reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu ;)
Na tym etapie nic się z dzidzią nie stanie, ono ma jeszcze własne zapasy energii i nie bierze od Ciebie, także luz. Ja akurat wypije coś raz na 2-3 miesiące, ale nie zwracam na to uwagi kiedy.

Też działaliśmy wg teorii co 2 dni. I dupa. Teraz będzie codziennie. Prawda taka że reguły nie ma. Czasem wystarczy raz i bach...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko chodzi o to, by przez cały cykl kochać się co dwa dni, a nie np w ciągu tygodnia przed owulka i potem 2-3 tygodnie przerwy.

Zobacz załącznik 793138
Po powrocie z pracy...Od córki :)
Jak miło! Z jakiej okazji? :-)

W niedzielę kończę 40 lat :(
To życzenia składamy w niedzielę!

Aniu wszystkiego najlepszego [emoji18]

A propo urodzin, mam jutro i zastanawiam się czy mogę łyknąć piwko wieczorem? Jutro będzie 7 dzień po owu [emoji5]tydzień do @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz, trzeba żyć normalnie :-)

Ja też zapowiedziałam mojemu M, że skoro już muszę cierpieć przez okropną krwawkę, to ma mi kupić coś dobrego na drineczka weekendowego :):)
Mój kupił winko, także wieczorkiem przysiadziemy... Szkoda tylko, że krwawka jeszcze jest to bym go wykorzystała, a tak pewnie tylko on skorzysta, niech ma [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczynki, mam wyniki prolaktyny 344ulU/ml, normy mam podane 102-496, niby w normie się mieści, ale nie wiem jak to do fazy cyklu przełożyć.

A tak poza tym to oczywiście mam anemie, tak jak myślałam, więc po weekendzie muszę się zapisać do rodzinnej po żelazo. Tsh 2,300 ulU/ml, norma 0,27-4,2.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Na tym etapie nic się z dzidzią nie stanie, ono ma jeszcze własne zapasy energii i nie bierze od Ciebie, także luz. Ja akurat wypije coś raz na 2-3 miesiące, ale nie zwracam na to uwagi kiedy.

Tylko chodzi o to, by przez cały cykl kochać się co dwa dni, a nie np w ciągu tygodnia przed owulka i potem 2-3 tygodnie przerwy.

Jak miło! Z jakiej okazji? :-)

To życzenia składamy w niedzielę!

Możesz, trzeba żyć normalnie :-)

Mój kupił winko, także wieczorkiem przysiadziemy... Szkoda tylko, że krwawka jeszcze jest to bym go wykorzystała, a tak pewnie tylko on skorzysta, niech ma [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png
Gin mówił m-dzy 10 a 20 dc co 2 dni. Wszystkie te teorie o kant d...jak ma być to będzie choćby człowiek raz w życiu tylko to zrobił[emoji6]ja mam reguralne cykle więc owu jeśli jest nie było szans przegapić. Ew.dzień przed owu było a nie w samo owu. Ale i tak nie wyszło...widzę po sluzie kiedy już "po ptakach" jeśli chodzi o ciążę. Potem jest już tylko dla przyjemności. I tak serio-mało kto ma możliwość co 2 dzień przez cały cykl. My pracujemy na zmiany i się mijamy. Przez 3 cykle niezłe kombinacje były żeby było co 2dzień. Na dłuższą metę ciężko. Teraz oboje na wolnym to będzie codziennie![emoji6]a co. Chyba że coś przeszkodzi...

Ostatnia edycja:
nie, nie mam jeszcze 6 dni do @
wiecie co bolą mnie te cycki w sensie sutki, cycki zawsze mnie bolą przed @, ale sutki nie, a bolą mnie MASAKRYCZNIE ;(
Acha. Ja rozumiem że bardzo zależy ale ja nigdy nie robiłam testu przed @. Zrobiłam 7 dni po terminie @ i były 2 kreski[emoji6]to był jedyny jak do tej pory test ciążowy[emoji6]

reklama
nie, nie mam jeszcze 6 dni do @
wiecie co bolą mnie te cycki w sensie sutki, cycki zawsze mnie bolą przed @, ale sutki nie, a bolą mnie MASAKRYCZNIE ;(
Kobieto wyluzuj ;)
Poczekamy spokojnie do terminu @ i zobaczymy ;) ja czekam do 5 lutego. Myślę że jak ma przyjść to przyjdzie i nakręcanie na ciążę, wcale nie pomoże... i tak będzie żal i ból, ale może trochę mniejszy...

Do góry