Verq
Fanka BB :)
Nie można dać się zwariować, chyba że pijesz do upadłego hehe.
Ja też tak uważam chyba żadna ze starających się nie pije do upadłego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można dać się zwariować, chyba że pijesz do upadłego hehe.
Tak. Zdarza się. Bez przesady. Do 2 tyg jest zasada "wszystko albo nic"...Dziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu
Też działaliśmy wg teorii co 2 dni. I dupa. Teraz będzie codziennie. Prawda taka że reguły nie ma. Czasem wystarczy raz i bach...zobaczcie co znalazłam
Częstotliwość współżycia
Ze względu na ograniczoną zdolność dziennej produkcji plemników przez męskie jądra (6,6 mln/dziennie) do niedawna uważano, że najbardziej optymalne jest współżycie w dni płodne raz na dwa dni. W ostatnich latach pojawiło się kilka prac naukowych obalających ten pogląd. Według nich codzienne współżycie zmniejsza ilość defektów genetycznych w plemnikach, a nawet zwiększa ilość plemników w nasieniu. Wedle aktualnych doniesień naukowych, do największej ilości poczęć, niezależnie od częstości współżycia, dochodzi po zbliżeniu w dniu owulacji.
a jak to u Was wygląda?
A kit z tym sluzem. Ja tylko płodny na 100 % mam wtedy kiedy dni płodne. A przed @ i po @ to raz taki raz siaki...już nie wnikam[emoji6]Dziewczyny powiedzcie mi jaki macie śluz przed okresem?Bulbasek a ty jaki masz sluz?ja mam ciagle mokro ale ten sluz jest taki gęściejszy z domieszka rzadszego.sama juz nie wiem mam nadzieję ze sobie nie wkrecam jak zawsze
Luxuorius śliczny twój synek, cudowny
A ile spóźnienia?@Ja juz zgłupiałam po tych testach ... juz sama nie wiem kiedy owu była, ale czuje, ze wtedy jak pierwszy test owu wyszedł pozytywny....
szczerze to nie wiem co robić i czy robić :-(
Ja w pierwszej to na Dzień Nauczyciela się spiłam...ale to było może z 2 dni po owu czyli ew.zapłodnieniu jeszcze przed zagnieżdżeniem. Dopóki nie ma wspólnego łożyska nie zaszkodzi dziecku. No ale nadmiar nie wskazanyJa też tak uważam chyba żadna ze starających się nie pije do upadłego
Ja do owu tak, żyję normalnie. Mniej więcej na tydzień przed @ już nic nie ruszam. Komórka która się jeszcze nie zagniezdzila jest samowystarczalna i nic nie czerpie z nasDziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu
Kochana córka[emoji2] z jakiej okazji? Masz urodziny?Zobacz załącznik 793138
Po powrocie z pracy...Od córki