reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może owu miałaś właśnie później.

Ja teraz siedzę w przychodni od 40 minut, specjalnie zapisałam się na ostatnią wolną godzinę, żeby nie czekać w kolejce, to oczywiście przyszli ludzie, którzy zarejestrowali się na 8 rano, bo im rano nie pasowała. No kur...to po cholere się zapisywali na rano, skoro można było na późniejszą godzinę? Człowiek się z pracy wyrywa na chwilę, a potem się okazuje, że będę czekać, bo ludzie przychodzą o której im się podoba :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam przeczucie, ze na 100% 16 albo 17 stycznia

reklama
Uwierz mi ze ja tak samo....

Szyjki nie badam bo nie umiem, bolą mnie piersi po bokach mocno i sutki są twarde i palace. Wczoraj jak miałam stanik to mnie drażnił mocno. Podbrzusze pobolewa ale lekko. Czasami takie punktowe ukłucia w środku ale kilkusekundowe. Wczoraj mocno bolały mnie lędźwia i miałam uczucie ze zaraz pęknę. [emoji23]

A kiedy miałaś owu? Bo ja w sobotę potwierdzona monitoringiem. Biorę duphaston i czuje ze te moje "objawy" to jego zasługa. Gin kazała mi iść zrobić betę w 25 dc. Powiedziała ze już na pewno będzie wynik.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
26dc beta nie wcześniej

Kurde, naszła mnie myśl, że daje d.py z tym całym seksem... Jak czytam posty Marc, ze owu w 11dc to aż zła jestem... Bo u mnie to też kij wie, cykle długie jak ruski rok, może faktycznie jest wcześniej lub później... A z takim obstawianiem to ja nigdy w ciąży nie będę, taka nami chcica targa [emoji23] [emoji23] muszę przeanalizować strategie na ten cykl [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Uwierz mi mam dokładnie to samo...
Aż sama nie wiem co ze sobą zrobić mam [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry