reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha a masz hirsutyzm czy zwyczajnie nie chce Ci się ogolić nóg co kilka dni ? :rofl::rofl:

Nie mam, sprawdzalam. Taka moja uroda [emoji30] i o jakim goleniu co kilka dni mowa [emoji12] ja wieczorem ogole a rano juz mam ostrewki. Nie tyle ilosc wlosow, (mam sporo ale nie chorobliwie duzo) mnie wkurza co tempo ich odrastania [emoji35] przez noc nogi juz zaczynaja kluci, depilacja starcza na 1,5 tygodnia i na dodatek paskudnie mi wlosy wrastaja. Jedyne wyjscie to laser a mam idealne warunki do tego zabiegu, biala skora i czarne wlosy. Koszt to okolo 1500 euro [emoji33] ale marze o tym ponad 10 lat i jak tylko sobie uzbieram kase to od razu umawiam sie na zabieg [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam, sprawdzalam. Taka moja uroda [emoji30] i o jakim goleniu co kilka dni mowa [emoji12] ja wieczorem ogole a rano juz mam ostrewki. Nie tyle ilosc wlosow, (mam sporo ale nie chorobliwie duzo) mnie wkurza co tempo ich odrastania [emoji35] przez noc nogi juz zaczynaja kluci, depilacja starcza na 1,5 tygodnia i na dodatek paskudnie mi wlosy wrastaja. Jedyne wyjscie to laser a mam idealne warunki do tego zabiegu, biala skora i czarne wlosy. Koszt to okolo 1500 euro [emoji33] ale marze o tym ponad 10 lat i jak tylko sobie uzbieram kase to od razu umawiam sie na zabieg [emoji7]

ja niestety też tak mam, że odrastają ekspresowo, nienawidzę tego golenia :growl:

@Martaldz niee mam pojęcia, nie piję ich :D
@Paraplu ja takiego problemu nie mam, choć lekarz w szpitalu równocześnie,dyktując pielęgniarce: "echo jajników odpowiednie dla PCOS", stwierdzał za mnie: "pewnie ma Pani nadmierne owłosienie, w miejscach w których nie powinno ich być, i pewnie przetłuszcza się Pani skóra...". A ja sobie myślałam: "co on pierd...i?? Gole nogi raz na 3 tygodnie, i to dlatego, że je czuję, bo ich nie widać, wtf?"

Także ten...szczęściara ze mnie :D
Mój mi zawsze mówił: "Większość czarnych dziewczyn ma jakieś ciemne włoski na nogach, rekach, czasami wąsa a Ty? Zawsze mówiłem, że jesteś dziwna" :D

@Martaldz niee mam pojęcia, nie piję ich :D
@Paraplu ja takiego problemu nie mam, choć lekarz w szpitalu równocześnie,dyktując pielęgniarce: "echo jajników odpowiednie dla PCOS", stwierdzał za mnie: "pewnie ma Pani nadmierne owłosienie, w miejscach w których nie powinno ich być, i pewnie przetłuszcza się Pani skóra...". A ja sobie myślałam: "co on pierd...i?? Gole nogi raz na 3 tygodnie, i to dlatego, że je czuję, bo ich nie widać, wtf?"

Także ten...szczęściara ze mnie :D
Mój mi zawsze mówił: "Większość czarnych dziewczyn ma jakieś ciemne włoski na nogach, rekach, czasami wąsa a Ty? Zawsze mówiłem, że jesteś dziwna" :D

Nawet nie wiesz jak zazdraszczam!

Na moim czole mozesz frytki smazyc a jak juz napisalam, jak ogole wieczorem nogi to rano juz kluja klaki :/

Paraplu, ja po maturze zmagałam się z nerwica lękową.. to było straszone.. nakręciłam siebie i cała rodzine, że mam zawał, serce mi kołatało jak dzikie.. co chwile latałam do lekarzy a oni robili badania, które wychodziły idealnie i patrzyli na mnie jak na idiotkę.. w domu tez mieli mnie serdecznie dosyć.. mojego panikowania.. potrafiłam obudzić się w nocy i cała się trzęsłam.. teraz jest o niebo lepiej.. mam rodzine, syna i nie mam czasu na nakręcanie się.. nie raz serce mi zakołata ale od razu staram się to lekceważyć i znika [emoji6] jedyne co mi zostało to fobia kościelna [emoji23] nie potrafię stać w tłumie ludzi.. samo pójście na ofiarę lub po komunie doprowadza mnie to trzęsących nóg! Teraz się z tego śmieje, ale nawet przez ta swoją paranoje odmówiłam siostrze bycia jej świadkiem na weselu co boli mnie do dziś bo przegrałam, poddałam się.. także wiem jak to jest chociażby z twoimi listami.. dla innych to dziwne ale dla mnie nie [emoji6]

StorAnia, dacie radę! Ja czuje, że teraz wam się uda i bedzie fasolinka! Moja znajoma bedzie rodzic w marcu w wieku 44 lat - dziecko zdrowe wiec i Tobie tego życzę [emoji6]
M2b, ja cię rozumiem bo sama byłam pewna obaw w ciazy.. pamietam, że forum sierpniowe czytałam od początku ale odezwałam się dopiero po usłyszeniu serduszka [emoji6] wszystkie ich poronienia, problemy strasznie przeżywałam i bałam się, że mnie to tez moze spotkać.. chociaż z drugiej strony po co na zapas się martwić? Bedzie dobrze! Trzeba w to wierzyć [emoji6]
A mnie rozłożyło.. moi faceci mnie zarazili i teraz ja leżę z gorączka eh.. [emoji27]

Basiu zdrówka zatem ! [emoji4]
Zgadzam się z Tobą ... nerwica lękowa jest okropna ale nie wolno się poddawać tylko walczyć ....np. na zasadzie jak z dzieckiem 'strach ma wielkie oczy' (zobacz nic tam nie ma strasznego, nic strasznego się nie dzieje) czyli uspokajac się ... nie ma czego się bać i tak krok po kroczku [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dzień dobry Wszystkim...
"Dobry" to słowo nie na miejscu o tej godzinie, przy wstawaniu o 3:30 po 3 godzinach snu... Przez ostatnie wydarzenia /praca, wkręcanie sobie ciągle że zaskoczę w tym miechu.../ nie mogę zasnąć.
Jestem niewyspana, rozdrażniona i nie mogę się ogarnąć. Wszystko mnie wkurza. Godzinna jazda tramwajem do pracy doprowadza mnie do szału. Ja nie wiem, czy ja jestem nienormalna, ale jak można się tak zawiesić, żeby z zamiłowaniem zżerać swoje gile? Powinnam mieć klapki na oczy jak kuń!!! No dobra, jak kobyłka!!!
Albo inny przypadek. Wysmarkuje nos, po czym otwiera chusteczkę i ogląda co tam kur...a jest? Ja pierd....ę!!! Złoto, kur..., złoto!!!
Coś czuje, że to będzie ciężki dzień ;)

reklama
Dołączam do grona narzekających. Tylko napisałam, że wszyscy zdrowi, to po godzinie już czułam, że gardło opuchnięte i boli głowa, plecy, a dziś na 8, więc pobudka o 5. Jadę do pracy, której nie lubię a na zmiany się nie zapowiada. Pierwszego moje 31 urodziny, drugiego powinna przyjść @ i pewnie przyjdzie, bo pracy u podstaw prawie nie było. Czekam na ferie, jeszcze 2tygodnie. Co tak długo?

Do góry