reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać do jakich wniosków doszedł wczoraj mój ginekolog, że ten mój czas na starania był czasem straconym... Tak jak wymędrkowałam w sobotę i duphaston i luteina w moim przypadku od 14, czy nawet 16 dnia cyklu, działał pięknie antykoncepcyjnie... szlag!!!
Raczej tak mi kumpel kazał nawet od 18dc brać żeby owu nie przegapić,a cykl mam 28

reklama
Z góry przepraszam za takie zamieszanie :-(
Po prostu musiałam to chyba z siebie wyrzucić
O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]
Cześć dziewczęta:) Kiedy najszybciej wychodzi test? 10 dpo.? mam niby @ 01.02 więc przedreptuje już
Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Testy owu zwariowały what the fuck ...

Wczorajszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e8aa609fd5d02.jpg>IMG_2784.JPG</a>

Dzisiejszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fef4022421c3.jpg>IMG_2785.JPG</a>

To wiec jak ufać tym głupim testom jeżeli kobiecie zależy na rozpoznaniu czasu około owulacyjnego jak one pokazują co chcą
Są negatywne. Spokojnie. Ja też miałam raz jaśniejszy raz ciemniejszy ale to nadal negatyw. Czekamy na termin @ i robisz test :)

Paraplu, sexi wdzianko [emoji3] u mnie niestety odpada bo mam mega kompleksy..
super, że lekarz umówiony! Ja mam w środę [emoji16]
Oczekiwanie, twoje dziecko ma anginę? Dobrze pamietam? Powiedz mi, tez ma taki przeraźliwy kaszel? [emoji33]
Emsi, dokładnie masz racje! Kiedyś jedna sytuacja tak mi utkwiła w głowie, że teraz tak sie dzieje.. ale walczę, walczę [emoji123][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia jakie kompleksy??? Taka laska jak nie wiem!

Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać do jakich wniosków doszedł wczoraj mój ginekolog, że ten mój czas na starania był czasem straconym... Tak jak wymędrkowałam w sobotę i duphaston i luteina w moim przypadku od 14, czy nawet 16 dnia cyklu, działał pięknie antykoncepcyjnie... szlag!!!
No tak ostatnio napisałam! Coś mi tu nie grało! ...

A ja w kolejce u gin,zobaczymy jak jajeczka,zastrzyk w lodówce,i czekam ,dziś o 1 w nocy obudziłam męża na seks 12dc a ja miałam taką ochotę,może mój organizm wie kiedy,:)Ania paraplu trzymać się dziewczyny,emzika nimiti całusy,lux całuje natanka
Powodzenia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Testy owu zwariowały what the fuck ...

Wczorajszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e8aa609fd5d02.jpg>IMG_2784.JPG</a>

Dzisiejszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fef4022421c3.jpg>IMG_2785.JPG</a>

To wiec jak ufać tym głupim testom jeżeli kobiecie zależy na rozpoznaniu czasu około owulacyjnego jak one pokazują co chcą
Oba negatywne...u mnie facelle ładnie pokazuje. Już 2 cykle i 9 nic,10 więcej i 12/13 pozytyw

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry