Ania katar to objaw ciąży kochana wysoki progesteron,trzymam kciukiDzień dobry Wszystkim...
"Dobry" to słowo nie na miejscu o tej godzinie, przy wstawaniu o 3:30 po 3 godzinach snu... Przez ostatnie wydarzenia /praca, wkręcanie sobie ciągle że zaskoczę w tym miechu.../ nie mogę zasnąć.
Jestem niewyspana, rozdrażniona i nie mogę się ogarnąć. Wszystko mnie wkurza. Godzinna jazda tramwajem do pracy doprowadza mnie do szału. Ja nie wiem, czy ja jestem nienormalna, ale jak można się tak zawiesić, żeby z zamiłowaniem zżerać swoje gile? Powinnam mieć klapki na oczy jak kuń!!! No dobra, jak kobyłka!!!
Albo inny przypadek. Wysmarkuje nos, po czym otwiera chusteczkę i ogląda co tam kur...a jest? Ja pierd....ę!!! Złoto, kur..., złoto!!!
Coś czuje, że to będzie ciężki dzień
reklama
Dariana
Fanka BB :)
Za 6dni zrób beta wychodzi w 26dc
Dziękuję :*
Już w moim lab. patrzą na mnie jak na wariatke jak bete robie
Caltha, Izabela90 życzę Wam dużo zdrówka I żeby dziadostwo szybko poszło precz!
Co do mycia włosów tez myje co drugi czasem co trzeci dzień ale grzywkę codziennie.
Lanvin
A ja jako, że dzisiaj 2 dc, to już sobie sprawdziłam ewentualną datę porodu [emoji23] zakładając, że dong mi pomoże i cykl będzie trwał powiedzmy 32 dni, to planowana data to 5.11, a że będzie cesarka, to urodze w październiku. Wg wczorajszych ustaleń - ostatnim rzutem na taśmę [emoji1] rozbawiło mnie to, że kalkulator pokazuje mi już pierwszy tydzień ciąży choć jeszcze jej nie ma, może to proroczy znak, tak sobie będę wmawiać [emoji23]
Na mnie też tak patrzyli leki i co mc na betaeDziękuję :*
Już w moim lab. patrzą na mnie jak na wariatke jak bete robie
Caltha, Izabela90 życzę Wam dużo zdrówka I żeby dziadostwo szybko poszło precz!
Co do mycia włosów tez myje co drugi czasem co trzeci dzień ale grzywkę codziennie.
Lanvin
Dziewczyny, a wejdzcie na dzidziusiowo.pl na kalkulator, to do dziewczyn dzieciatych lub ciężarówek, które znają płeć :-) tam można sprawdzić płeć wg skończonych lat i miesiąca zapłodnienia, zobaczcie czy u Was się sprawdziło. Ja sceptycznie podchodzę do takich rzeczy, ale jak sobie sprawdzałam z młodym, to wyszło dobrze teraz mi pokazuje, że jak zajdę w lutym, to będzie dziewczynka, w marcu chłopiec, a w kwietniu i maju dziewczynka kurde, w marcu chyba nie będę próbować haha [emoji23]
M2b
@Antonia2016 słyszałam że opieka od 12 tyg do aż do porodu jest świetna tu tylko trzeka przetrwać te 12 tyg pierwsze
@Paraplu ja też niestety rano ogóle to już na wieczór kluje. Nogi jak nogi ale okolice intymne strasznie cierpią! włosy muszę myć codziennie inaczej wyglądam jakby ktoś wiadro oleju na mnie wylala a mam długie włosy i chce je właśnie ściąć jak w Polsce będę przynajmniej mniej szamponu będzie szło
@StorAnia widzę typowy nerw ciazowy
@Lanvin dziękuję a jedziemy do Polski równo za tydzień już się nie mogę doczekać Ja się cieszę, że u Ciebie się w końcu ruszyło nie w tą stronę co miało bo miałas być w dwupaku w moich życzeniach ale ze Krwawka przyszła to przynajmniej nowy cykl można zacząć
@Paraplu ja też niestety rano ogóle to już na wieczór kluje. Nogi jak nogi ale okolice intymne strasznie cierpią! włosy muszę myć codziennie inaczej wyglądam jakby ktoś wiadro oleju na mnie wylala a mam długie włosy i chce je właśnie ściąć jak w Polsce będę przynajmniej mniej szamponu będzie szło
@StorAnia widzę typowy nerw ciazowy
@Lanvin dziękuję a jedziemy do Polski równo za tydzień już się nie mogę doczekać Ja się cieszę, że u Ciebie się w końcu ruszyło nie w tą stronę co miało bo miałas być w dwupaku w moich życzeniach ale ze Krwawka przyszła to przynajmniej nowy cykl można zacząć
dobrze ze sobie choc trochę odpoczełaśHej ja wczoraj bylam u rodzicow, wieczorem wrocilam, spedzilam se dzien z bratowa i naszymi dziecmi, pomogla przy malym, polulala, odpoczelam troche
nocke mialam ciezka, bo mlody na cycu wisial i nie dal se wyjac za zadne skarby
A ja jako, że dzisiaj 2 dc, to już sobie sprawdziłam ewentualną datę porodu [emoji23] zakładając, że dong mi pomoże i cykl będzie trwał powiedzmy 32 dni, to planowana data to 5.11, a że będzie cesarka, to urodze w październiku. Wg wczorajszych ustaleń - ostatnim rzutem na taśmę [emoji1] rozbawiło mnie to, że kalkulator pokazuje mi już pierwszy tydzień ciąży choć jeszcze jej nie ma, może to proroczy znak, tak sobie będę wmawiać [emoji23]
ja tez zawsze sobie sprawdzam z kolejnym pojawieniem się @ mi wychodzi na 19.10
u mnie dziś 13 dc nie zmierzyłam temp bo okrutnie zaspałam chyba wczorajsze Przytulanki o 23 mnie tak wymęczyły
spóxniłam się pół godziny do pracy...dobrze ze szefowej jeszcze nie było
u mnie Przytulanki były 8,9,10 i 12 dc mam nadzieje ze dalej tak będą wyglądały staranka
Hej dziewczyny ale wy piszecie no nie nadrobienia Lanvin ja też tak zawsze sprawdzałam
Powiem wam że hormony mi dają popalić dzisiaj popłakałam się idąc na ulicy i słuchając piosenki Beyonce Run The World i ta piosenka doprowadziła mnje do płaczu [emoji23]
Powiem wam że hormony mi dają popalić dzisiaj popłakałam się idąc na ulicy i słuchając piosenki Beyonce Run The World i ta piosenka doprowadziła mnje do płaczu [emoji23]
Bulbasek
Kotek idziesz jak burza!dobrze ze sobie choc trochę odpoczełaś
ja tez zawsze sobie sprawdzam z kolejnym pojawieniem się @ mi wychodzi na 19.10
u mnie dziś 13 dc nie zmierzyłam temp bo okrutnie zaspałam chyba wczorajsze Przytulanki o 23 mnie tak wymęczyły
spóxniłam się pół godziny do pracy...dobrze ze szefowej jeszcze nie było
u mnie Przytulanki były 8,9,10 i 12 dc mam nadzieje ze dalej tak będą wyglądały staranka
reklama
Bulbasek
Jesteś taka pocieszna StorAnia i urocza :* poczekaj co przyniesie cykl i poważnie bym się zastanawiała nad zmianą na pewno pracy. Higiena psychiczna to podstawa.Dzień dobry Wszystkim...
"Dobry" to słowo nie na miejscu o tej godzinie, przy wstawaniu o 3:30 po 3 godzinach snu... Przez ostatnie wydarzenia /praca, wkręcanie sobie ciągle że zaskoczę w tym miechu.../ nie mogę zasnąć.
Jestem niewyspana, rozdrażniona i nie mogę się ogarnąć. Wszystko mnie wkurza. Godzinna jazda tramwajem do pracy doprowadza mnie do szału. Ja nie wiem, czy ja jestem nienormalna, ale jak można się tak zawiesić, żeby z zamiłowaniem zżerać swoje gile? Powinnam mieć klapki na oczy jak kuń!!! No dobra, jak kobyłka!!!
Albo inny przypadek. Wysmarkuje nos, po czym otwiera chusteczkę i ogląda co tam kur...a jest? Ja pierd....ę!!! Złoto, kur..., złoto!!!
Coś czuje, że to będzie ciężki dzień