak tam sytuacja?
Gratuluję nowego mieszkania.

Ja mam dzisiaj ginekologa ale cholera coś mnie kłuje na dole po lewej stronie i to mnie martwi bo przy tamtym poronieniu od takiego kłucia się zaczęło :/ oby to nie było nic złego.

Czy ktoś dziś testuje ?
Nimitii trzymam kciuki za same dobre wieści;). Daj znać co po wizycie.

Czy ktoś dziś testuje ?
nie mysl w taki sposob, tylko pozytywnie :* czekamy na wiesci z wizyty :)

Witam z rana kobietki. A ja dzisiaj w domku z dzieciaczkami. Syn ma dwa dni ferii na półrocze,więc i córce zrobiłam dzisiaj wolne od przedszkola. A co tam. Syn przyniósł świadectwo i normalnie jestem strasznie dumna z niego.
I tak leżę sobie od 6 i myślę że w tym cyklu chyba nic z tego. Nic mi nie dolega żadnego bólu podbrzusza ani piersi. Kompletnie nic oprócz kataru i kochania co chwile.
Dzisiaj ktoś testuje? Chętnie bym popatrzyła na dwie kreseczki. Miłego dnia wszystkim.
gratki dla synka :)

reklama
Do góry