reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja robiłam wczoraj zastrzyk i test owu blady,seksiku brak mąż się obraził że długo byłam u lekarza ale owu po 36godz więc czekam jak mu przejdzie ,Foch jak jest sam długo w domu

Ehhh faceci :realmad: czy oni muszą się zawsze fochać w najmniej odpowiednim momencie? Trzymam kciuki aby mu przeszło i się Wam udało :*

Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy ktoras z Was plamiła po dupku? Zazwyczaj brałam luteinę, kilka cyklu nic nie brałam, a teraz pierwszy raz dupka biore i plamie od 5dpo [emoji20]

Bulbasek gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.będzie wszystko dobrze!!!!!jakbyś mogła napisz objawy czy jakieś masz?czy badasz szyjke itd prosze:D

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :)
Tak się cieszę :) Kurcze, nie znamy się dziewczyny na żywo, a zawsze taka radość mnie przepełnia jak widzę dwie kreski u którejś z Was, prawie jakby to mnie się udało :) Te Wasze dwie kreski bardzo dodają wiary, że każdej z nas się w końcu uda :)

reklama
Do góry