reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha ale cyrk.
Mieszkam w Holandii a najtaniej donga kupilam w Anglistanie [emoji23] i to z przesylka lotnicza [emoji23] wyszlo mi 5 euro taniej niz w Holandii [emoji23]
Bareja by tego nie wymyslil [emoji23]

0c8f46f63273591f8cf0676c297437fb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu tak bywa, ja wszystkie suplementy zamawiam w Stanach, też z przesyłka lotniczą i płacę dużo taniej niż jakbym kupowała w Polsce, nawet przesyłka nieraz jest tańsza. Wybór za to ogromny :)

reklama
taa chcialam, ale poklocilam sie z facetem i odechcialo mi sie spac i ide sprzatac, bo sajgon w domu
O co się poklociliscie?

Ale to jest chyba nie możliwe :-D
Everything is possible [emoji1] poczekaj, bo bliźniaki będziesz miała [emoji1]

Zobacz załącznik 792995 chciałam się pochwalić cóż to dzisiaj zrobiłam . Kolorowe lampeczki na baterie i pileczki pingpongowe ;)
Super! Lubię handmade :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Marc, moja kuzynka zaszła w ciąże właśnie w cyklu w którym miała dwie owulacje wiec wszystko jest możliwe [emoji6]

Basiu zapomnialam odpisac na Twoj post. To jest straszne z jak wieloma problemami/chorobami ludzie sie zmagaja. Zobacz, nas jest tutaj na forum garstka a nerwica i depresja dotknela kilka z nas. Albo to forum przyciaga osoby z problemami psychicznymi albo statystyka porazajaca.
Ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej! Oby nerwica juz Cie nie zaatakowala. I milo mi, ze jest ktos kto rozumie moj strach przed listami [emoji13] mojemu K zawsze wszystko musze tlumaczyc i to bardzo dokladnie bo on tego nie umie sobie wyobrazic. I zawsze sie mnie pyta, ze czemu sie boje listow, ze przeciez nikt od otwarcia go nie zginie. Kompletnie nie potrafi ogarnac tego strachu rozumem, chociaz sie stara. I za to, ze sie stara jestem mu najbardziej wdzieczna [emoji173]️

Windy Kochana nie wiem.... cieszę sie, ze tak piszesz i wogole :-) czuje cycochy, ale kurde nie wiem ...

masz racje, lepiej sie tak bardzo nie nakręcac bo potem zderzenie z betonem to masakra... -,- moze faktycznie mialas dwie owu! Az sobie wygugluje o co kaman, wiesz, nasze organizmy to dziwne twory jednak, wwszystko jest mozliwe. Ale by były jaja :D

Najlepiej co dwa dni nie tylko w owu, bo czasem owu jest wcześniej, czasem później i wtedy się możesz nie wstrzelić w moment :-)

No ja wiem, wiem.... chyba bede musiala dupą bardziej w tym cyklu ruszyc, moze nam sie tez libido rozrusza :D Bo u mnie im wiecej tym wieksza chcica, a jak posucha to siurki mogą dla mnie nie istniec, haha :D

Windy Ty nasz pozytywny duszku :) może spróbuj testów owu. Najwyżej rób cały cykl i zobacz czy będzie ten pik. może przez rozregulowane cykle gdzieś nie trafiłaś W dobry czas. Trzymam kciuki :*

:* :*
Tak wlasnie chyba bede musiala zrobic, tylko tak zeby B sie nie kapnął... Bo on to czuły na presje strasznie, ostatnio sie biedak przejął ze przegapil moje dni plodne "bo przeciez mowilam ze od czwartku" :D

Uwierz mi mam dokładnie to samo...
Aż sama nie wiem co ze sobą zrobić mam
emoji29.png

Ech... Ja to chyba w tym cyklu wyjmę seksmajty, moze to co podziała bo juz nie wiem co :D Oboje jakos mało chetni jestesmy, moze to ta zima w sumie, bo w wiosnę i lato to az tak bardzo nie narzekałam :D

@Paraplu , nawet nie wiedzialam ze to ma swoją nazwę :szok: musze poczytac w takim razie, ale numer... Ja akurat mialam wybitny okres buntu, jak moj brat byl grzeczny to ja matule za dwoje wypróbowałam :p
Moja tez potrafi mi wyrwac koszulki i prasowac, albo wydzierac sie na mnie kiedy mamy isc razem na zakupy, a ja nie spełniam wymogów w ubiorze :D Ostatnio nawet mi wmawiała ze moje buty na pewno sa za male i niewygodne, bo ona przymierzala i ledwo stope zmiescila a przeciez ma mniejsza ode mnie... na nic moje tłumaczenia, ze gdyby były za małe to: a) wymieniłabym je na wieksze, b) nie jechałabym w nich z drugiego konca miasta :D

EDIT
Ja tez czesto nie otwieram listow... jak widze list z banku to az mi sie słabo robi, mimo ze wiem ze to tylko wyciąg albo stary debet...

