sylwkaq90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się cieszę, ze u Ciebie oki. mam nadzieję, ze ten "rzyg" za chwilę odejdzie i będzie super. tego 14.02 będzie skończony 6 tydz. Rozpocznie się 7, więc mam nadzieję, ze już coś będzie widać a udało mi się rzutem na taśmę, bo potem wyjeżdżam a chciałbym przed wyjazdem wiedzieć Co i jakBulbasek, świetna data na pierwsza wizytę [emoji173]️ ja pierwsze usg mialam 7+0 i było juz serduszko czego i Tobie życzę
Zapmarta, trzymam kciuki za test [emoji1364]
Sylwq, bardzo mi przykro z powodu Babci...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
:*
Emsi, póki nie ma małpiszona jest nadzieja..Witajcie kochana ... u mnie 10dpo i biel niestety [emoji26] ryczec mi się chce bo wszystko jest jak trzeba i nie wychodzi ... do tego grypa leczona czosnkiem pod kocem, nic nie wzięłam a i tak (_)_)
Dziś dół ale trzeba się jakoś pozbierać [emoji17]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi głową do góry to ze u mnie wyszło nie oznacza, ze Tobie też w 10 dpo. Poczekaj 2,3 dni. Wierzę, ze pojawi się kreseczka :*Witajcie kochana ... u mnie 10dpo i biel niestety [emoji26] ryczec mi się chce bo wszystko jest jak trzeba i nie wychodzi ... do tego grypa leczona czosnkiem pod kocem, nic nie wzięłam a i tak (_)_)
Dziś dół ale trzeba się jakoś pozbierać [emoji17]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Poczekaj do wtorku. Jeszcze jest nadzieja. Może droga do jajeczka była wyjątkowo długa albo plemnik leniwy jeszcze nie spisuj na straty potencjalnej ciążyWitam się z rana. Zrobiłam test i biel vizira. Tak czułam, jednak to nieduże plamienie w 6dpo dawało mi nadzieję. Teraz czekam na @ która najprawdopodobniej będzie we wtorek.
Miłego dnia dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące
Myślę że nie dołączę... Ale jeszcze mam dłuuuugi tydzień czekania na @Czekam na Ciebie!
Trzymam za Ciebie kciuki
Mam nadzieję, że u Ciebie będą II
Emsi, póki nie ma małpiszona jest nadzieja..
U mnie 11 dpo, ale nie robię testu.. nie czuje tego. Pewnie i tak skończy się jak zwykle. A te wszystkie "objawy" staną się jak zwykle urojone.
Dziękuję kochane [emoji8] ... spróbuję jeszcze w poniedziałek ale już "zeszlam na ziemię" ... I kolejny przede mną 6csEmsi głową do góry to ze u mnie wyszło nie oznacza, ze Tobie też w 10 dpo. Poczekaj 2,3 dni. Wierzę, ze pojawi się kreseczka :*