reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Prawda. Moj mozg dziala jak pies Pawlowa, sam sie zaprogramowal i teraz staram sie to odkrecic.
Przez ponad 2 lata listy itp. byly dla mnie mega stresujaca sytuacja. To wystarczylo aby moj mozg stworzyl bezposrednie polaczenie list=stres i teraz, kiedy juz nie mam powodu do strachu moj moj nadal dziala automatycznie i na sama mysl o lisrach czy telefonach uruchamia to polaczenie "list=stres". Nawet teraz jak Wam o tym pisze zestresowalam sie chociaz nik nie dzwoni a skrzynka pocztowa juz sprawdzona.

Mi wyszely 2 wyrazne kreski w 11dpo ale to malo ktorej sie zdarza takze jesli Ci nie wyjdzie to sie nie zalamuj :)

Nic nie widze :/

Ku*wa mac i wez ufaj lekarzowi!! Oby tym razem lekarz byl lepszy. Nawet nie wiesz jak mi przykro, ze musialam trafic na konowala. Ale wierze, ze z nowym ginem uda sie!!! [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji8]

No ja wlasnie tez nie wiem o czym Ona mowi :p

Potwierdzam, nie widza [emoji13] ja mam rozstepy na CALYM tylku, ogromny cellulit (jesssu ale sie zapuscilam) i 10kg za duzo a moj K w tej koronce je mnie oczami i slysze tylko zachwyt w jego glosie. Faceci nie widza rakich ******* jak rostepy.

Nie boj zaby Rybka, bedzie dobrze :)

Ja nie bylam w ciazy a mam cala dupe w rozstepach. Serio, to jest problem tylko nas. Faceci to by nawet nie wiedzieli, ze cos takiego istnieje poki ich nie uswiadomimy. Jak to mowil Cezary Pazura w swoim stand-upie, ze gdyby nie reklamy to do tej pory myslalby, ze Cellulitis to byl grecki bog [emoji23]

Haha szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie. Ty bys obierala moje telefony a ja bym dzwonila za Ciebie [emoji13]

Hmm moze to nie przypadek, ze staraczkami sa nerwusy i boidupki? Moze to ma jakis zwiazek? [emoji848] zobaczcie ile z nas ma problemy z glowa, watpie abysmy odzwierciadlaly procentowo spoleczenstwo pod tym wzgledem. Wg mnie jest nas tutaj procentowo wiecej niz w spoleczenstwie.
Zastanawiajace...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]
Właśnie dostałam okres :(

Następny termin to 23 luty i 6 cykl. .

Matko, kiedy te 5 miesięcy starań zleciało? Normalnie ryczeć mi się chce. .

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

reklama
Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

Dokładnie Cię rozumiem...
Też wstydzę się swojego ciała, potwornych rozstępów i zwałów sadła.
Nawet jak schudłam 4 lata temu 25 kilo, w głowie nadal byłam kaszalotem... masakra, gdzie jest wyłącznik???? ;)

@Lui :)

Wiem jak to jest :-( ja jak dostaje @ mam pretensje do całego świata o to :-( nie wiem jak Cię pocieszyć - sama tego strasznie sie boje... 3mac będę kciuki za kolejny cykl :-*

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.

Do góry