reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Proszę takie piękne wieści z rana. Bierz luteine ja też cały czas biorę[emoji2] po cichu bardzo Tobie gratuluję [emoji179]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
20170127-123405.jpg

pozdrawiamy cioteczki :*

Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.

A i schudnąć mam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie. Pani doktor w porządku. Konkretna babka. Daje mi czas do czerwca na zajście w ciążę a jak nie to będziemy badac najpierw armię M. A później mnie na laparo.
Kazała po seksach nie wstawać do rana a pół godziny z tylkiem w górze leżeć. Dostałam clo na 2 cykle. Bez monitorowania chyba że coś będzie się działo to mam przyjechać. No i najważniejsze... owu w tym cyklu nie będzie na jajnikach pusto.

A i schudnąć mam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Przynajmniej wiesz na czym stoisz. A weź pod uwagę ile jest ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji2] może warto i tak się starać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry