reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a mój to chce zebym mu wkoncu kiedyś zatańczyła...:D
wstydzę się :p
Mój mi kiedyś pytongiem na wakacjach zaczął machac [emoji38] tak się wycwanił, ze nawet gacie poświecil żeby, wiecie, zdjąć je jednym, striptizerskim ruchem [emoji23] jeszcze sexy muzę włączył, myślałam ze tam skisne [emoji23] [emoji23]
Czekamy na info! [emoji110]

Ja już nie wiem co zrobić, bo to ja nie mam ochoty. Ciężko mi się zebrać w sobie, nie mam pojęcia co może być przyczyną. Ale już jestem tym bardzo zmęczona [emoji22]
K ma ochotę non stop, co też mnie z lekka przytłacza.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ech, znam to... Czasem mam wrażenie że nawet jak mam ochotę to na złość jemu, i sobie po trochu, odwracam się dupa. Bo mam w głowie "ooo, teraz mu się zachciało, apfff"... No i koło się zamyka, zrozum kobietę [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mój mi kiedyś pytongiem na wakacjach zaczął machac [emoji38] tak się wycwanił, ze nawet gacie poświecil żeby, wiecie, zdjąć je jednym, striptizerskim ruchem [emoji23] jeszcze sexy muzę włączył, myślałam ze tam skisne [emoji23] [emoji23]

Ech, znam to... Czasem mam wrażenie że nawet jak mam ochotę to na złość jemu, i sobie po trochu, odwracam się dupa. Bo mam w głowie "ooo, teraz mu się zachciało, apfff"... No i koło się zamyka, zrozum kobietę [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
ale byłas zadowolona??

ale byłas zadowolona??
Wiesz... Sama nie wiem, tańczący facet jednak bardziej mnie śmieszy niż podnieca [emoji23] Ale seks był, więc w sumie wychodzi na to ze dało radę [emoji12]
Windy o jezu zgwalcilas moja wyobraznie [emoji23][emoji23][emoji23]

MAM SKIEROWANIE !!!!!!!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie to chociaż wyobrażenie zostało, ja mam wspomnienie! [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tak!!!! Trudno było czy bez problemów?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Wiesz... Sama nie wiem, tańczący facet jednak bardziej mnie śmieszy niż podnieca [emoji23] Ale seks był, więc w sumie wychodzi na to ze dało radę [emoji12]

Tobie to chociaż wyobrażenie zostało, ja mam wspomnienie! [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tak!!!! Trudno było czy bez problemów?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Juz widze oczami wyobrazni jak krecil pytongiem jak smigielkiem [emoji23]
Nie wiem co gorsze w takim wypadku, wyobrazenie czy wspomnienie [emoji23]

Nawet slowem nie wspomnialam o ginekologu. Zbadala mnie, zrobila cytologie i sama zaczela, ze przy tylu i takich objawach to lepiej zeby zbadal mnie ginekolog. Udalam cierpietnice z powodu tej jakze straszenej informacji i potaknelam glowa [emoji38]

Nawet slowem nie wspomnialam o ginekologu. Zbadala mnie, zrobila cytologie i sama zaczela, ze przy tylu i takich objawach to lepiej zeby zbadal mnie ginekolog. Udalam cierpietnice z powodu tej jakze straszenej informacji i potaknelam glowa [emoji38]

Super, to kiedy teraz wizyta u gina?

reklama
Juz widze oczami wyobrazni jak krecil pytongiem jak smigielkiem [emoji23]
Nie wiem co gorsze w takim wypadku, wyobrazenie czy wspomnienie [emoji23]

Paraplu ten pytong już zostanie

Do góry