reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a mój to chce zebym mu wkoncu kiedyś zatańczyła...:D
wstydzę się :p
Mój mi kiedyś pytongiem na wakacjach zaczął machac [emoji38] tak się wycwanił, ze nawet gacie poświecil żeby, wiecie, zdjąć je jednym, striptizerskim ruchem [emoji23] jeszcze sexy muzę włączył, myślałam ze tam skisne [emoji23] [emoji23]
Czekamy na info! [emoji110]

Ja już nie wiem co zrobić, bo to ja nie mam ochoty. Ciężko mi się zebrać w sobie, nie mam pojęcia co może być przyczyną. Ale już jestem tym bardzo zmęczona [emoji22]
K ma ochotę non stop, co też mnie z lekka przytłacza.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ech, znam to... Czasem mam wrażenie że nawet jak mam ochotę to na złość jemu, i sobie po trochu, odwracam się dupa. Bo mam w głowie "ooo, teraz mu się zachciało, apfff"... No i koło się zamyka, zrozum kobietę [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mój mi kiedyś pytongiem na wakacjach zaczął machac [emoji38] tak się wycwanił, ze nawet gacie poświecil żeby, wiecie, zdjąć je jednym, striptizerskim ruchem [emoji23] jeszcze sexy muzę włączył, myślałam ze tam skisne [emoji23] [emoji23]

Ech, znam to... Czasem mam wrażenie że nawet jak mam ochotę to na złość jemu, i sobie po trochu, odwracam się dupa. Bo mam w głowie "ooo, teraz mu się zachciało, apfff"... No i koło się zamyka, zrozum kobietę [emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
ale byłas zadowolona??

ale byłas zadowolona??
Wiesz... Sama nie wiem, tańczący facet jednak bardziej mnie śmieszy niż podnieca [emoji23] Ale seks był, więc w sumie wychodzi na to ze dało radę [emoji12]
Windy o jezu zgwalcilas moja wyobraznie [emoji23][emoji23][emoji23]

MAM SKIEROWANIE !!!!!!!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tobie to chociaż wyobrażenie zostało, ja mam wspomnienie! [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tak!!!! Trudno było czy bez problemów?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Wiesz... Sama nie wiem, tańczący facet jednak bardziej mnie śmieszy niż podnieca [emoji23] Ale seks był, więc w sumie wychodzi na to ze dało radę [emoji12]

Tobie to chociaż wyobrażenie zostało, ja mam wspomnienie! [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tak!!!! Trudno było czy bez problemów?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Juz widze oczami wyobrazni jak krecil pytongiem jak smigielkiem [emoji23]
Nie wiem co gorsze w takim wypadku, wyobrazenie czy wspomnienie [emoji23]

Nawet slowem nie wspomnialam o ginekologu. Zbadala mnie, zrobila cytologie i sama zaczela, ze przy tylu i takich objawach to lepiej zeby zbadal mnie ginekolog. Udalam cierpietnice z powodu tej jakze straszenej informacji i potaknelam glowa [emoji38]

Nawet slowem nie wspomnialam o ginekologu. Zbadala mnie, zrobila cytologie i sama zaczela, ze przy tylu i takich objawach to lepiej zeby zbadal mnie ginekolog. Udalam cierpietnice z powodu tej jakze straszenej informacji i potaknelam glowa [emoji38]

Super, to kiedy teraz wizyta u gina?

reklama
Juz widze oczami wyobrazni jak krecil pytongiem jak smigielkiem [emoji23]
Nie wiem co gorsze w takim wypadku, wyobrazenie czy wspomnienie [emoji23]

Paraplu ten pytong już zostanie

Do góry