reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasek, świetna data na pierwsza wizytę [emoji173]️ ja pierwsze usg mialam 7+0 i było juz serduszko czego i Tobie życzę

Zapmarta, trzymam kciuki za test [emoji1364]

Sylwq, bardzo mi przykro z powodu Babci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też się cieszę, ze u Ciebie oki. :) mam nadzieję, ze ten "rzyg" za chwilę odejdzie i będzie super. :) tego 14.02 będzie skończony 6 tydz. Rozpocznie się 7, więc mam nadzieję, ze już coś będzie widać :) a udało mi się rzutem na taśmę, bo potem wyjeżdżam a chciałbym przed wyjazdem wiedzieć Co i jak :)

Witajcie kochana ... u mnie 10dpo i biel niestety [emoji26] ryczec mi się chce bo wszystko jest jak trzeba i nie wychodzi ... do tego grypa leczona czosnkiem pod kocem, nic nie wzięłam a i tak (_)_)
Dziś dół ale trzeba się jakoś pozbierać [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi, póki nie ma małpiszona jest nadzieja..
U mnie 11 dpo, ale nie robię testu.. nie czuje tego. Pewnie i tak skończy się jak zwykle. A te wszystkie "objawy" staną się jak zwykle urojone.

Witajcie kochana ... u mnie 10dpo i biel niestety [emoji26] ryczec mi się chce bo wszystko jest jak trzeba i nie wychodzi ... do tego grypa leczona czosnkiem pod kocem, nic nie wzięłam a i tak (_)_)
Dziś dół ale trzeba się jakoś pozbierać [emoji17]

Emsi głową do góry :) to ze u mnie wyszło nie oznacza, ze Tobie też w 10 dpo. Poczekaj 2,3 dni. Wierzę, ze pojawi się kreseczka :*

Witam się z rana. Zrobiłam test i biel vizira. Tak czułam, jednak to nieduże plamienie w 6dpo dawało mi nadzieję. Teraz czekam na @ która najprawdopodobniej będzie we wtorek.
Miłego dnia dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące ✊✊✊
Poczekaj do wtorku. Jeszcze jest nadzieja. Może droga do jajeczka była wyjątkowo długa albo plemnik leniwy ;) jeszcze nie spisuj na straty potencjalnej ciąży

Emsi, póki nie ma małpiszona jest nadzieja..
U mnie 11 dpo, ale nie robię testu.. nie czuje tego. Pewnie i tak skończy się jak zwykle. A te wszystkie "objawy" staną się jak zwykle urojone.

Emsi głową do góry :) to ze u mnie wyszło nie oznacza, ze Tobie też w 10 dpo. Poczekaj 2,3 dni. Wierzę, ze pojawi się kreseczka :*
Dziękuję kochane [emoji8] ... spróbuję jeszcze w poniedziałek ale już "zeszlam na ziemię" ... I kolejny przede mną 6cs

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Dariana, Przykro mi.. a może jeszcze za wcześnie?
Emsi, u Ciebie jeszcze nic straconego! 10 dni po to jeszcze wcześnie!! Poczekaj z 3-4 dni i zrób test [emoji6]
Bulbasek, data świetna na badanie ! Wymarzony prezent [emoji3]
StorAnia, śliczny bukiecik[emoji7]
Sylwia, a ty testujesz czy czekasz na @?
Czyli Łódź październikowa się zapełnia [emoji6] chciałabym do niej jeszcze wskoczyć ale jakoś w tym cyklu jestem pesymistycznie nastawiona..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry