reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]

Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

nigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie :)

O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]

Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

nigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie :)
Nie sądzę, żeby przy tych koronkach faceci zauważyli jakiekolwiek niedoskonałości :p

:) no w sumie racja :)
dostałam na panieński taki spoko strój :) to nawet 20 sekund nie wytrzymał na mnie cały ;p

Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana u mnie tak jest ciągle. Mam PCOS i testy owulacyjne u mnie się nie sprawdzają...

ja z tym na szczescie nie mam problemów, ale testy owu jednak jak dla mnie są do d...py :)
nie ma co się nimi sugerować, ani w owu, ani jak widać w owu - nie wiadomo co ;p przy tych testach co 2x wyszly pozytywnie heheheheh :)

reklama
Do góry