reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hehe jest motywacja ;) na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons :-D zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży :tak: Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
Nie no, nie wytrzymam z Wami :D :D
Znowu dam się wkręcić jak w zeszłym miesiącu :p

Dziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu ;)

Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.

A i schudnąć mam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Z czego Ty masz schudnąć???

reklama
Do góry