reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny.ja dziś zmęczona.obudzialam się o 4 rano i zasnąć nie mogłam.nerwy jakieś mam a niewiem czemu.kłuje mnie jajnik od wczoraj i boli podbrzusze.może we wtorek spróbuję zatestowac.piersi mrowia.Ale jak tu wierzyć w jakiekolwiek objawy;)
Trzymam za was kciuki dziewczyny!!!

reklama
Dziękuję kochane [emoji8] ... spróbuję jeszcze w poniedziałek ale już "zeszlam na ziemię" ... I kolejny przede mną 6cs

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Emsi,Dariana jeszcze się nie poddawajcie wszystko mogło się zdarzyć choćby to że ovulacja się przesunęła ! zresztą to nie jest regułą, że test już 10 dpo pokazuje cokolwiek, czasami stężenie bhcg we krwi rośnie w dniu przewidzianego terminu @ a u niektórych dziewczyn pozytywy pojawiają się po terminie więc bądźcie dobrej myśli ja trzymam ✊✊✊ do końca

Wiem co czujesz :( tez juz sobie rano popłakałam.
Mam nadzieję, że jeszcze u Ciebie za wcześnie i jednak się udało :*
Dzięki [emoji8] ja nie miałam czasu na łzy bo dziś wracamy do domu z ferii wiec jest tylko mega deprecha [emoji30]
Musze gdzieś kupić jakiś porządny test nordtest czy doz tylko w górach jakieś lewe te apteki, jakieś dziwactwa sprzedają ... zatem poszukam u siebie
A kiedy Ty masz mieć @?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.

@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy.:( Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*

Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.
No to Walentynkowe serduszko powinno być[emoji3] ja mam 14.02 wizytę u dentysty...romantycznie jak cholera

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6]
Dariana, Przykro mi.. a może jeszcze za wcześnie?
Emsi, u Ciebie jeszcze nic straconego! 10 dni po to jeszcze wcześnie!! Poczekaj z 3-4 dni i zrób test [emoji6]
Bulbasek, data świetna na badanie ! Wymarzony prezent [emoji3]
StorAnia, śliczny bukiecik[emoji7]
Sylwia, a ty testujesz czy czekasz na @?
Czyli Łódź październikowa się zapełnia [emoji6] chciałabym do niej jeszcze wskoczyć ale jakoś w tym cyklu jestem pesymistycznie nastawiona..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też bym chciała wskoczyć do tej lodzi, jeśli się uda to rzutem na taśmę. Póki co zobaczymy jak będą wyglądać w poniedziałek jajeczka.
Głowa do góry Basia [emoji110]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry