Paraplu
Fanka BB :)
W tej koronce to sama na siebie lece [emoji23]
Serio, na zywo jest zniewalajaca. Polecam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajWitajcie dziewczyny.
Specjalnie się zarejestrowałam, bo czytuję Was już parę dni - trafiłam tutaj szukając info o biostrepcie - i zżera mnie ciekawość co to za "dong"?
Ogólnie jestem po 30tce. Z mężem od dawna - na prawdę - staramy się. Ostatnio właśnie biorę biostreptę i liczę na cud.
pozdrawiam
###edit
ja biostreptę kupowałam za niecałe 22zł/op.
To teraz pokaz dla męża i heja. Coś czuję że będziesz miała długa noc
w tym wdzianku to @Spark raczej dlugiej nocy miec nie bedzie, tak sie samiec napali, haha
Wcale ci się nie dziwię. Ale piękna naprawdę[emoji173] w tym się idzie zakochać[emoji179]W tej koronce to sama na siebie lece [emoji23]
Serio, na zywo jest zniewalajaca. Polecam.
Hej hej.nie można tak[emoji4] ja też jak pisze to na 20 osób jedna mi coś dopisze..głowa do góry[emoji8]Ano to się stało, że od kilku dni moje posty są przez Was kompletnie ignorowane. Nie dostałam słowa pocieszenia, wsparcia czy czegokolwiek. Ja starałam się wspierać Was wtedy, kiedy pisałyście o swoich wątpliwościach czy smutkach. Ale niestety wzajemności się nie doczekałam. Cóż - trudno, nie powieszę się z tego powodu, ale dalszy mój udział w tym forum stracił dla mnie jakikolwiek sens. Pisałam o depresji, o smutku, z którym nie mogłam sobie poradzić, o strachu o córeczkę, o dziwnym wykresie, i na te wszystkie posty dostałam całe 0 wsparcia.
Juz czekam, kurcze jest jakas nowa lekarka i juz mam stresa [emoji33] chociaz tyle, ze nie wlascicielka przychodni bo latwiej w totka wygrac niz dostac od niej cokolwiek.
masz racje, lepiej sie tak bardzo nie nakręcac bo potem zderzenie z betonem to masakra... -,- moze faktycznie mialas dwie owu! Az sobie wygugluje o co kaman, wiesz, nasze organizmy to dziwne twory jednak, wwszystko jest mozliwe. Ale by były jaja
No ja wiem, wiem.... chyba bede musiala dupą bardziej w tym cyklu ruszyc, moze nam sie tez libido rozrusza Bo u mnie im wiecej tym wieksza chcica, a jak posucha to siurki mogą dla mnie nie istniec, haha
:* :*
Tak wlasnie chyba bede musiala zrobic, tylko tak zeby B sie nie kapnął... Bo on to czuły na presje strasznie, ostatnio sie biedak przejął ze przegapil moje dni plodne "bo przeciez mowilam ze od czwartku"
Ech... Ja to chyba w tym cyklu wyjmę seksmajty, moze to co podziała bo juz nie wiem co Oboje jakos mało chetni jestesmy, moze to ta zima w sumie, bo w wiosnę i lato to az tak bardzo nie narzekałam
@Paraplu , nawet nie wiedzialam ze to ma swoją nazwę musze poczytac w takim razie, ale numer... Ja akurat mialam wybitny okres buntu, jak moj brat byl grzeczny to ja matule za dwoje wypróbowałam [emoji14]
Moja tez potrafi mi wyrwac koszulki i prasowac, albo wydzierac sie na mnie kiedy mamy isc razem na zakupy, a ja nie spełniam wymogów w ubiorze Ostatnio nawet mi wmawiała ze moje buty na pewno sa za male i niewygodne, bo ona przymierzala i ledwo stope zmiescila a przeciez ma mniejsza ode mnie... na nic moje tłumaczenia, ze gdyby były za małe to: a) wymieniłabym je na wieksze, b) nie jechałabym w nich z drugiego konca miasta
EDIT
Ja tez czesto nie otwieram listow... jak widze list z banku to az mi sie słabo robi, mimo ze wiem ze to tylko wyciąg albo stary debet...
EDIT 2
@Lanvin , ja mam to samo, jak zostaje sama to szlag mnie trafia, serce mi kołacze, wyczulona na kazdy dzwiek jestem... musze miec wlaczony telewizor w pokoju obok, bo inaczej idzie oszalec. Bo jak mam słuchwaki na uszach, to mam wrazenie ze ktos wchodzi do mieszkania a ja tego nie slysze (chociaz pies dał by znac od razu, zawsze szczeka jak ktos majta przy zamku)... tradżedy. Jak mieszkalam miesiac sama w kawalerce. bo B jeszcze sie nie wprowadzil, to sprowadzalam kolezanke z bloku obok albo zostawialam zapalone swiatło w garderobie....