reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin dzisiaj się czuje jak histeryczka mam ochotę płakać :/ caaaaaly czas a jadę transportem publicznym właśnie heh
To dobrze, to znaczy że w środku dzieje się rewolucja! A dzisiaj który już tydzień? Ty masz już zdjęcie z usg, czy dopiero 3 lutego dostaniesz? Bo nie wiem, czy dobrze pamiętam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
5f503e76002c03a0db1265a96b85dc1d.jpg

Lanvin to chyba na zasadzie chińskiego kalendarza [emoji6]
A jaki duży urodził sie twój syn?
Ja jadłam słodycze i jest syn. Zreszta nie miałam zachcianek w ciazy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w to nie wierzę, tak jak z kształtem brzucha, brednie i zabobony :-) a jeśli się sprawdzi, to wg mnie przypadek, który nie potwierdza reguły :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja też nie wierzę w takie pierdoly.I mnie nie zgodzily się żadne zabobony zaczynając od jedzenia, po kształt brzucha a kończąc na wyglądzie ze niby jak córka to mamie urodę zabiera:laugh2:ja wygladalam brzydziej w ciazy i co niby syn mi urodę zabierał???:DEee tam brednie

Dzień dobry kobitki.u mnie słoneczny piękny dzień.ja nerwowa troszkę.do okresu 7 dni, długie 7 dni:(mam pobolewania podbrzusza trochę i czuję jakby ,,tam" mokro.pewnie zatestuje we wtorek może...

Ja tez czuje ze mam cały czas mokro, ja do @ mam 8 dni wiec podobnie :) zatestuje z Tobą [emoji5]

Hej Kochana ;) ja jestem 9 dpo więc jeszcze zaczekam ze 2 dni to testu, bo teoretycznie w 10 dpo już chyba jakiś cień by wyszedł. A Ty kiedy w takim razie testujesz??? :) bo u Ciebie juz 10!!! :)

W sumie to nie wiem. Mam cykora!
Nadzieja jest ale boję się rozczarowania... Nie lubię oglądać bieli vizira :/

5f503e76002c03a0db1265a96b85dc1d.jpg

Lanvin to chyba na zasadzie chińskiego kalendarza [emoji6]
A jaki duży urodził sie twój syn?
Ja jadłam słodycze i jest syn. Zreszta nie miałam zachcianek w ciazy [emoji6]

Coś w tym stylu, ale np w chińskim inaczej mi pokazuje, niż na tej stronie jeśli chodzi o okres wrzesień-grudzień. Filip jak się urodził to miał 58cm i 3860 :-) jak wychodzillismy że szpitala to spadło na 3620 :-)

EDIT
Jednak dobrze, to jest to samo najwidoczniej, patrzyłam ciągle na 26, zamiast w sierpniu spojrzeć na 27, debil że mnie [emoji1]
qdkkx1hpzei65q7s.png

Mi się wydaje, że to brednie i genetyka decyduje np o kształcie brzucha, zachcianki świadczą o jakichs niedoborach. Może dlatego, że wszystko mi wychodzi na dziewczynkę a ja od zawsze chciałam mieć 1 chłopaka. Niby mówię, żeby tylko zdrowe było ale wiecie jak to jest :)
Też może z tego względu, że siostra meza jest strasznie wscibska już mi mowila, że złote rady nam będzie dawać po ślubie bo starsza stażem i ona mi będzie mówiła co mam z fldziewczynka robić bo ona wpadnie dziewczynke ma. Masakra już to widze oczami wyobrazni... A strasznie małej wychowanie w jej wydaniu mi się nie podoba :angry: jak można dziecko kusić w domu cała jesień i zimę bo za zimno? I potem dziwić się że co chwile choruje:angry:

reklama
Do góry