reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest :) pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... :) u mnie dzisiaj 21dc

Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest :) pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... :) u mnie dzisiaj 21dc
to kiedy testujemy? w domu mam same 25 :/

a wy który dc ?

To co on nie wiedział o tym wcześniej... zatluklabym go ... a teraz nie bralas dupka? czy wzięłaś później?
To nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...

a wy który dc ?
U mnie 22 dc :)
Ale na jakiekolwiek objawy za wcześnie ;) zresztą jak to ja , wątpię żeby się udało...

To nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...
Jesteśmy z Tobą. Może akurat się uda, że zaskoczy. Kurczę jak to człowiek musi wszystko analizować i sam drążyć temat. Ja i tak wierzę w szczęśliwe zakończenie :)

reklama
Po ciąży niestety już nie jest tak fajnie.. [emoji27] został mi spory brzuch i cały jest w rozstępach [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale spory brzuch z tluszczykiem czy skóra? Kochana zobacz w swojej okolicy czy masz zabieg karboksyterapii. Jest dość tani a poprawia jakoś skóry i zwalcza rozstępy. Ale to już po tej ciąży w której zaraz będziesz to sobie zrobisz :* :)

Do góry