Kupuje Lisse Design Alfaparf, zamawiam na allegro szampon 250ml o odżywkę 250ml, teraz podrożały, wczoraj zapłaciłam z przesyłką 73zl. Starcza mi na dwa miesiące, ale ja myję głowę co dwa dni, do tego codziennie grzywka. Jak ktoś myje rzadziej, to starczy na dłużej :-)
Ja prostowanie pierwszy raz zrobiłam w maju 2014, do tej pory robiłam 5 razy, teraz 17 lutego jadę kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona, włosy miałam mega rzadkie i cienkie, teraz nabrały objętości, są gęstsze, gładkie i przede wszystkim proste :-) nic mi się nie zawija, rano ogarnianie włosów z myciem i suszeniem zajmuje mi 10 minut :-) i np. jak robisz już 3 raz to długo się utrzymuje, ja robiłam ostatnio na początku lipca i teraz w zasadzie jeszcze bym nie musiała, bo minęło dopiero 7 miesięcy, ale wzięłam lekką keratyne ostatnio, a poza tym jeśli zajdę w ciążę to w pierwszym trymestrze lepiej nie robić. Poza tym płacę grosze, bo 160zl, jeżdżę do dziewczyny do Wrocławia, ona robi w domu, więc tanio, a jest świetna :-)
A dlaczego do tej pory jeszcze Cię nie zbadał?
[emoji173] [emoji173] [emoji173] kochanie, trzymam kciuki z całej siły, leć już na tą łódź naszą i czekaj na resztę!!