reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To trzymam kciuki żeby się udało
Dziękuje :))

Docia, to ty pisałaś o babci i brokacie?? :D
Ale sie uśmiałam :D

20170127-123405.jpg

pozdrawiamy cioteczki :*

Ale cudowna kruszynka :)

Zobacz załącznik 793138
Po powrocie z pracy...Od córki :)

Ojej, jaka cudowna niespodzianka!!! Czy ja dobrze widze ze to urodziny??? Spełnienia marzeń, tego jednego w szczególności :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Dziękuje :))

Docia, to ty pisałaś o babci i brokacie?? :D
Ale sie uśmiałam :D

Ale cudowna kruszynka :)

Ojej, jaka cudowna niespodzianka!!! Czy ja dobrze widze ze to urodziny??? Spełnienia marzeń, tego jednego w szczególności :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję Kochana, ale to dopiero w niedzielę ;) moje dziecko doszło do wniosku, że skoro w piątki jest dostawa świeżych kwiatów, to lepiej jak będą cieszyły mnie niż więdły w Aldim :D

Aniu wszystkiego najlepszego [emoji18]

A propo urodzin, mam jutro i zastanawiam się czy mogę łyknąć piwko wieczorem? Jutro będzie 7 dzień po owu [emoji5]tydzień do @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

na wykresie widać jak jest obstawiony
ale to jeszcze nie koniec staranek chce przynajmniej do niedzieli (16 dc) codziennie a później co 2 ew. 3 dni :)
zwłaszcza że teraz weekend to mój mąż będzie miał większą ochotę :) i codziennie jakiś inny strój :)
Masz już te stroje ?:D

Aniu wszystkiego najlepszego [emoji18]

A propo urodzin, mam jutro i zastanawiam się czy mogę łyknąć piwko wieczorem? Jutro będzie 7 dzień po owu [emoji5]tydzień do @

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie 7 dpo i zamierzam dzisiaj właśnie usiąść z piwkiem, w końcu może się okazać ostatnim :D

reklama
Do góry