reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

moje dziecko dzis ma jakis masakryczny dzien, tylko rece, cyc i bujanie w wozku, rece mi odpadna, mialam sprzatac, udalo mi sie czesc zrobic, Tomek zamiast spac to sprzata i dalej sie klocimy, ze ma isc spac :D
A czego Ty go do tego spania gonisz tak?[emoji6]mój pewnie zgon o 22 zaliczy. I dupa. Choć dziś jeszcze jakieś resztki @ to i tak nic z tego

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja w kolejce u gin,zobaczymy jak jajeczka,zastrzyk w lodówce,i czekam ,dziś o 1 w nocy obudziłam męża na seks 12dc a ja miałam taką ochotę,może mój organizm wie kiedy,:)Ania paraplu trzymać się dziewczyny,emzika nimiti całusy,lux całuje natanka
Jeśli to o mnie chodzi to dziękuję :)
Daj znać jak tam jajcarnia :D

Oki, dzwonilam.

Jakbym chciala to bym gina miala juz jutro o 13 ale wczoraj potwierdzilam klientowi, ze bede o 13.30 u niego takze nie moge teraz odwolac.
Umowilam sie na nastepny czwartek, 2 lutego, na 9.10 [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super[emoji6]Oczywiście czekamy na wieści. Ja 3 lutego mam wizytę. Powinno być już po owu. Ciekawe co wypatrzy...i niech mi podpowie jakie hormony i kiedy zbadać. Oj kasy trochę pójdzie. Ale trudno. Chcę wiedzieć na czym stoję. Czy będę potrzebowała leków itp. Jeszcze M na badanie nasienia ale jeszcze jakieś 2 mce zanim skończy suplementacje i proces spermatogenezy będzie pełny[emoji6]

A ja w kolejce u gin,zobaczymy jak jajeczka,zastrzyk w lodówce,i czekam ,dziś o 1 w nocy obudziłam męża na seks 12dc a ja miałam taką ochotę,może mój organizm wie kiedy,:)Ania paraplu trzymać się dziewczyny,emzika nimiti całusy,lux całuje natanka
A czemu zastrzyk? Wiesz że nie pękają czy tak profilaktycznie?

moje dziecko dzis ma jakis masakryczny dzien, tylko rece, cyc i bujanie w wozku, rece mi odpadna, mialam sprzatac, udalo mi sie czesc zrobic, Tomek zamiast spac to sprzata i dalej sie klocimy, ze ma isc spac :D
Odpuść chłopu..dorosły jest niech robi jak uważa a Ty kochana wykorzystaj to i odpocznij chwilkę, bo nie wiadomo co Natan w nocy wymyśli [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Juz widze oczami wyobrazni jak krecil pytongiem jak smigielkiem [emoji23]
Nie wiem co gorsze w takim wypadku, wyobrazenie czy wspomnienie [emoji23]

Nawet slowem nie wspomnialam o ginekologu. Zbadala mnie, zrobila cytologie i sama zaczela, ze przy tylu i takich objawach to lepiej zeby zbadal mnie ginekolog. Udalam cierpietnice z powodu tej jakze straszenej informacji i potaknelam glowa [emoji38]

Przebiegła Ty ... [emoji41]

Powodzenia !!! [emoji1] ile czasu masz jeszcze na serducha od zastrzyku ?

Hihi ja tez nie jestem typowa baba bo nie lubie kupowac ciuchow i kupuje jak musze [emoji12] a chodzenie po galerii zawsze konczy sie u mnie migrena. Lubie ladnie i schludnie wygladac ale jak ide skoczyc po smietane do sklepu za rogiem to serio nie potrzebuje wygladac jakbym na jakis bankiet szla. Dres, koszulka, wlosy jakos spiete o heja. Dla mojej mamy to jest jakas masakra [emoji23]

To ja dokładnie tak jak Ty....w weekend to spodnie z dziurami adidaski/trampki/traperki i tshirt, no ewentualnie kurtka jak chłodniej ... zero obcasow I uwielbiam ten styl. Ale moja mamuśka to szkoda gadać ... ja jej podrzucam swoje ciuchy żeby wyglądała jak człowiek od czasu do czasu

reklama
Basiu zapomnialam odpisac na Twoj post. To jest straszne z jak wieloma problemami/chorobami ludzie sie zmagaja. Zobacz, nas jest tutaj na forum garstka a nerwica i depresja dotknela kilka z nas. Albo to forum przyciaga osoby z problemami psychicznymi albo statystyka porazajaca.
Ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej! Oby nerwica juz Cie nie zaatakowala. I milo mi, ze jest ktos kto rozumie moj strach przed listami [emoji13] mojemu K zawsze wszystko musze tlumaczyc i to bardzo dokladnie bo on tego nie umie sobie wyobrazic. I zawsze sie mnie pyta, ze czemu sie boje listow, ze przeciez nikt od otwarcia go nie zginie. Kompletnie nie potrafi ogarnac tego strachu rozumem, chociaz sie stara. I za to, ze sie stara jestem mu najbardziej wdzieczna [emoji173]️

U nas musiało minąć trochę czasu zanim M zrozumiał ale teraz jest ok [emoji3] najgorzej było z rodzicami bo widzieli co się ze mną dzieje, w kościołach masakra zawsze na każdej uroczystości uciekałam do tylu, a chodzę przynajmniej raz w roku na mecze siatkówki gdzie jest tłum ludzi i nie ma mi nic [emoji849] sama nie wiem dlaczego.. Fobia kościołowa [emoji23] teraz biorę to na luzie ale kiedyś to było straszne..

Do góry