reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha a masz hirsutyzm czy zwyczajnie nie chce Ci się ogolić nóg co kilka dni ? :rofl::rofl:

Nie mam, sprawdzalam. Taka moja uroda [emoji30] i o jakim goleniu co kilka dni mowa [emoji12] ja wieczorem ogole a rano juz mam ostrewki. Nie tyle ilosc wlosow, (mam sporo ale nie chorobliwie duzo) mnie wkurza co tempo ich odrastania [emoji35] przez noc nogi juz zaczynaja kluci, depilacja starcza na 1,5 tygodnia i na dodatek paskudnie mi wlosy wrastaja. Jedyne wyjscie to laser a mam idealne warunki do tego zabiegu, biala skora i czarne wlosy. Koszt to okolo 1500 euro [emoji33] ale marze o tym ponad 10 lat i jak tylko sobie uzbieram kase to od razu umawiam sie na zabieg [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam, sprawdzalam. Taka moja uroda [emoji30] i o jakim goleniu co kilka dni mowa [emoji12] ja wieczorem ogole a rano juz mam ostrewki. Nie tyle ilosc wlosow, (mam sporo ale nie chorobliwie duzo) mnie wkurza co tempo ich odrastania [emoji35] przez noc nogi juz zaczynaja kluci, depilacja starcza na 1,5 tygodnia i na dodatek paskudnie mi wlosy wrastaja. Jedyne wyjscie to laser a mam idealne warunki do tego zabiegu, biala skora i czarne wlosy. Koszt to okolo 1500 euro [emoji33] ale marze o tym ponad 10 lat i jak tylko sobie uzbieram kase to od razu umawiam sie na zabieg [emoji7]

ja niestety też tak mam, że odrastają ekspresowo, nienawidzę tego golenia :growl:

@Martaldz niee mam pojęcia, nie piję ich :D
@Paraplu ja takiego problemu nie mam, choć lekarz w szpitalu równocześnie,dyktując pielęgniarce: "echo jajników odpowiednie dla PCOS", stwierdzał za mnie: "pewnie ma Pani nadmierne owłosienie, w miejscach w których nie powinno ich być, i pewnie przetłuszcza się Pani skóra...". A ja sobie myślałam: "co on pierd...i?? Gole nogi raz na 3 tygodnie, i to dlatego, że je czuję, bo ich nie widać, wtf?"

Także ten...szczęściara ze mnie :D
Mój mi zawsze mówił: "Większość czarnych dziewczyn ma jakieś ciemne włoski na nogach, rekach, czasami wąsa a Ty? Zawsze mówiłem, że jesteś dziwna" :D

@Martaldz niee mam pojęcia, nie piję ich :D
@Paraplu ja takiego problemu nie mam, choć lekarz w szpitalu równocześnie,dyktując pielęgniarce: "echo jajników odpowiednie dla PCOS", stwierdzał za mnie: "pewnie ma Pani nadmierne owłosienie, w miejscach w których nie powinno ich być, i pewnie przetłuszcza się Pani skóra...". A ja sobie myślałam: "co on pierd...i?? Gole nogi raz na 3 tygodnie, i to dlatego, że je czuję, bo ich nie widać, wtf?"

Także ten...szczęściara ze mnie :D
Mój mi zawsze mówił: "Większość czarnych dziewczyn ma jakieś ciemne włoski na nogach, rekach, czasami wąsa a Ty? Zawsze mówiłem, że jesteś dziwna" :D

Nawet nie wiesz jak zazdraszczam!

Na moim czole mozesz frytki smazyc a jak juz napisalam, jak ogole wieczorem nogi to rano juz kluja klaki :/

Paraplu, ja po maturze zmagałam się z nerwica lękową.. to było straszone.. nakręciłam siebie i cała rodzine, że mam zawał, serce mi kołatało jak dzikie.. co chwile latałam do lekarzy a oni robili badania, które wychodziły idealnie i patrzyli na mnie jak na idiotkę.. w domu tez mieli mnie serdecznie dosyć.. mojego panikowania.. potrafiłam obudzić się w nocy i cała się trzęsłam.. teraz jest o niebo lepiej.. mam rodzine, syna i nie mam czasu na nakręcanie się.. nie raz serce mi zakołata ale od razu staram się to lekceważyć i znika [emoji6] jedyne co mi zostało to fobia kościelna [emoji23] nie potrafię stać w tłumie ludzi.. samo pójście na ofiarę lub po komunie doprowadza mnie to trzęsących nóg! Teraz się z tego śmieje, ale nawet przez ta swoją paranoje odmówiłam siostrze bycia jej świadkiem na weselu co boli mnie do dziś bo przegrałam, poddałam się.. także wiem jak to jest chociażby z twoimi listami.. dla innych to dziwne ale dla mnie nie [emoji6]

StorAnia, dacie radę! Ja czuje, że teraz wam się uda i bedzie fasolinka! Moja znajoma bedzie rodzic w marcu w wieku 44 lat - dziecko zdrowe wiec i Tobie tego życzę [emoji6]
M2b, ja cię rozumiem bo sama byłam pewna obaw w ciazy.. pamietam, że forum sierpniowe czytałam od początku ale odezwałam się dopiero po usłyszeniu serduszka [emoji6] wszystkie ich poronienia, problemy strasznie przeżywałam i bałam się, że mnie to tez moze spotkać.. chociaż z drugiej strony po co na zapas się martwić? Bedzie dobrze! Trzeba w to wierzyć [emoji6]
A mnie rozłożyło.. moi faceci mnie zarazili i teraz ja leżę z gorączka eh.. [emoji27]

Basiu zdrówka zatem ! [emoji4]
Zgadzam się z Tobą ... nerwica lękowa jest okropna ale nie wolno się poddawać tylko walczyć ....np. na zasadzie jak z dzieckiem 'strach ma wielkie oczy' (zobacz nic tam nie ma strasznego, nic strasznego się nie dzieje) czyli uspokajac się ... nie ma czego się bać i tak krok po kroczku [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dzień dobry Wszystkim...
"Dobry" to słowo nie na miejscu o tej godzinie, przy wstawaniu o 3:30 po 3 godzinach snu... Przez ostatnie wydarzenia /praca, wkręcanie sobie ciągle że zaskoczę w tym miechu.../ nie mogę zasnąć.
Jestem niewyspana, rozdrażniona i nie mogę się ogarnąć. Wszystko mnie wkurza. Godzinna jazda tramwajem do pracy doprowadza mnie do szału. Ja nie wiem, czy ja jestem nienormalna, ale jak można się tak zawiesić, żeby z zamiłowaniem zżerać swoje gile? Powinnam mieć klapki na oczy jak kuń!!! No dobra, jak kobyłka!!!
Albo inny przypadek. Wysmarkuje nos, po czym otwiera chusteczkę i ogląda co tam kur...a jest? Ja pierd....ę!!! Złoto, kur..., złoto!!!
Coś czuje, że to będzie ciężki dzień ;)

reklama
Dołączam do grona narzekających. Tylko napisałam, że wszyscy zdrowi, to po godzinie już czułam, że gardło opuchnięte i boli głowa, plecy, a dziś na 8, więc pobudka o 5. Jadę do pracy, której nie lubię a na zmiany się nie zapowiada. Pierwszego moje 31 urodziny, drugiego powinna przyjść @ i pewnie przyjdzie, bo pracy u podstaw prawie nie było. Czekam na ferie, jeszcze 2tygodnie. Co tak długo?

Do góry