Dariana
Fanka BB :)
Przykro mi :-(
Trzymam za Ciebie kciuki
Mam nadzieję, że u Ciebie będą II
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi :-(
Trzymaj kciuki [emoji6] tak bardzo bym chciała do Ciebie dołączyć [emoji7]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja też się tam wybieramBardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki obyście z Marc dołączyły do Bulbaska ❤
gratuluję@marc Kochana jest jeszcze za wcześnie. Spokojnie poczekaj. Będzie dobrze.
@sylwkaq90 przykro mi Kochana moja. Niestety taka już kolej rzeczy. Dobrze, ze masz takie postanowienie. Spieszymy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą. Jestem z Tobą :*
Poza tym dziękuję Wam Kochane za wszystkie słowa. Cały czas jestem z Wami i kibicuje. Powiedziałam mężowi. Jest przeszczesliwy. 14.02 mam wizytę. Będzie to 7t3d.
No to już powinno być słychać, ja jak pierwszy raz usłyszałam to się poryczalam u pani ginekologJa mam wizytę na 8.02 i też liczę na serduszko ❤ będzie to koniec 7 tygodnia
Przykro, ale walczymy dalej .Witam się z rana. Zrobiłam test i biel vizira. Tak czułam, jednak to nieduże plamienie w 6dpo dawało mi nadzieję. Teraz czekam na @ która najprawdopodobniej będzie we wtorek.
Miłego dnia dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące
Ja też się tam wybieram
Jeszcze nic straconego. Beta hcg może dopiero się wytwarza. Czekamy do wtorku :*Trzymam za Ciebie kciuki
Mam nadzieję, że u Ciebie będą II
Czekam na Ciebie!Ja też się tam wybieram