to kiedy testujemy? w domu mam same 25 :/Shaggy ja też się tak mniej więcej spodziewam 31.01/01.02 i już mnie skręca
reklama
marc
Fanka BB :)
Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... u mnie dzisiaj 21dc
marc
Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... u mnie dzisiaj 21dc
to kiedy testujemy? w domu mam same 25 :/
a wy który dc ?
Verq
to kiedy testujemy? w domu mam same 25 :/
ja teraz mam 23dc, owulacja była w nocy z 17/18, jak wytrzymam to chce zrobić test we wtorek to będzie 28 dc. Przez ostatnie pół roku miałam cykle między 26, a 29 dni.
S
StorAnia
Gość
To nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.To co on nie wiedział o tym wcześniej... zatluklabym go ... a teraz nie bralas dupka? czy wzięłaś później?
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...
Basia jakie kompleksy??? Taka laska jak nie wiem!
Po ciąży niestety już nie jest tak fajnie.. [emoji27] został mi spory brzuch i cały jest w rozstępach [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
U mnie 22 dcno Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... u mnie dzisiaj 21dc
a wy który dc ?
Ale na jakiekolwiek objawy za wcześnie zresztą jak to ja , wątpię żeby się udało...
Bulbasek
Jesteśmy z Tobą. Może akurat się uda, że zaskoczy. Kurczę jak to człowiek musi wszystko analizować i sam drążyć temat. Ja i tak wierzę w szczęśliwe zakończenieTo nowy lekarz. To była moja trzecia wizyta u niego. Leczył mi torbiele po clo, które zafundowała mi poprzednia ginka. Wtedy brałam duphaston od 14 dc... Nigdy też nie miałam monitorowania. Teraz to było czystym przypadkiem, że akurat byłam w 17 dc na usg. Sprawdzałam czy torbiele całkiem zeszły.
Teraz nie dostałam dupka, zobaczymy jak zachowa się organizm bez wspomagaczy.
Boję się...
marc
U mnie 22 dc
Ale na jakiekolwiek objawy za wcześnie zresztą jak to ja , wątpię żeby się udało...
3mam mocno kciuki za Ciebie, Bulbaska i inne dziewczyny i no Siebie co nie ;p
ja juz jestem tak zakręcona, że w nic nie wierze
reklama
Bulbasek
Ale spory brzuch z tluszczykiem czy skóra? Kochana zobacz w swojej okolicy czy masz zabieg karboksyterapii. Jest dość tani a poprawia jakoś skóry i zwalcza rozstępy. Ale to już po tej ciąży w której zaraz będziesz to sobie zrobisz :*Po ciąży niestety już nie jest tak fajnie.. [emoji27] został mi spory brzuch i cały jest w rozstępach [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom