reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trochę Was nadrobiłam. Tyle się przewinęło tematów, że już połowy nie pamiętam :p
Najbardziej zapamiętałam ten o samotnych nockach, bo sama mam to samo:p Mój T ma zawsze dwie nocki w tygodniu, więc i ja nastawiam sobie tv na czas i próbuje zasnąć. Kiedyś jak zaczęliśmy mieszkać razem ( jeszcze nie mieliśmy córki) i mój T poszedł na pierwszą nockę to zapytał się mnie czy nie będę się bać, a ja spoko jakoś dam radę byleby burzy nie było. I masz Ci los akurat tej nocy była burza i po prostu myślałam, że ze strachu nie wyrobię. Masakra. Do tej pory się ze mnie śmieją, bo wtedy mieliśmy remont i pełno pyłu, a po całym domu były moje ślady białych stóp :p
@Paraplu super wdzianko :p planuję zakup jakiegoś sexy ciuszka w tym cyklu :p

Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ;) ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze :) Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana ;) czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar! :D
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze :(
Hehe jest motywacja ;) na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons :-D zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży :tak: Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.
Ha czyli codziennie[emoji6]to mój plan na ten cykl. Przy bardzo słabych plemnikach co 2 dzień może być za rzadko[emoji6]jeszcze raz gratulacje!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe jest motywacja ;) na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons :-D zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży :tak: Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
Tak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosów:)może wam humor poprawię to autentyk

Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Bulbasku gratulacje !!!! Strasznie się cieszę [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry