reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha dziękuję i lovja ... wiesz za co [emoji8] [emoji6] [emoji41]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
:):*

U mnie pękają jak maja ok 23mm

Kalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca [emoji813][emoji813][emoji813] nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania beda
Cudowności :)

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Gratulacje!!! Super :)

Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy ktoras z Was plamiła po dupku? Zazwyczaj brałam luteinę, kilka cyklu nic nie brałam, a teraz pierwszy raz dupka biore i plamie od 5dpo [emoji20]

Ja nigdy nie miałam plamien przy dupku.. zreszta bez dupka tez nie miewam :/

U mnie dzisiaj 4dpo. Czas oczekiwania...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
:):*

U mnie pękają jak maja ok 23mm

Cudowności :)

Gratulacje!!! Super :)

Ja nigdy nie miałam plamien przy dupku.. zreszta bez dupka tez nie miewam :/

U mnie dzisiaj 4dpo. Czas oczekiwania...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
To trzymam kciuki żeby się udało

Dokarmiaj chyba wróżkę krwawuszke :p

tak ją dokarmiłam ze nie wiem czy bedzie sie chciała ewakuować, ją to by sie przydało zagłodzic :D

Myszki, ja uciekam na weekend, pewnie bede bez internetów. Jak cos dorwe to podczytam, mam nadzieje ze nie spedze potem pół zycia na nadrabianiu :D :D
Ale bzykajcie sie, róbcie testy, jestem z wami myślami cały czas!
Mua! :* :*

Nie widzę wykresu [emoji18] ale jak codzienne aż do 16 dc to musi się udać[emoji106]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem czemu nie widzisz, może jak nie masz konta na ovu to nie widać :)
staranka były w 8,9,10,12,13 dniu cyklu i do 16 dc chciałabym codziennie, mysle ze wtedy wystarczy chociaż żeby nie było to póxniej tez ale rzadziej
ostatnio moje cykle trwają 26 dni
temp jeszcze nie wzrosła wiec na pewno nie jest po owu

tak ją dokarmiłam ze nie wiem czy bedzie sie chciała ewakuować, ją to by sie przydało zagłodzic :D

Myszki, ja uciekam na weekend, pewnie bede bez internetów. Jak cos dorwe to podczytam, mam nadzieje ze nie spedze potem pół zycia na nadrabianiu :D :D
Ale bzykajcie sie, róbcie testy, jestem z wami myślami cały czas!
Mua! :* :*
Będziemy tęsknić :( Baw się dobrze na weekendach i plodz ile można :-D

Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/

Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek :laugh2:

Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*

StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać :) [emoji110]

Paraplu super, że tak łatwo poszło :) będę trzymać kciuki za wizytę.

Spark super seksi wdzianko:D mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie [emoji14]

Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę :oo2:
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...

Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.

Dobrej nocy kochane :*
Kochana ale musisz z porannego moczu zrobić[emoji8] trzymam za Twoje 2 kreski. Kiedyś musisz taka bieliznę ubrać nabierz odwagi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

nie wiem czemu nie widzisz, może jak nie masz konta na ovu to nie widać :)
staranka były w 8,9,10,12,13 dniu cyklu i do 16 dc chciałabym codziennie, mysle ze wtedy wystarczy chociaż żeby nie było to póxniej tez ale rzadziej
ostatnio moje cykle trwają 26 dni
temp jeszcze nie wzrosła wiec na pewno nie jest po owu
Kurde blade pojechalas [emoji12]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane moje! Dziękuję za wszystkie słowa. Odpowiem tak zbiorczo. Na bete się na razie nie wybieram. Mąż rano spał, jak wytrzymam to doczekam kilka dni. Chciałabym mieć pewność że wszystko tym razem będzie dobrze. Głównie dlatego. Dzisiaj jest mój 28 dc. Owu była 18 dc wg testów. Normalne cykle mam 29@ ale licze tak do poniedziałku 31 dc. Oby nie przyszła @. Test robiłam z doz strumieniowy 10. Nadal nie wierzę. Pokazałam test przyjaciółce (tylko ona wie i Wy). Mówi że konkretną krecha nie trzeba się przyglądać a to dopiero 10 dpo. Teraz mam ogromne piersi i mokro w majtach.

Do góry