reklama
Agatusia1
Fanka BB :)
Trochę Was nadrobiłam. Tyle się przewinęło tematów, że już połowy nie pamiętam
Najbardziej zapamiętałam ten o samotnych nockach, bo sama mam to samo Mój T ma zawsze dwie nocki w tygodniu, więc i ja nastawiam sobie tv na czas i próbuje zasnąć. Kiedyś jak zaczęliśmy mieszkać razem ( jeszcze nie mieliśmy córki) i mój T poszedł na pierwszą nockę to zapytał się mnie czy nie będę się bać, a ja spoko jakoś dam radę byleby burzy nie było. I masz Ci los akurat tej nocy była burza i po prostu myślałam, że ze strachu nie wyrobię. Masakra. Do tej pory się ze mnie śmieją, bo wtedy mieliśmy remont i pełno pyłu, a po całym domu były moje ślady białych stóp
@Paraplu super wdzianko planuję zakup jakiegoś sexy ciuszka w tym cyklu
Najbardziej zapamiętałam ten o samotnych nockach, bo sama mam to samo Mój T ma zawsze dwie nocki w tygodniu, więc i ja nastawiam sobie tv na czas i próbuje zasnąć. Kiedyś jak zaczęliśmy mieszkać razem ( jeszcze nie mieliśmy córki) i mój T poszedł na pierwszą nockę to zapytał się mnie czy nie będę się bać, a ja spoko jakoś dam radę byleby burzy nie było. I masz Ci los akurat tej nocy była burza i po prostu myślałam, że ze strachu nie wyrobię. Masakra. Do tej pory się ze mnie śmieją, bo wtedy mieliśmy remont i pełno pyłu, a po całym domu były moje ślady białych stóp
@Paraplu super wdzianko planuję zakup jakiegoś sexy ciuszka w tym cyklu
M2b
Hehe jest motywacja na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.Kochana jednak świeże podejście do tematu jest fajne. Gin młody, młodszy ode mnie. Dobrze, że jeszcze mnie nie badał ale chociaż coś radzi i myśli, a to najważniejsze Niestety po wyjściu od niego jestem jak panna buracana czerwona jak burok... masakra. Dlaczego nie mogę zapanować nad swoim ciałem? To jest koszmar!
A teraz złe wieści... zamiast ciąży czuje, że przypętała się jakaś infekcja. Dziwnie mnie ciągnie w środku i piecze
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
M2b
Gratulacje Bulbasku!!! Teraz będzie wszystko dobrze! ❤❤❤❤❤ super wieści z ranaNie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Joaszka
Ha czyli codziennie[emoji6]to mój plan na ten cykl. Przy bardzo słabych plemnikach co 2 dzień może być za rzadko[emoji6]jeszcze raz gratulacje!Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosówmoże wam humor poprawię to autentykHehe jest motywacja na następną wizytę wypachniona, wystrojona jak Bijons zawsze świeże podejście jest dobre. Niektórzy ginekolodzy w a Polsce to pamiętają czasy prehistoryczne i czasem kobiecie mogą zaszkodzić jak pomóc. Jesteś na dobrej drodze.
A ta infekcja kochana to słyszałam że częsta na początku ciąży Chociaż ja wczęściej przed @ często miałam jakąś infekcje. TOBIE ŻYCZĘ żeby to było to (male, rozowe i pachnace mleczkiem) i wysyłam fluidki ❤❤❤
Joaszka
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Tak czasem się zdarza,śmiałam się ostatno babcia szła do gin i weszła do łazienki patrzy dezodorant to sobie ją popsikam,poszła po wizycie gin skomentował ale się pani przygotowała,a to był brokat w sprayu do włosówmoże wam humor poprawię to autentyk
Emsi*
Bulbasku gratulacje !!!! Strasznie się cieszę [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Nie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
ja w pierwsza i drugą ciąże zaszłam jak przytulanki były codziennie przez ten najbardziej płodny okresHa czyli codziennie[emoji6]to mój plan na ten cykl. Przy bardzo słabych plemnikach co 2 dzień może być za rzadko[emoji6]jeszcze raz gratulacje!
reklama