reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest :) pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... :) u mnie dzisiaj 21dc

Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest :) pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... :) u mnie dzisiaj 21dc
to kiedy testujemy? w domu mam same 25 :/

a wy który dc ?

To co on nie wiedział o tym wcześniej... zatluklabym go ... a teraz nie bralas dupka? czy wzięłaś później?
To nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...

a wy który dc ?
U mnie 22 dc :)
Ale na jakiekolwiek objawy za wcześnie ;) zresztą jak to ja , wątpię żeby się udało...

To nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...
Jesteśmy z Tobą. Może akurat się uda, że zaskoczy. Kurczę jak to człowiek musi wszystko analizować i sam drążyć temat. Ja i tak wierzę w szczęśliwe zakończenie :)

reklama
Po ciąży niestety już nie jest tak fajnie.. [emoji27] został mi spory brzuch i cały jest w rozstępach [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale spory brzuch z tluszczykiem czy skóra? Kochana zobacz w swojej okolicy czy masz zabieg karboksyterapii. Jest dość tani a poprawia jakoś skóry i zwalcza rozstępy. Ale to już po tej ciąży w której zaraz będziesz to sobie zrobisz :* :)

Do góry