reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no Joaszka i chyba wlasnie tak u mnie jest :) pierwszy pozytywny test owu u mnie był dokładnie w 10dc, a że ja jestem głupia to sobie ostatnio porobiłam kilka testów owu, które mi zostały no i wychodzą te kreski raz tak jak w dniu 10 dc, czyli mocno, a pozniej słabo, pozniej ciut bardziej widoczne itd... :) u mnie dzisiaj 21dc
Ja chyba w tym cyklu bez testów. Cykle reguralne 25/27 dni(choć pierwszu raz w życiu ostatni cykl zrobił numer i trwał 23 dni[emoji33])więc bez sensu zwłaszcza że one pokazują tylko i wyłącznie że organizm się szykuje do owu a nie że wystąpi na pewno czy wystąpiła...w 15 dc będę akurat u gina to mi powie czy owu była[emoji6]a działać zacznę od soboty chyba bo dziś resztki @ ale śluz już się pojawił...może to wiesiołek tak przyspieszył? Boję się że w tym cyklu owu może być wcześniej...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi ja tez nie jestem typowa baba bo nie lubie kupowac ciuchow i kupuje jak musze [emoji12] a chodzenie po galerii zawsze konczy sie u mnie migrena. Lubie ladnie i schludnie wygladac ale jak ide skoczyc po smietane do sklepu za rogiem to serio nie potrzebuje wygladac jakbym na jakis bankiet szla. Dres, koszulka, wlosy jakos spiete o heja. Dla mojej mamy to jest jakas masakra [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę, że mamy więcej wspólnego niż tylko strach przed telefonem:-) Też nie lubie zakupów i po wizycie w galerii mam migrenę :-)

U nas musiało minąć trochę czasu zanim M zrozumiał ale teraz jest ok [emoji3] najgorzej było z rodzicami bo widzieli co się ze mną dzieje, w kościołach masakra zawsze na każdej uroczystości uciekałam do tylu, a chodzę przynajmniej raz w roku na mecze siatkówki gdzie jest tłum ludzi i nie ma mi nic [emoji849] sama nie wiem dlaczego.. Fobia kościołowa [emoji23] teraz biorę to na luzie ale kiedyś to było straszne..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam problemy z tłumem,kolejkami w sklepie, czerwonym światłem gdzie muszę stać...kilka lat temu po zaslabnieciach nerwowych trafilam do szpitalana tydzień , wypisali mnie zdrowa z diagnozą zaburzenia psychocostam czyt. Nerwica. Hydroksyzyna i l4, odpoczynek. Nauczyłam sie z nią żyć,z moją nerwicą [emoji3] czasem utrudnia mi codzienne życie ale spróbuje ją pokonać mimo zacisnietych płuc i braku oddechu i nierownego bicia serca. Na szczęście nie jest na tyle uciążliwa i radzę sobie bez leków. Kurcze jak tak się czyta to znerwicowane jesteśmy.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Raz w roku Ci przysługuje i łaski nie robi. Ja co roku robię badania, włącznie z tsh i bez problemu dostaje. U mnie babcia i mama chorują na tarczyce i co roku m sprawdzać, nie będę za wszystko płacić.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin u mnie ostatnio internista też nie przepisał tsh itd.. powiedział, że on nie może, bo to specjalista przepisuje. Tylko ciekawe, jak ma przepisać, do endokrynologa na NFZ zapisy na 2018.. paranoja.
Przez Ciebie też sprawdziłam termin porodu i płeć :D chłopczyk <3 10.10

Musiałam was oczywiście nadrabiać.
U mnie w sumie nic ciekawego. Niby czuje podbrzusze, ale sama nie wiem, czy to jest jakakolwiek podpowiedź.
Mam też śluz biały w miarę rozciągliwy, wydaje mi się, że w poprzednich cyklach raczej sucho, a przed @ się pojawia.
Też bym chciała wszystko odpisać, ale się po prostu nie da.. Trwałoby to z dobrą godzinę!
Nie złośćmy się na siebie dziewczyny, bo to nie o to tu chodzi.

Lanvin u mnie ostatnio internista też nie przepisał tsh itd.. powiedział, że on nie może, bo to specjalista przepisuje. Tylko ciekawe, jak ma przepisać, do endokrynologa na NFZ zapisy na 2018.. paranoja.
Przez Ciebie też sprawdziłam termin porodu i płeć :D chłopczyk <3 10.10

Musiałam was oczywiście nadrabiać.
U mnie w sumie nic ciekawego. Niby czuje podbrzusze, ale sama nie wiem, czy to jest jakakolwiek podpowiedź.
Mam też śluz biały w miarę rozciągliwy, wydaje mi się, że w poprzednich cyklach raczej sucho, a przed @ się pojawia.
Też bym chciała wszystko odpisać, ale się po prostu nie da.. Trwałoby to z dobrą godzinę!
Nie złośćmy się na siebie dziewczyny, bo to nie o to tu chodzi.
Dokładnie Kochana. A co ten internista? On może dac na tsh a ft3 i ft4 też już są przez fundusz refundowane :)
Trzymam kciuki, że będziesz nasza cicha niespodzianka. :)

Dokładnie Kochana. A co ten internista? On może dac na tsh a ft3 i ft4 też już są przez fundusz refundowane :)
Trzymam kciuki, że będziesz nasza cicha niespodzianka. :)
Tak bardzo bym chciała... 4 cykl starań, może szczęśliwy.. Chciałabym chociaż wiedzieć, że wszystko ze mną i z moim R jest OK.. Wiem, że można zrobić badania, ale same wiecie, jak to z nimi jest nie zawsze jest czas no i pieniądze, bo niestety nie da się zrobić na NFZ..
No nie dał mi właśnie na nic i ostatnio za badania zapłaciłam 187 zł, ale teraz jak będę robić, to na pewno jeszcze raz się do niego przejdę.. Łaski nie robi!

Hej,ja tak na szybko wskoczyłam,może później będę mieć więcej czasu na podczytanie. ;)
Melduję tylko,że dziś u mnie 14 dc, no ale że nieregularne cykle mam, to strzelamy na ślepo...Przedwczoraj były 2 razy boboseksy,to wypadałoby dzisiaj coś podziałać,potem znów jutro lub pojutrze,i potem jakoś po 2 dniach też..ale tak naprawdę równie dobrze można to robić co 2 dni przez cały miesiąc. :dry:
Idę zaraz kąpać młodego,a młoda ma anginę,leży w łóżku na antybiotyku...no po prostu miodzio.:no:
Jak uśpię syna,to zaglądnę. :D

reklama
Ale dziewczyneczki nie zatestuję z Wami, choć mamy podobne dpo. Poczekam na @.
Kurde tak patrzę na ten kalendarzyk od Lanvin wpisałam @ i okres 1.02, a dzisiaj 10dpo. No, ale i tak nieważne :rofl:

Do góry