reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]

Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

nigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie :)

O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]

Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

nigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie :)
Nie sądzę, żeby przy tych koronkach faceci zauważyli jakiekolwiek niedoskonałości :p

:) no w sumie racja :)
dostałam na panieński taki spoko strój :) to nawet 20 sekund nie wytrzymał na mnie cały ;p

Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana u mnie tak jest ciągle. Mam PCOS i testy owulacyjne u mnie się nie sprawdzają...

ja z tym na szczescie nie mam problemów, ale testy owu jednak jak dla mnie są do d...py :)
nie ma co się nimi sugerować, ani w owu, ani jak widać w owu - nie wiadomo co ;p przy tych testach co 2x wyszly pozytywnie heheheheh :)

reklama
Do góry