reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Prawda. Moj mozg dziala jak pies Pawlowa, sam sie zaprogramowal i teraz staram sie to odkrecic.
Przez ponad 2 lata listy itp. byly dla mnie mega stresujaca sytuacja. To wystarczylo aby moj mozg stworzyl bezposrednie polaczenie list=stres i teraz, kiedy juz nie mam powodu do strachu moj moj nadal dziala automatycznie i na sama mysl o lisrach czy telefonach uruchamia to polaczenie "list=stres". Nawet teraz jak Wam o tym pisze zestresowalam sie chociaz nik nie dzwoni a skrzynka pocztowa juz sprawdzona.

Mi wyszely 2 wyrazne kreski w 11dpo ale to malo ktorej sie zdarza takze jesli Ci nie wyjdzie to sie nie zalamuj :)

Nic nie widze :/

Ku*wa mac i wez ufaj lekarzowi!! Oby tym razem lekarz byl lepszy. Nawet nie wiesz jak mi przykro, ze musialam trafic na konowala. Ale wierze, ze z nowym ginem uda sie!!! [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji8]

No ja wlasnie tez nie wiem o czym Ona mowi :p

Potwierdzam, nie widza [emoji13] ja mam rozstepy na CALYM tylku, ogromny cellulit (jesssu ale sie zapuscilam) i 10kg za duzo a moj K w tej koronce je mnie oczami i slysze tylko zachwyt w jego glosie. Faceci nie widza rakich ******* jak rostepy.

Nie boj zaby Rybka, bedzie dobrze :)

Ja nie bylam w ciazy a mam cala dupe w rozstepach. Serio, to jest problem tylko nas. Faceci to by nawet nie wiedzieli, ze cos takiego istnieje poki ich nie uswiadomimy. Jak to mowil Cezary Pazura w swoim stand-upie, ze gdyby nie reklamy to do tej pory myslalby, ze Cellulitis to byl grecki bog [emoji23]

Haha szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie. Ty bys obierala moje telefony a ja bym dzwonila za Ciebie [emoji13]

Hmm moze to nie przypadek, ze staraczkami sa nerwusy i boidupki? Moze to ma jakis zwiazek? [emoji848] zobaczcie ile z nas ma problemy z glowa, watpie abysmy odzwierciadlaly procentowo spoleczenstwo pod tym wzgledem. Wg mnie jest nas tutaj procentowo wiecej niz w spoleczenstwie.
Zastanawiajace...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]
Właśnie dostałam okres :(

Następny termin to 23 luty i 6 cykl. .

Matko, kiedy te 5 miesięcy starań zleciało? Normalnie ryczeć mi się chce. .

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

reklama
Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

Dokładnie Cię rozumiem...
Też wstydzę się swojego ciała, potwornych rozstępów i zwałów sadła.
Nawet jak schudłam 4 lata temu 25 kilo, w głowie nadal byłam kaszalotem... masakra, gdzie jest wyłącznik???? ;)

@Lui :)

Wiem jak to jest :-( ja jak dostaje @ mam pretensje do całego świata o to :-( nie wiem jak Cię pocieszyć - sama tego strasznie sie boje... 3mac będę kciuki za kolejny cykl :-*

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.

Do góry