Dariana
Fanka BB :)
pozdrawiamy cioteczki :*
Małe cudo! Jak smacznie śpi ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozdrawiamy cioteczki :*
Heh ale się uśmiałamTak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosówmoże wam humor poprawię to autentyk
wymeczyl cycki i poleglMałe cudo! Jak smacznie śpi ❤
trzymam kciuki by ta lekarka Ci szczescie przyniosla :*Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.
A i schudnąć mam.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Pieeeknie pocichu gratuuuluje:* musi byc dobrze:* trzymam kciuki... U mnie 7t2d...Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.