reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi gin zawsze mówi ze 10 dni po owu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tu się zgodzę. Mi też tak mówi. Zawsze każe robić betę 10 dpo. Mówi ze jak wtedy nie pokaże to już raczej d... niby do zagniezdzenia może dojść nawet i 12 dpo ale on twierdzi inaczej. No i pod warunkiem że wiemy dokładnie kiedy była owu.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Dziewczyny a to są zaburzenia społeczne, czy od czego takie leki macie?? Czytałam wcześniej, że depresja, ale to nie strach przed kontaktem czy zostawiłem samej w domu. Chyba , że to są objawy, nie wiem nie znam się dlatego pytam. Ja to jestem taki typ, że uwielbiam być między ludźmi, uwielbiam rozmawiać itp. Itd.

A widzisz, ja tez lubie ludzi i nie mam problemow z zagadaniem na ulicy obcej osoby [emoji12]
Problem z telefonami i listami to inna historia ale teraz nie mam czasu bo lece do rodzinnego [emoji33][emoji33][emoji33]

Dziewczyny a to są zaburzenia społeczne, czy od czego takie leki macie?? Czytałam wcześniej, że depresja, ale to nie strach przed kontaktem czy zostawiłem samej w domu. Chyba , że to są objawy, nie wiem nie znam się dlatego pytam. Ja to jestem taki typ, że uwielbiam być między ludźmi, uwielbiam rozmawiać itp. Itd.
U mnie to ciężko stwierdzić. Ja sądzę że mam nerwice lękowa z zaburzeniami nastroju. Natomiast moj psychiatra twierdzi ze mam depresję a leki i panika są jej objawem. Ciężko stwierdzić kto ma rację. Prawda jest taka ze jak biorę leki to nastrój ciut lepszy, napadów paniki brak - bynajmniej takich bez powodu, ale używać telefonu nadal się boje[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

U mnie to ciężko stwierdzić. Ja sądzę że mam nerwice lękowa z zaburzeniami nastroju. Natomiast moj psychiatra twierdzi ze mam depresję a leki i panika są jej objawem. Ciężko stwierdzić kto ma rację. Prawda jest taka ze jak biorę leki to nastrój ciut lepszy, napadów paniki brak - bynajmniej takich bez powodu, ale używać telefonu nadal się boje[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Wielu psychiatrów już nie odróżnia depresji od nerwicy wrzucają to w jeden worek i nazywają to zaburzeniami lękowymi. Mój mąż np nie może jeździć autobusem na długi dystans. Denerwuje się w zamkniętych obiektach pełnych ludzi. Normalnie ma fobie nie jest w stanie podróżować bo mu jest niedobrze i ma ataki paniki. Że mną w aucie zero stresów ale prawka zrobić nie może bo jeździ się zawsze z kimś ehh masakra

No tak, ale pisałyśmy ostatnio na temat testów, że wykrywaja 6 dniowa ciążę, a chodzi od zagnieżdżenia. Hormon jest wydzielany dopiero po zagnieżdżeniu, a że zagnieżdżenie ma miejsce między 6-12 dniem od zapłodnienia, to tak na dobrą sprawę w tym 10 dniu po owu może jeszcze nic nie wyjść.

Allegro :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale mówimy o teście z krwi [emoji1]

Tu się zgodzę. Mi też tak mówi. Zawsze każe robić betę 10 dpo. Mówi ze jak wtedy nie pokaże to już raczej d... niby do zagniezdzenia może dojść nawet i 12 dpo ale on twierdzi inaczej. No i pod warunkiem że wiemy dokładnie kiedy była owu.

1usavcqgt1dml95x.png

Właśnie [emoji5]

Juz czekam, kurcze jest jakas nowa lekarka i juz mam stresa [emoji33] chociaz tyle, ze nie wlascicielka przychodni bo latwiej w totka wygrac niz dostac od niej cokolwiek.

reklama
Do góry