EDIT 2 :D
@Lanvin , ja mam to samo, jak zostaje sama to szlag mnie trafia, serce mi kołacze, wyczulona na kazdy dzwiek jestem... musze miec wlaczony telewizor w pokoju obok, bo inaczej idzie oszalec. Bo jak mam słuchwaki na uszach, to mam wrazenie ze ktos wchodzi do mieszkania a ja tego nie slysze (chociaz pies dał by znac od razu, zawsze szczeka jak ktos majta przy zamku)... tradżedy. Jak mieszkalam miesiac sama w kawalerce. bo B jeszcze sie nie wprowadzil, to sprowadzalam kolezanke z bloku obok albo zostawialam zapalone swiatło w garderobie....

Ostatnia edycja:
Basiu zapomnialam odpisac na Twoj post. To jest straszne z jak wieloma problemami/chorobami ludzie sie zmagaja. Zobacz, nas jest tutaj na forum garstka a nerwica i depresja dotknela kilka z nas. Albo to forum przyciaga osoby z problemami psychicznymi albo statystyka porazajaca.
Ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej! Oby nerwica juz Cie nie zaatakowala. I milo mi, ze jest ktos kto rozumie moj strach przed listami [emoji13] mojemu K zawsze wszystko musze tlumaczyc i to bardzo dokladnie bo on tego nie umie sobie wyobrazic. I zawsze sie mnie pyta, ze czemu sie boje listow, ze przeciez nikt od otwarcia go nie zginie. Kompletnie nie potrafi ogarnac tego strachu rozumem, chociaz sie stara. I za to, ze sie stara jestem mu najbardziej wdzieczna [emoji173]️

A ja z kolei boję się sama spać, ciężko jest mi zasnąć nawet jak M jest za ścianą i jeszcze się nie kładzie, a o tym, żebym została sama w domu nie ma mowy, bo prawie całą noc nie śpię. Nie potrafię, nie wiem dlaczego, M o tym wie, ale nie do końca to rozumie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Chyba jest nas więcej niż nam się wydaje. Ja z listami nie mam problemów ale telefon to już katastrofa. Nawet na wizyty do gina mąż musi mnie umawiać bo nie dam rady. Mąż się śmieje ze ucha mi nikt nie odgryzie, niby nie a ja i tak się boję. Na szczęście mój R się śmieje ale dzwoni za mnie. Telefon jest dla mnie nie do przeskoczenia.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
masz racje, lepiej sie tak bardzo nie nakręcac bo potem zderzenie z betonem to masakra... -,- moze faktycznie mialas dwie owu! Az sobie wygugluje o co kaman, wiesz, nasze organizmy to dziwne twory jednak, wwszystko jest mozliwe. Ale by były jaja :D

No ja wiem, wiem.... chyba bede musiala dupą bardziej w tym cyklu ruszyc, moze nam sie tez libido rozrusza :D Bo u mnie im wiecej tym wieksza chcica, a jak posucha to siurki mogą dla mnie nie istniec, haha :D

:* :*
Tak wlasnie chyba bede musiala zrobic, tylko tak zeby B sie nie kapnął... Bo on to czuły na presje strasznie, ostatnio sie biedak przejął ze przegapil moje dni plodne "bo przeciez mowilam ze od czwartku" :D

Ech... Ja to chyba w tym cyklu wyjmę seksmajty, moze to co podziała bo juz nie wiem co :D Oboje jakos mało chetni jestesmy, moze to ta zima w sumie, bo w wiosnę i lato to az tak bardzo nie narzekałam :D

@Paraplu , nawet nie wiedzialam ze to ma swoją nazwę :szok: musze poczytac w takim razie, ale numer... Ja akurat mialam wybitny okres buntu, jak moj brat byl grzeczny to ja matule za dwoje wypróbowałam :p
Moja tez potrafi mi wyrwac koszulki i prasowac, albo wydzierac sie na mnie kiedy mamy isc razem na zakupy, a ja nie spełniam wymogów w ubiorze :D Ostatnio nawet mi wmawiała ze moje buty na pewno sa za male i niewygodne, bo ona przymierzala i ledwo stope zmiescila a przeciez ma mniejsza ode mnie... na nic moje tłumaczenia, ze gdyby były za małe to: a) wymieniłabym je na wieksze, b) nie jechałabym w nich z drugiego konca miasta :D

Haha dobre z tymi butami [emoji23]

Jak wychodze z domu z mama czy bez niej to zawsze urzadza ogolny przeglad tego jak wygladam. Taki must done i must have w jej wydaniu to spelnienie JEJ standardow pod wzgledem wygladu wlosow, uprasowania ubrac i czystosci butow [emoji23] bo "dziewczynce nie wypada wygladac jak flejtuch" odkad pamietam szalu dostawalam na to zdanie bo co, bo chlopcu wypada a dziewczynce nie? [emoji35] taka femi-nazi od dziecka ze mnie byla [emoji23] a teraz jak mam 28 lat i nadal slysze "dziewczynce nie wypada" to cycki mi opadaja [emoji23]

Do góry