reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde, naszła mnie myśl, że daje d.py z tym całym seksem... Jak czytam posty Marc, ze owu w 11dc to aż zła jestem... Bo u mnie to też kij wie, cykle długie jak ruski rok, może faktycznie jest wcześniej lub później... A z takim obstawianiem to ja nigdy w ciąży nie będę, taka nami chcica targa [emoji23] [emoji23] muszę przeanalizować strategie na ten cykl [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Myszko.... ja wtedy byłam u lekarza i teraz też jakby czułam, ale skąd wytłumaczyć to, ze owu tez wyszły pozytywne w 17 i 18 dc a 21 juz blady, dzisiaj ja jestem durna ten test i ---- :-(

reklama
Najlepiej co dwa dni nie tylko w owu, bo czasem owu jest wcześniej, czasem później i wtedy się możesz nie wstrzelić w moment :-)

Na pewno za wcześnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Czyli jestem za głupia :-D hehehheeh ale złośnik ze mnie taki, ze masakra :-) z karabinem mogłabym w pracy chodzić :-)

Dobra, leżę w wannie to mogę się wywnetrzyc [emoji16]

Marc, Bulbasek, wy to normalnie pewniaki, już się testów nie
Mogę doczekać [emoji16]

Ness, brzuchol piękny, kropki też, aż motywujesz do bobosexow [emoji1]

Magoo, ja naprawdę nie widziałam chyba twoich postów... [emoji17]

StorAnia, przykro mi... Jak to jest ze wykonujesz swoją pracę a i tak traktują cię jak g... Na dobrą sprawę dzięki tobie całą firma zarabia... A nie myślałas o zmianie pracy? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji8]

Paraplu, ja też jestem za bardzo kochanym dzieckiem... Do tego stopnia ze sama stawiałam sobie granice, bo mi było wolno prawie wszystko, brat starszy 14lat to prawie jak jedynaczka. Do tej pory wszystko odkładam na ostatnią chwilę bo boję się iść do urzędu, sądu czy czegokolwiek... Mam 25 lat a moja matula potrafi się na mnie foszyc za to, że chodzę w nieuprasowanej koszulce... Tragedia.

Emzilka, lez kobito póki możesz i póki trzeba [emoji8]

Campari, gratulacje!!

Lanvin, miałam ci coś odpisać ale już za cholerę nie wiem co [emoji23] [emoji23]

I na tą łódź to i ja się pisze, ostrzegam że mam lekką chorobę morską [emoji23]
Pewnie zapomniałam o
Połowie gdzie miałam odpisać, wybaczcie, trzymam za was kciuczki!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Chyba mamy ta sama mame [emoji23] osobiscie szkoda mi zycia na prasowanie i prasuje tylko na jakies specjalny wyjscia, reszta swietnie prasuje sie na ciele [emoji23] a moja mama robi mi takie wyrzuty jak glupiego t-shirta nie wyprasuje, ze odechciewa mi sie wszystkiego. Potrafi mi go wyrwac z reki i idzie sama prasowac [emoji35]
Granice tez sobie sama stawialam bo mjac te 11-12 lat mialam jedna zasade np. w wakacje, miec ze soba klucz i wracac do domu tak aby nie pbudzic rodzicow. Wracalam o 2-3 w nocy! Ale widzisz sama wyznaczylam sobie granice jak: nigdy nie palilam papierosow a alkoholu sprobowalam dopiero po 18 urodzinach, swoj pierwszy raz mialam grubo po 18-stce.
Prokrastynacja...bleh...WSZYSTKO odkladam na ostatnia chwile [emoji35] nie luboe tego, walcze z tym ale na chwile obecna prokrastynacja wygrywa w 90% sytuacji [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, naszła mnie myśl, że daje d.py z tym całym seksem... Jak czytam posty Marc, ze owu w 11dc to aż zła jestem... Bo u mnie to też kij wie, cykle długie jak ruski rok, może faktycznie jest wcześniej lub później... A z takim obstawianiem to ja nigdy w ciąży nie będę, taka nami chcica targa [emoji23] [emoji23] muszę przeanalizować strategie na ten cykl [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy Ty nasz pozytywny duszku :) może spróbuj testów owu. Najwyżej rób cały cykl i zobacz czy będzie ten pik. może przez rozregulowane cykle gdzieś nie trafiłaś W dobry czas. Trzymam kciuki :*

Myszko.... ja wtedy byłam u lekarza i teraz też jakby czułam, ale skąd wytłumaczyć to, ze owu tez wyszły pozytywne w 17 i 18 dc a 21 juz blady, dzisiaj ja jestem durna ten test i ---- :-(
Może owu miałaś właśnie później.

Ja teraz siedzę w przychodni od 40 minut, specjalnie zapisałam się na ostatnią wolną godzinę, żeby nie czekać w kolejce, to oczywiście przyszli ludzie, którzy zarejestrowali się na 8 rano, bo im rano nie pasowała. No kur...to po cholere się zapisywali na rano, skoro można było na późniejszą godzinę? Człowiek się z pracy wyrywa na chwilę, a potem się okazuje, że będę czekać, bo ludzie przychodzą o której im się podoba :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To może Ty teraz miałaś owu? Już nie wiem Kochana. Może się przytul dzisiaj jak był pozytyw wczoraj :*

Do góry