reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak dla mnie to miałaś dwa razy :|

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale to jest chyba nie możliwe :-D

Ja dochodzę do wniosku, że lepiej byłoby jakbym "wpadła" wtedy kiedy jeszcze się wstrzymywałam z decyzją, bo to oczekiwanie jest straszne, a z natury jestem niecierpliwa ;)

Podziwiam wszystkie starające się, szczególnie te, u których trwa to dłużej. To myślenie niesamowicie zaprząta głowę, na co mi ten urlop był :D? A to dopiero 6po.

omg to może naprawdę były dwie owu :)

Lux o co poszło?

Ku... wa to jakiś cud czy co :-)
Dla mnie ten 10dc to był na 100% pozytywny : No bo wszystkie te bóle itd itd śluz, mokro, seksiki, miziaki :-)
A ten teraz co był tez pozytywny to nie wiem sama co to było :-)

reklama
Marc, moja kuzynka zaszła w ciąże właśnie w cyklu w którym miała dwie owulacje wiec wszystko jest możliwe [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko szkoda, ze tylko raz sie seksilismy :-) :-)
Pamietam, ze strasznie mnie bolało ... czułam sie jak na moralniaku bo jakoś miałam przeczucie, ze tego 10dc sie mogło udać Hehehe :-)
A wiecie co myśle, ze mimo tego testu - nie ma nic straconego :-)

Do góry