reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

20170127-123405.jpg

pozdrawiamy cioteczki :*

Małe cudo! Jak smacznie śpi ❤

reklama
Tak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosów:)może wam humor poprawię to autentyk
Heh ale się uśmiałam

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek trzymam za ciebie mocno kciuki. Ja biorę luteine 2 razy. Jaka masz dawkę? Ja 50. Ciężko jest mi ją brać bo mam dowcipnie a jest ona strasznie ciasna !
Lux maleństwo się śmieje do ciotek ucałuj go mocno.
Siwa wiesz przynajmniej na czym stoisz. Musisz być dobrej myśli.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.

A i schudnąć mam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki by ta lekarka Ci szczescie przyniosla :*

Dziewczyny powiedzcie mi jaki macie śluz przed okresem?Bulbasek a ty jaki masz sluz?ja mam ciagle mokro ale ten sluz jest taki gęściejszy z domieszka rzadszego.sama juz nie wiem mam nadzieję ze sobie nie wkrecam jak zawsze;)
Luxuorius śliczny twój synek, cudowny:)

reklama
Do góry