reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasek wielkie gratulacje :)
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?

było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło :)

cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała :)
Jak masz obstawiony cykl? Już po staraniach?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.
A masz jakiegoś plana jak powiedziec mężowi?

Jak masz obstawiony cykl? Już po staraniach?

na wykresie widać jak jest obstawiony
ale to jeszcze nie koniec staranek chce przynajmniej do niedzieli (16 dc) codziennie a później co 2 ew. 3 dni :)
zwłaszcza że teraz weekend to mój mąż będzie miał większą ochotę :) i codziennie jakiś inny strój :)

Jedziesz Docia!!!! [emoji16]

[emoji17] bez sensu... Tulę [emoji8] u mnie właśnie 6 się zaczął, też nie wiem kiedy to zlecialo, mam wrażenie że decyzję o dziecku podjęliśmy miesiąc temu... [emoji55] u mnie @ 22.02

Masz rację, dokarmiaj Bąbla, dokarmiaj [emoji16]

Grunt ze już wiesz czeku było nie tak, teraz już będzie z gorki [emoji4] jajca wrócą ci po niechcianej antykoncepcji do roboty to aż wióry będą lecieć [emoji1]

Ja mam znowu rozstępy na udach po niekontrolowanym tyciu... Brzuch i tyłek to szkoda gadać, jeszcze jak mnie wydmie to kaplica [emoji23] a te nasze samce nie takie złe jednak, Mąż mojej koleżanki potrafił jej powiedzieć że za chuda jest a on chudych nie lubi. Chyba widział co bierze...[emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dokarmiaj chyba wróżkę krwawuszke :p

na wykresie widać jak jest obstawiony
ale to jeszcze nie koniec staranek chce przynajmniej do niedzieli (16 dc) codziennie a później co 2 ew. 3 dni :)
zwłaszcza że teraz weekend to mój mąż będzie miał większą ochotę :) i codziennie jakiś inny strój :)
Nie widzę wykresu [emoji18] ale jak codzienne aż do 16 dc to musi się udać[emoji106]
W moim też[emoji4] żeby plemniki doplynely

Kupuje Lisse Design Alfaparf, zamawiam na allegro szampon 250ml o odżywkę 250ml, teraz podrożały, wczoraj zapłaciłam z przesyłką 73zl. Starcza mi na dwa miesiące, ale ja myję głowę co dwa dni, do tego codziennie grzywka. Jak ktoś myje rzadziej, to starczy na dłużej :-)

Ja prostowanie pierwszy raz zrobiłam w maju 2014, do tej pory robiłam 5 razy, teraz 17 lutego jadę kolejny raz. Jestem bardzo zadowolona, włosy miałam mega rzadkie i cienkie, teraz nabrały objętości, są gęstsze, gładkie i przede wszystkim proste :-) nic mi się nie zawija, rano ogarnianie włosów z myciem i suszeniem zajmuje mi 10 minut :-) i np. jak robisz już 3 raz to długo się utrzymuje, ja robiłam ostatnio na początku lipca i teraz w zasadzie jeszcze bym nie musiała, bo minęło dopiero 7 miesięcy, ale wzięłam lekką keratyne ostatnio, a poza tym jeśli zajdę w ciążę to w pierwszym trymestrze lepiej nie robić. Poza tym płacę grosze, bo 160zl, jeżdżę do dziewczyny do Wrocławia, ona robi w domu, więc tanio, a jest świetna :-)

A dlaczego do tej pory jeszcze Cię nie zbadał?

[emoji173] [emoji173] [emoji173] kochanie, trzymam kciuki z całej siły, leć już na tą łódź naszą i czekaj na resztę!!

qdkkx1hpzei65q7s.png
Może nie ma potrzeby...

reklama
Do góry