reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oki, dzwonilam.

Jakbym chciala to bym gina miala juz jutro o 13 ale wczoraj potwierdzilam klientowi, ze bede o 13.30 u niego takze nie moge teraz odwolac.
Umowilam sie na nastepny czwartek, 2 lutego, na 9.10 [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fantastycznie! Bardzo się cieszę, że udało Ci się tak szybko wszystko załatwić!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej co dwa dni nie tylko w owu, bo czasem owu jest wcześniej, czasem później i wtedy się możesz nie wstrzelić w moment :-)

Na pewno za wcześnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Popieram i popieram [emoji4]
Ale to jest chyba nie możliwe :-D
Ja tak miałam z testami owu w jednym cyklu ... a czy miałam dwie owu hmm jakoś wątpię. Mi się wydaje, że testy coś fiksuja...
Zobacz załącznik 792995 chciałam się pochwalić cóż to dzisiaj zrobiłam . Kolorowe lampeczki na baterie i pileczki pingpongowe ;)
Izabela Ty zdolniacho! [emoji7]
Basiu zapomnialam odpisac na Twoj post. To jest straszne z jak wieloma problemami/chorobami ludzie sie zmagaja. Zobacz, nas jest tutaj na forum garstka a nerwica i depresja dotknela kilka z nas. Albo to forum przyciaga osoby z problemami psychicznymi albo statystyka porazajaca.
Ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej! Oby nerwica juz Cie nie zaatakowala. I milo mi, ze jest ktos kto rozumie moj strach przed listami [emoji13] mojemu K zawsze wszystko musze tlumaczyc i to bardzo dokladnie bo on tego nie umie sobie wyobrazic. I zawsze sie mnie pyta, ze czemu sie boje listow, ze przeciez nikt od otwarcia go nie zginie. Kompletnie nie potrafi ogarnac tego strachu rozumem, chociaz sie stara. I za to, ze sie stara jestem mu najbardziej wdzieczna [emoji173]️

Paraplu ja też widząc ile dziewczyn tu cierpi na takie nerwowo-lekowe przypadłości jestem w szoku [emoji33] Tak wiele różnych sytuacji życiowych a efekt ten sam .... oj przykre to [emoji17] ale cóż głowa do góry i idziemy na przodu walcząc o swoje marzenia [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Jezu, chyba naprawde mamy jedną matke :D no normalnie jakbym ją słyszała :D A moze to "kieleckie" takie nawiedzone, haha :D

ożesz kurna Spark, sama bym Cie brała :D haha :D
Windy Paraplu nie wiem co gorsze .... u mnie odwrotnie. Moja matka znów nie uznaje żadnych sytuacji, które zmusiłyby ja do zachowania się jak cała reszta świata czyli nie widzi powodu aby się lepiej ubrać jak jest ku temu okazja ... eh dlatego tez u nas np wspólne zakupy odpadają bo jest tylko jeden komentarz "ale po co ci to" ... jak nie baba normalnie [emoji33] [emoji30]

Windy Paraplu nie wiem co gorsze .... u mnie odwrotnie. Moja matka znów nie uznaje żadnych sytuacji, które zmusiłyby ja do zachowania się jak cała reszta świata czyli nie widzi powodu aby się lepiej ubrać jak jest ku temu okazja ... eh dlatego tez u nas np wspólne zakupy odpadają bo jest tylko jeden komentarz "ale po co ci to" ... jak nie baba normalnie [emoji33] [emoji30]

Hihi ja tez nie jestem typowa baba bo nie lubie kupowac ciuchow i kupuje jak musze [emoji12] a chodzenie po galerii zawsze konczy sie u mnie migrena. Lubie ladnie i schludnie wygladac ale jak ide skoczyc po smietane do sklepu za rogiem to serio nie potrzebuje wygladac jakbym na jakis bankiet szla. Dres, koszulka, wlosy jakos spiete o heja. Dla mojej mamy to jest jakas masakra [emoji23]

Mi K kupil kiedys to [emoji7] nie dosc, ze jest mega seksi to tak poprawia linie, ze czuje sie jak milion dolcow. Rewelacyjny kroj, polecam na boboseksy :) nie ma szans aby chlop sie temu oparl [emoji23]

8f521fbda6c0d70ad32f1c3f64311454.jpg

9c00c7ffd4ed6f32a4f9e0ef0bb42588.jpg

Pokazałam mojemu...on twierdzi że nie opłaca się na 5 minut zakładać i wydawać kasy na takie bajery skoro i tak mnie zaraz rozbierze[emoji1]a ja myślę że mu kasy szkoda. Sknera jeden[emoji12]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czekamy na info! [emoji110]

Ja już nie wiem co zrobić, bo to ja nie mam ochoty. Ciężko mi się zebrać w sobie, nie mam pojęcia co może być przyczyną. Ale już jestem tym bardzo zmęczona [emoji22]
K ma ochotę non stop, co też mnie z lekka przytłacza.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Chcesz się zamienić? Normalnie mojemu raz w miesiacu by wystarczyło[emoji20][emoji20][emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry