reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na teście też biel :p
Może jakieś modły zacznę odprawiać? :p

U mnie plan jest taki, że od miesiączki do owu pije zioła ojca sroki 3 i pije inofem :p
A ja zaczynam się wspomagać dongiem na początek, jak to nic nie da, to będę próbować z ciezszymi środkami :-)

Dobra, leżę w wannie to mogę się wywnetrzyc [emoji16]

Marc, Bulbasek, wy to normalnie pewniaki, już się testów nie
Mogę doczekać [emoji16]

Ness, brzuchol piękny, kropki też, aż motywujesz do bobosexow [emoji1]

Magoo, ja naprawdę nie widziałam chyba twoich postów... [emoji17]

StorAnia, przykro mi... Jak to jest ze wykonujesz swoją pracę a i tak traktują cię jak g... Na dobrą sprawę dzięki tobie całą firma zarabia... A nie myślałas o zmianie pracy? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji8]

Paraplu, ja też jestem za bardzo kochanym dzieckiem... Do tego stopnia ze sama stawiałam sobie granice, bo mi było wolno prawie wszystko, brat starszy 14lat to prawie jak jedynaczka. Do tej pory wszystko odkładam na ostatnią chwilę bo boję się iść do urzędu, sądu czy czegokolwiek... Mam 25 lat a moja matula potrafi się na mnie foszyc za to, że chodzę w nieuprasowanej koszulce... Tragedia.

Emzilka, lez kobito póki możesz i póki trzeba [emoji8]

Campari, gratulacje!!

Lanvin, miałam ci coś odpisać ale już za cholerę nie wiem co [emoji23] [emoji23]

I na tą łódź to i ja się pisze, ostrzegam że mam lekką chorobę morską [emoji23]
Pewnie zapomniałam o
Połowie gdzie miałam odpisać, wybaczcie, trzymam za was kciuczki!

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha, spoko, przynajmniej coś na tyle istotnego/zabawnego/durnego napisałam, że było warte Twej uwagi, zawsze coś [emoji23]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Magoo moje posty tez często są bez odzewu nawet gdy bardzo tego potrzebuje. Czasami ktoś odpisze coś na szybko bo przeczyta w biegu. Nie ma co się obrażać. Czytałam Twoje posty, ale nie zawsze wiem co odpisać. A pisać, aby pisać albo powielać nie lubię. Także głową do góry malenka.

Podpisuje się pod tym postem rękami i nogami [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To nie jest tak, że się celowo komuś nie odpisuje. Ja np. jak mam sporo do nadrobienia, to nie czytam dokładnie każdego postu, tylko mniej więcej i nie jestem w stanie każdemu odpisać. Zawsze będzie tak, że ktoś nie odpisze na jakiś post, który publikujemy i ja nie mam pretensji, bo to nie oznacza, że ktoś mnie ignoruje, tylko pewnie nie ma nic do powiedzenia w danej kwestii, albo nie ma czego komentować i tyle. Nie ma co brać sobie do siebie wszystkiego.

qdkkx1hpzei65q7s.png

O to to. Zwlaszcza jak ma sie kilkaset postow do czytania. A ile razy okazalo sie, ze iles stron przypadkiem pominelam to juz nie wspomne. Co chwile ktoras cytuje posty ktore widze pierwszy raz na oczy [emoji12]

Magus nie bierz tak wszystkiego do siebie.

Dobra, leżę w wannie to mogę się wywnetrzyc [emoji16]

Marc, Bulbasek, wy to normalnie pewniaki, już się testów nie
Mogę doczekać [emoji16]

Ness, brzuchol piękny, kropki też, aż motywujesz do bobosexow [emoji1]

Magoo, ja naprawdę nie widziałam chyba twoich postów... [emoji17]

StorAnia, przykro mi... Jak to jest ze wykonujesz swoją pracę a i tak traktują cię jak g... Na dobrą sprawę dzięki tobie całą firma zarabia... A nie myślałas o zmianie pracy? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji8]

Paraplu, ja też jestem za bardzo kochanym dzieckiem... Do tego stopnia ze sama stawiałam sobie granice, bo mi było wolno prawie wszystko, brat starszy 14lat to prawie jak jedynaczka. Do tej pory wszystko odkładam na ostatnią chwilę bo boję się iść do urzędu, sądu czy czegokolwiek... Mam 25 lat a moja matula potrafi się na mnie foszyc za to, że chodzę w nieuprasowanej koszulce... Tragedia.

Emzilka, lez kobito póki możesz i póki trzeba [emoji8]

Campari, gratulacje!!

Lanvin, miałam ci coś odpisać ale już za cholerę nie wiem co [emoji23] [emoji23]

I na tą łódź to i ja się pisze, ostrzegam że mam lekką chorobę morską [emoji23]
Pewnie zapomniałam o
Połowie gdzie miałam odpisać, wybaczcie, trzymam za was kciuczki!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Windy Kochana nie wiem.... cieszę sie, ze tak piszesz i wogole :-) czuje cycochy, ale kurde nie wiem ...

O to to. Zwlaszcza jak ma sie kilkaset postow do czytania. A ile razy okazalo sie, ze iles stron przypadkiem pominelam to juz nie wspomne. Co chwile ktoras cytuje posty ktore widze pierwszy raz na oczy [emoji12]

Magus nie bierz tak wszystkiego do siebie.

Ja tak dzisiaj przyuwazylam post Spark o wdzianku, które kupiła, bo któraś zacytowala, jakoś go pominelam albo co.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kurde, naszła mnie myśl, że daje d.py z tym całym seksem... Jak czytam posty Marc, ze owu w 11dc to aż zła jestem... Bo u mnie to też kij wie, cykle długie jak ruski rok, może faktycznie jest wcześniej lub później... A z takim obstawianiem to ja nigdy w ciąży nie będę, taka nami chcica targa [emoji23] [emoji23] muszę przeanalizować strategie na ten cykl [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Sama nie wiem czy robić te testy czy jak :-(
Przyznam sie, ze dzisiaj spróbowałam w 21dc hehehehehe i nic :-)

reklama
Kurde, naszła mnie myśl, że daje d.py z tym całym seksem... Jak czytam posty Marc, ze owu w 11dc to aż zła jestem... Bo u mnie to też kij wie, cykle długie jak ruski rok, może faktycznie jest wcześniej lub później... A z takim obstawianiem to ja nigdy w ciąży nie będę, taka nami chcica targa [emoji23] [emoji23] muszę przeanalizować strategie na ten cykl [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Najlepiej co dwa dni nie tylko w owu, bo czasem owu jest wcześniej, czasem później i wtedy się możesz nie wstrzelić w moment :-)

Sama nie wiem czy robić te testy czy jak :-(
Przyznam sie, ze dzisiaj spróbowałam w 21dc hehehehehe i nic :-)
Na pewno za wcześnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry