masz racje, lepiej sie tak bardzo nie nakręcac bo potem zderzenie z betonem to masakra... -,- moze faktycznie mialas dwie owu! Az sobie wygugluje o co kaman, wiesz, nasze organizmy to dziwne twory jednak, wwszystko jest mozliwe. Ale by były jaja
No ja wiem, wiem.... chyba bede musiala dupą bardziej w tym cyklu ruszyc, moze nam sie tez libido rozrusza
Bo u mnie im wiecej tym wieksza chcica, a jak posucha to siurki mogą dla mnie nie istniec, haha
:* :*
Tak wlasnie chyba bede musiala zrobic, tylko tak zeby B sie nie kapnął... Bo on to czuły na presje strasznie, ostatnio sie biedak przejął ze przegapil moje dni plodne "bo przeciez mowilam ze od czwartku"
Ech... Ja to chyba w tym cyklu wyjmę seksmajty, moze to co podziała bo juz nie wiem co
Oboje jakos mało chetni jestesmy, moze to ta zima w sumie, bo w wiosnę i lato to az tak bardzo nie narzekałam
@Paraplu , nawet nie wiedzialam ze to ma swoją nazwę
musze poczytac w takim razie, ale numer... Ja akurat mialam wybitny okres buntu, jak moj brat byl grzeczny to ja matule za dwoje wypróbowałam
Moja tez potrafi mi wyrwac koszulki i prasowac, albo wydzierac sie na mnie kiedy mamy isc razem na zakupy, a ja nie spełniam wymogów w ubiorze
Ostatnio nawet mi wmawiała ze moje buty na pewno sa za male i niewygodne, bo ona przymierzala i ledwo stope zmiescila a przeciez ma mniejsza ode mnie... na nic moje tłumaczenia, ze gdyby były za małe to: a) wymieniłabym je na wieksze, b) nie jechałabym w nich z drugiego konca miasta