reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja robiłam wczoraj zastrzyk i test owu blady,seksiku brak mąż się obraził że długo byłam u lekarza ale owu po 36godz więc czekam jak mu przejdzie ,Foch jak jest sam długo w domu

Ehhh faceci :realmad: czy oni muszą się zawsze fochać w najmniej odpowiednim momencie? Trzymam kciuki aby mu przeszło i się Wam udało :*

Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy ktoras z Was plamiła po dupku? Zazwyczaj brałam luteinę, kilka cyklu nic nie brałam, a teraz pierwszy raz dupka biore i plamie od 5dpo [emoji20]

Bulbasek gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.będzie wszystko dobrze!!!!!jakbyś mogła napisz objawy czy jakieś masz?czy badasz szyjke itd prosze:D

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :)
Tak się cieszę :) Kurcze, nie znamy się dziewczyny na żywo, a zawsze taka radość mnie przepełnia jak widzę dwie kreski u którejś z Was, prawie jakby to mnie się udało :) Te Wasze dwie kreski bardzo dodają wiary, że każdej z nas się w końcu uda :)

reklama
Do góry