S
StorAnia
Gość
No i to rozumiem dawaj ja czekamBędę skakać na jednej nodze dmuchać w powietrze śpiewać i tańczyć wokół drzewa. Medytować w kwiecie lotos byleby się wam udało !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i to rozumiem dawaj ja czekamBędę skakać na jednej nodze dmuchać w powietrze śpiewać i tańczyć wokół drzewa. Medytować w kwiecie lotos byleby się wam udało !
Na mnie koło 5 lutegoNo dziewczyny która testuje następna na kogo mam dmuchać ?
Nie no, nie wytrzymam z WamiHehe jest motywacja na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
I prawidłowo [emoji2] kiedyś musi wyjśćno właśnie wiem, ale ja w dni płodne to codziennie a poxniej będę co dwa dni
bo teraz na pewno sa płodne widze to po śluzie, szyjce i temp.
Z czego Ty masz schudnąć???Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.
A i schudnąć mam.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Przestan krakacNa mnie koło 5 lutego
Ale wiem że @ przyjdzie...
Nie można dać się zwariować, chyba że pijesz do upadłego hehe.Dziewczyny czy w czasie oczekiwania na @ pijecie alkohol?
Przy długich staraniach trudno sobie pewnie ciągle odmawiać, a z drugiej strony myśli krążą w okół jednego tematu
To jest właśnie moje pozytywne myśleniePrzestan krakac
Oj tam oj tamEj ej! Może podraznione czy coś, już nie wymyślaj ;p