reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trochę Was nadrobiłam. Tyle się przewinęło tematów, że już połowy nie pamiętam :p
Najbardziej zapamiętałam ten o samotnych nockach, bo sama mam to samo:p Mój T ma zawsze dwie nocki w tygodniu, więc i ja nastawiam sobie tv na czas i próbuje zasnąć. Kiedyś jak zaczęliśmy mieszkać razem ( jeszcze nie mieliśmy córki) i mój T poszedł na pierwszą nockę to zapytał się mnie czy nie będę się bać, a ja spoko jakoś dam radę byleby burzy nie było. I masz Ci los akurat tej nocy była burza i po prostu myślałam, że ze strachu nie wyrobię. Masakra. Do tej pory się ze mnie śmieją, bo wtedy mieliśmy remont i pełno pyłu, a po całym domu były moje ślady białych stóp :p
@Paraplu super wdzianko :p planuję zakup jakiegoś sexy ciuszka w tym cyklu :p

Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ;) ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze :) Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana ;) czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar! :D
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze :(
Hehe jest motywacja ;) na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons :-D zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży :tak: Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.
Ha czyli codziennie[emoji6]to mój plan na ten cykl. Przy bardzo słabych plemnikach co 2 dzień może być za rzadko[emoji6]jeszcze raz gratulacje!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe jest motywacja ;) na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons :-D zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży :tak: Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
Tak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosów:)może wam humor poprawię to autentyk

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Bulbasku gratulacje !!!! Strasznie się cieszę [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry