reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja w pierwsza i drugą ciąże zaszłam jak przytulanki były codziennie przez ten najbardziej płodny okres :)
W pierwszą to nie pamiętam dokładnie jak często ale często bo M miał iść na badanie plemników i nie bardzo chciał[emoji1]wolał je inaczej spożytkować[emoji1]wynik odbieraliśmy wiedząc już o ciąży[emoji6]a były średnie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie lepiej kupić samemu laser i depilowac np Lumea. 1000zl a zabiegów robisz ile chcesz

Domowy laser to nie laser, to marketingowe bezczelne klamstwo na ktore nabieraja sie kobiety ktore przed zakupem nie interesowaly sie tematem. To cos domowe to IPL, swiatlo o wysokim natezeniu ale nie laser. Po nim wlosy odrastaja i na dodatek dochodzi do uszkodzenia miejsca gdzie tworzy sie wlos i bardzo czesto prawdziwy laser juz nie dziala tak jak powinien jakby sie chcialo nim zrobic.
IPL to nie laser, zapamietajcie, zeby nikt Was w ciula nie zrobil :)

@Bulbasek az sobie siadlam z wrazenia! Ogromnie gratuluje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Działamy. Przetlumaczylam sobie to tak, że gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała. @ przyszła 2 dni spóźniona ale niczym nie różniła się od poprzednich. Zaczęliśmy staranka przedwczoraj. Dziś mam wizytę u nowej ginki także później Wam napiszę jaką ma wizję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To jakoś podobnie będziemy testować[emoji106] kiedy masz termin?@

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry