reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas musiało minąć trochę czasu zanim M zrozumiał ale teraz jest ok [emoji3] najgorzej było z rodzicami bo widzieli co się ze mną dzieje, w kościołach masakra zawsze na każdej uroczystości uciekałam do tylu, a chodzę przynajmniej raz w roku na mecze siatkówki gdzie jest tłum ludzi i nie ma mi nic [emoji849] sama nie wiem dlaczego.. Fobia kościołowa [emoji23] teraz biorę to na luzie ale kiedyś to było straszne..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu to nie fobia kosciolowa to Twój mózg zapamiętał to miejsce jako miejsce potencjalnego lęku i powtarza ten schemat. Tak to działa w nerwicy lękowej. Musisz z tym świadomie walczyć i zobaczysz, że się to zmieni ... trzymam kciuki [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Windy Paraplu nie wiem co gorsze .... u mnie odwrotnie. Moja matka znów nie uznaje żadnych sytuacji, które zmusiłyby ja do zachowania się jak cała reszta świata czyli nie widzi powodu aby się lepiej ubrać jak jest ku temu okazja ... eh dlatego tez u nas np wspólne zakupy odpadają bo jest tylko jeden komentarz "ale po co ci to" ... jak nie baba normalnie [emoji33] [emoji30]

To ja dokładnie tak jak Ty....w weekend to spodnie z dziurami adidaski/trampki/traperki i tshirt, no ewentualnie kurtka jak chłodniej ... zero obcasow I uwielbiam ten styl. Ale moja mamuśka to szkoda gadać ... ja jej podrzucam swoje ciuchy żeby wyglądała jak człowiek od czasu do czasu

Moja to narzeka wiecznie ze nie ma się w co ubrać. A jak to sklepu pójdzie to 30min max bo już ma dosyć. A nawet jak jej się coś mega spodoba to nie kupi bo ma milion powodów [emoji1] a jak już ją namówie, to tak gada jakby mi się tłumaczyła czemu to kupuję... No masakra. Ja mojej też muszę kupować rzeczy albo jak jej się coś spodoba to jej oddaje. Ostatnio zajumała mi nowy stanik [emoji23] Ale fakt, na niej wyglądał lepiej, mimo że różowy [emoji23] ja to zero obcasów w szafie, mam tak liche kostki ze juz przestałam ryzykować [emoji12] chociaż im wyższe i grubsze to dobrze mi się chodziło... No ale mój B to kurdupel więc wszystko mija się z celem [emoji23] chociaż jemu to nie przeszkadza, wręcz dumny chodził jak obcasy zakladalam [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Witam z rana. Ovufriend zrobiło mnie dziś w jajo. Według wczorajszego stanu dziś było 7 dpo. Zrobiłam rano test - chyba ten gwałtowny spadek 3 dni temu mnie tak skusił. Po czym wklepałam dzisiejszą tempkę do ovufriend i mi przesunął ovu na 13dc, czyli dziś 3dpo.... Test oczywiście biel vizira, bo jak miałoby być inaczej. Nawet 7 dpo to zdecydowanie bardzo wcześnie i nie spodziewałam się zobaczyć kreski ale 3 dpo to idiotyzm...
Kochana wybacz, ale ja dopiero teraz nadrabiam zaległości :)
Wiesz, że my wszystkie tak mamy, że troszkę za bardzo chcemy. Chwytamy się wszystkiego, a natura i tak zrobi swoje... niestety :(
Jednak wierzę w to, że niedługo będziemy już swoje maluchy nosić pod sercem :)

Paraplu, sexi wdzianko [emoji3] u mnie niestety odpada bo mam mega kompleksy..
super, że lekarz umówiony! Ja mam w środę [emoji16]
Oczekiwanie, twoje dziecko ma anginę? Dobrze pamietam? Powiedz mi, tez ma taki przeraźliwy kaszel? [emoji33]
Emsi, dokładnie masz racje! Kiedyś jedna sytuacja tak mi utkwiła w głowie, że teraz tak sie dzieje.. ale walczę, walczę [emoji123][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, zapomniałam Wam napisać do jakich wniosków doszedł wczoraj mój ginekolog, że ten mój czas na starania był czasem straconym... Tak jak wymędrkowałam w sobotę i duphaston i luteina w moim przypadku od 14, czy nawet 16 dnia cyklu, działał pięknie antykoncepcyjnie... szlag!!!
To dobrze, że nie tylko mi bije na dekielek ;)

Wiecie co, tak sobie myślę, że skoro dziś jest 17 dc, a pęcherzyk ma 19 mm, to może przez te wszystkie miesiące dupek od 14 dc blokował mi owu, zamiast pomagać... Może moje cykle bez tabsów będą miały 31-33 dni... Łudzę się, że będzie dobrze :)

reklama
Testy owu zwariowały what the fuck ...

Wczorajszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e8aa609fd5d02.jpg>IMG_2784.JPG</a>

Dzisiejszy :
<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6fef4022421c3.jpg>IMG_2785.JPG</a>

To wiec jak ufać tym głupim testom jeżeli kobiecie zależy na rozpoznaniu czasu około owulacyjnego jak one pokazują co chcą
Kochana u mnie tak jest ciągle. Mam PCOS i testy owulacyjne u mnie się nie sprawdzają...

Do góry