oczekiwanie
Fanka BB :)
Wow, piękneZobacz załącznik 793138
Po powrocie z pracy...Od córki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, piękneZobacz załącznik 793138
Podobno jak dziecko się uśmiecha to śnią się aniolki☺
Na tym etapie nic się z dzidzią nie stanie, ono ma jeszcze własne zapasy energii i nie bierze od Ciebie, także luz. Ja akurat wypije coś raz na 2-3 miesiące, ale nie zwracam na to uwagi kiedy.Dziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu
Tylko chodzi o to, by przez cały cykl kochać się co dwa dni, a nie np w ciągu tygodnia przed owulka i potem 2-3 tygodnie przerwy.Też działaliśmy wg teorii co 2 dni. I dupa. Teraz będzie codziennie. Prawda taka że reguły nie ma. Czasem wystarczy raz i bach...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak miło! Z jakiej okazji? :-)Zobacz załącznik 793138
To życzenia składamy w niedzielę!W niedzielę kończę 40 lat
Możesz, trzeba żyć normalnie :-)Aniu wszystkiego najlepszego [emoji18]
A propo urodzin, mam jutro i zastanawiam się czy mogę łyknąć piwko wieczorem? Jutro będzie 7 dzień po owu [emoji5]tydzień do @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój kupił winko, także wieczorkiem przysiadziemy... Szkoda tylko, że krwawka jeszcze jest to bym go wykorzystała, a tak pewnie tylko on skorzysta, niech ma [emoji14]Ja też zapowiedziałam mojemu M, że skoro już muszę cierpieć przez okropną krwawkę, to ma mi kupić coś dobrego na drineczka weekendowego
Gin mówił m-dzy 10 a 20 dc co 2 dni. Wszystkie te teorie o kant d...jak ma być to będzie choćby człowiek raz w życiu tylko to zrobił[emoji6]ja mam reguralne cykle więc owu jeśli jest nie było szans przegapić. Ew.dzień przed owu było a nie w samo owu. Ale i tak nie wyszło...widzę po sluzie kiedy już "po ptakach" jeśli chodzi o ciążę. Potem jest już tylko dla przyjemności. I tak serio-mało kto ma możliwość co 2 dzień przez cały cykl. My pracujemy na zmiany i się mijamy. Przez 3 cykle niezłe kombinacje były żeby było co 2dzień. Na dłuższą metę ciężko. Teraz oboje na wolnym to będzie codziennie![emoji6]a co. Chyba że coś przeszkodzi...Na tym etapie nic się z dzidzią nie stanie, ono ma jeszcze własne zapasy energii i nie bierze od Ciebie, także luz. Ja akurat wypije coś raz na 2-3 miesiące, ale nie zwracam na to uwagi kiedy.
Tylko chodzi o to, by przez cały cykl kochać się co dwa dni, a nie np w ciągu tygodnia przed owulka i potem 2-3 tygodnie przerwy.
Jak miło! Z jakiej okazji? :-)
To życzenia składamy w niedzielę!
Możesz, trzeba żyć normalnie :-)
Mój kupił winko, także wieczorkiem przysiadziemy... Szkoda tylko, że krwawka jeszcze jest to bym go wykorzystała, a tak pewnie tylko on skorzysta, niech ma [emoji14]
Acha. Ja rozumiem że bardzo zależy ale ja nigdy nie robiłam testu przed @. Zrobiłam 7 dni po terminie @ i były 2 kreski[emoji6]to był jedyny jak do tej pory test ciążowy[emoji6]nie, nie mam jeszcze 6 dni do @
wiecie co bolą mnie te cycki w sensie sutki, cycki zawsze mnie bolą przed @, ale sutki nie, a bolą mnie MASAKRYCZNIE ;(
Kobieto wyluzujnie, nie mam jeszcze 6 dni do @
wiecie co bolą mnie te cycki w sensie sutki, cycki zawsze mnie bolą przed @, ale sutki nie, a bolą mnie MASAKRYCZNIE ;(