reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mfifi, dziekuje, czuje sie całkiem znośnie, u mnie najgorsze są poranki, rzadko wychodzę z domu przed 10 rano bo wstaje-szarpie, zjem-niby lepiej, a zaraz rzyg[emoji849] ale potem tak do 4 mam szczyt formy, pod wieczor znow zjazd w dół, opadam z sił. Za tydz od dzis mam prenatalne[emoji43][emoji43]mogą mi podać ze 100% pewnością płeć ale ja nie chce wiedzieć [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wolisz żyć w nie pewności? Ja to zaraz będę chciała wiedzieć [emoji2] przypomnij mi który masz tydzień? Życzę Tobie dużo energii [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z rana. Zrobiłam test i biel vizira. Tak czułam, jednak to nieduże plamienie w 6dpo dawało mi nadzieję. Teraz czekam na @ która najprawdopodobniej będzie we wtorek.
Miłego dnia dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące [emoji110][emoji110][emoji110]
Przykro mi z powodu bieli tak na Ciebie liczę[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochana ... u mnie 10dpo i biel niestety [emoji26] ryczec mi się chce bo wszystko jest jak trzeba i nie wychodzi ... do tego grypa leczona czosnkiem pod kocem, nic nie wzięłam a i tak (_)_)
Dziś dół ale trzeba się jakoś pozbierać [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Wiem co czujesz :( tez juz sobie rano popłakałam.
Mam nadzieję, że jeszcze u Ciebie za wcześnie i jednak się udało :*

Hej może mi ktoś pomóc?
Ile może trwać faza luteina? Bo jak byłam u gin 14dc powiedział że jest po jajeczkowaniu a dziś 31 dc i @ nadal nie ma. Nie wiem ilu dniowe cykle bo to była pierwsza po poronieniu. Test robiłam 9 i 13 dpo i nic. Nie wiem czy zaraz zrobić kolejny czy czekać

Ja sie dowiedzialam dopiero w 32tyg co będę miała a tak to kupowałam wszystko w miarę możliwości neutralne. Synek tak był ułożony że niestety nie było jak podejrzeć ale ja od 6tyg chodziłam i mówiłam o dzidzi że to on ... No i wanienke kupiłam niebieską hihi jakies przeczucie miałam.

Hej może mi ktoś pomóc?
Ile może trwać faza luteina? Bo jak byłam u gin 14dc powiedział że jest po jajeczkowaniu a dziś 31 dc i @ nadal nie ma. Nie wiem ilu dniowe cykle bo to była pierwsza po poronieniu. Test robiłam 9 i 13 dpo i nic. Nie wiem czy zaraz zrobić kolejny czy czekać
Moja trwa 16 dni

reklama
Do góry