reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak dla mnie to miałaś dwa razy :|

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ale to jest chyba nie możliwe :-D

Ja dochodzę do wniosku, że lepiej byłoby jakbym "wpadła" wtedy kiedy jeszcze się wstrzymywałam z decyzją, bo to oczekiwanie jest straszne, a z natury jestem niecierpliwa ;)

Podziwiam wszystkie starające się, szczególnie te, u których trwa to dłużej. To myślenie niesamowicie zaprząta głowę, na co mi ten urlop był :D? A to dopiero 6po.

omg to może naprawdę były dwie owu :)

Lux o co poszło?

Ku... wa to jakiś cud czy co :-)
Dla mnie ten 10dc to był na 100% pozytywny : No bo wszystkie te bóle itd itd śluz, mokro, seksiki, miziaki :-)
A ten teraz co był tez pozytywny to nie wiem sama co to było :-)

reklama
Marc, moja kuzynka zaszła w ciąże właśnie w cyklu w którym miała dwie owulacje wiec wszystko jest możliwe [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko szkoda, ze tylko raz sie seksilismy :-) :-)
Pamietam, ze strasznie mnie bolało ... czułam sie jak na moralniaku bo jakoś miałam przeczucie, ze tego 10dc sie mogło udać Hehehe :-)
A wiecie co myśle, ze mimo tego testu - nie ma nic straconego :-)

Do góry